11

Анонимен

преди 2 години

До ТоваНяма как законите да са сурови при положение че ги мислят престъпници.

10

Това

преди 2 години

ако беше в САЩ, тоя щеше да лежи докато е жив, понеже там се постановява присъда за всеки един по отделно и се събира. А в едни други държави щеше да намаже въжето, буквално или да отнесе куршум в главата. Тук обаче я влезе за година две и то в общежитие, я вземе най-много условна!

9

АнонимеН

преди 2 години

ЕТО ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ! ВЗИМАШ 700 ЗА КРЕМАЦИЯ! ДАВАШ 200 ЛЕВА РАЗХОДИ МАКСИМУМ ЗА ПРЕКАРВАНЕТО И ЗАКОПАВАНЕТО В КОИТО 100 КИНТА ЗА КОПАЧА И 500 ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА В ДЖОБА! / САМО НА МЕН ЛИ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТУК ИМАМЕ НЯКАКЪВ ВИД ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА !

8

Анонимен

преди 2 години

Задържания е признал за над 50 погребани, търсете.

7

Анонимен

преди 2 години

радево време ейййййй

6

АнонимеН

преди 2 години

НАД 1000 КРЕМАЦИИ ПЛАТЕНИ НА ТАЗИ ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ И ВСИЧКО Е ЗАКОПАНО В МАСОВИ ГРОБОВЕ :D РАЗБИРА СЕ ГО ОТНЕСЕ КОПАЧА ! КАКТО ЗА КТБ ГО ОТНЕСЕ КАСИЕРКАТА :D

5

Анонимен

преди 2 години

"Вината на арестувания Георги Енев не е доказана, трябва да има преки доказателства." ......добре, труповете са му предоставени за кремация, той е връщал на близките пепел от камината, какви доказателства искате. Може би някой е влязал в погребалния дом тайно, задигнал е труповете и хукнал към гората да ги копа!? Некадърни нещастници! Нека тези които накрая го пуснат тоя изверг, свършат по същия начин

4

Анонимен

преди 2 години

Това е най-отвратителното деяние, до което човек се е принизявал! Не знам как трябва да бъде наказано това! Нямам думи!

3

Мисирски бисери

преди 2 години

"Продължава издирването на още незаконно погребани тела" ---- с червена бюлетина ли ги издирват?... а те се крият ли крият.

2

Анонимен

преди 2 години

А давал ли е на близките урна с прахта на покойника? И какво е слагал в нея? Трима познати имам, които си държат такива урни вкъщи.

1

Анонимен

преди 2 години

Нека не забравяме че България е първа в галактиката по брой шуробадженакорушветчийски лапачи първа категория труд на глава от населението, като издръжката на цялото котило потомствени младопенсиониращи се кияци струва над десет милиона лева дневно,а резултат никакъв, даже обратното, фактите сочат че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им. Тук колко такива са замесени?