262

Шоп

преди 2 години

Предстоят дълги години в които бугарите да мислят върху това дали телешкото им преклонение пред търговски марки като Харвард, например, води до просперитет или "елитно" изпразване на джоба им :-)

261

Тялото

преди 2 години

Само дето ще стане точно обратното. Лихвите почват да се качват. Ще има цунами от фалити и вече се наблюдава срив на потреблението.Цените на стоките от Китай летят надолу с до 40%. Нефта при тази конюктура не може дори да приближи рекордите от преди 15 години, няма и да може. А този е един празнодумец.

260

Щирлиц

преди 2 години

Предстоят години на прочистване на изстрадалата българска земя,прочистване от всякакви предателски елементи.

259

Пенсииите точно на

преди 2 години

най-много работилите, най-изстрадалите и най-възрастните пенсионери е около 450.00лв., т.е на 75-80 годишните. И ако точно тези хора пишат тук и не са доволни, имайте повече уважение към тях, защото ако сте живи на тяхната възраст, със сигурност няма да сте по-здрави от тях, нито БГ- пенсиите ще са по-адекватни. Колкото и да сте работили и се осигурявали. Не пишете, че не били работили. Изработили са си пенсиите и отгоре, ама ограбиха Пенсионния фонд и сега -113 на подаяния. Срамно!

258

Христо Христов

преди 2 години

Предстои провалът на ЕС да стане видим и за европеидните про'стаци. Дано е по-скоро, че да се отървем от тях.

257

пенционер

преди 2 години

бачкам, праим един превод от китайски, попаднах на един град с име Вейхуй, та си викам тия дето зимате пенции по 4оо лв. да не сте от тоя град и сте работили там работа със същото име, а сега ви се ядат тиквички през май и си купувате по цело пиле, а дедо ми завалията, караше на пилешки шийки, воденички и един път месечно си позволяваше дробчета! благодарете на господ и да ви дава здраве, че аз завалията не моем да се опраим с тия пари само за церове!

256

до СТИНДО

преди 2 години

СТИНДО , ама ти май не си разбрал. ПП означавало Продължаваме Потъването.

255

браво българи

преди 2 години

плащайте си и си живейте. жълтите павета само за автомобили. зимата спрете да се къпете и да си миете чиниите и така. живи и здрави да сме

254

Ю.Иванов

преди 2 години

Асен,всичко което става,става само в любовния ти мозък.Реалностите са други.

253

замисленА

преди 2 години

А евентуално години на видоки заплати и пенсии?!

252

БоБи

преди 2 години

Всички които ревът тук, не разбират че в цял свят цените са на горе, лошото е че заплатите ни са малки и от там идва всичко!!!!!!!!!!

251

Стиндо

преди 2 години

Г-н Василев, накъде по - високи цени? Пазаруване на 31.05. - Пиле - 8,59лв/кг ,Тиквички - 1кг - 2,79, Хляб - 830гр/ - 2,49лв.,Гъби печурки - 0,500/3,49лв, а моята пенсия е 428 лв😡

250

Стиндо

преди 2 години

След последното място в ЕС има само......пропаст! Натам ли ни водите ПП/ Падаме в Пропастта/?

249

анонимен

преди 2 години

Е, колко още ще говорите за Бойко?! Той каза вече, че няма да се връща! Явно троловете на гей-финансиста Кокорчо са се активизирали да му замазват глупостите, които каканиже! Ама с говорене не става, колко мерки обявиха, една не е влязла в сила! Давят се, давят се харвардчетата, но първо нас потопиха и сега ни ходят по главите!

248

Помня

преди 2 години

До Анонимен 243 При тиквата месото в Кауфланд беше на цената на кутия цигари .

247

Анонимен

преди 2 години

Угоеният финансов министър изяви желание да падне драматично, вместо цените, нищо не можел да направи, бил американска пионка и изпълнявал безропотно нареждания от сащ, българите не го интересуват, били се прецакали като го избрали...

246

Анонимен

преди 2 години

Най-глупавият български премиер е завършил харвард, страхотна реклама на американския университет, ще я пуснем по целия интернет, на десетина езика...

245

Анонимен

преди 2 години

Пристанищата по северното черноморие няма да се отворят ако нямате рубли да плащате,а вие нямате защото сте селски тарикатчета, суперизлишни сте , не ви е мястото в министерствата.

244

Анонимен

преди 2 години

Бойко няма къде да се връща, обратен път за него няма, трябва да върне откраднатите пари или го чакат лоши събития. Той ще бъде пример какво чака и фалшивата промяна.

243

Анонимен

преди 2 години

ти асене ще паднеш драматично ОСТАВКА