21

Gogo

преди 2 години

Браво на Нинова и правителството! Така се прави! Ефективност и резултати!

20

12345

преди 2 години

Нинова, пуснете подобни роботи и в министерството ти! Белким нещата потръгнат!

19

мунчо

преди 2 години

Супер противна, мазна баница...

18

Анонимен

преди 2 години

Добре е, купили са китайска косачка с дистанционно за 20,000лв от Алиекспрес. Усвоили са 20тина милиона. Добре е.

17

Анонимен

преди 2 години

То на наш Юрган (Дан4о-от Ю(Йо)рдан ; Ган4о- от Юрган) угодия няма - ако ще и суперробот да дойде ,дето ще замени 1000 секача ,500 каруци с 1000 магарета в тях (500-те -двукраки) той винаги ще намери за какво да се заяде ! Джанкане ,плещене на глynocmu и нищо насреща ! Тези секачи ,трактори и каруцари, за които беше писал един умен по-долу, ако бяха се напънали , вместо да лаят , работата щеше да е свършена досега ! После като стане белята от придошли води -все другите виновни ...

16

Анонимен

преди 2 години

Намерила е схема за кражби тая

15

IQ 3.14

преди 2 години

До Курти2022 EС спонсорира иновациите. сешли се?

14

Курти

преди 2 години

Това ли е новата схема за усвояване.

13

Шекспир Хамлетов

преди 2 години

Бай Ставри кротко седеше на диванчето в кухнята и четеше вестник "Работническо дело" . На първа страница имаше статия за поредната модернизация, в българската икономика. Бай Ставри седеше на диванчето в кухнята и четеше с умиление. Една сълза, от щастие, се отрони от усмихнатите му очи. Вече нямаше къде да му се закача кукичката....

12

Анонимен

преди 2 години

Кого залъгвате с 8 машини.... по един ден да работят на обект ще им трябват години да обходят всичките язовири и реки в страната. До тогава ако има наводнени къщи или по-лошо ще го припишем на предишните и ще си измием ръцете като Пилат?Хубаво ги пробвате ама само с едно косене на трева няма да стане. Кой ще изгрева наносите, кой ще прочисти речните корита, кой ще оправи дигите по тях? Кой ще вземе да направи нещо ново и полезно(ако не измисли поне да погледне в нета) ?

11

пояснение

преди 2 години

Току що беше репортажа по бтв - едно верижно тракторче щъка през малките храсталаци и до него ходи оператор с джойстика. Не знам какво точно се спестява?Ето на това му се казва шменти капели, дето Бойко го каза пред германците и те не знаят що е то. Навремето мадридския дядо по същия начин лъжеше верващите, а се оказа, че хазната е празна през 2009 г.

10

Ударник

преди 2 години

Планът за петилетката ще бъде изпълнен за една година!!! Да живей!!! Да живей!!! Да живей!!! Три пъти ура, другари и другарки!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Че самоходни са - на два крака. Когато се казва нещо толкова гръмко - би трябвало да се спомене и фирмата производител и модела. А това е като "купих си телевизор". "Добре, а какъв?" "С екран! Ама на твоя сметка."

8

Анонимен

преди 2 години

Още една глупост на БСП. Но е отлична за партийна схема за пране на пари .Такива машинки може да са и частни защо е необходимо държавата и министър да се занимава с 8 бр. Срещу 380 язовира частни. Щ

7

Ssss

преди 2 години

Колко струват тези машинки? Защото роботите за домашни басейни са по 2-10 хилки! В нашето село е нужно един трактор с ремарке , двама мъже с брадви и моторна резачка и 1-2 дена за да прочистят канала през който тече реката, дърветата вътре станаха на 10 г.

6

Той

преди 2 години

Да се смея ли да плача ли?

5

радой

преди 2 години

Нинова: Самоходни роботи чистят язовирите ами и те като вашите избиратели самоходни роботи

4

Анонимен

преди 2 години

Най-добре на Корнела да й вържат едно бордюрче на врата и да я пуснат да чисти някой по-дълбок язовир

3

дддд

преди 2 години

И кога успяха да направят поръчка и да ги купят???Да не се окаже че,поръчката за закупуване е направена от предното управление?А иначе голямо крадене пада в мин.на икономиката и земеделието.Където БКП мине,трева не никне. :)))))

2

мдаааа

преди 2 години

импексова загрява за съборо на бузлуджа :) ние направихме това , ние дадохме онова , благодарение на нас ,,, какво ли ше каже за НЕувеличението на пенсиите с 21.6 - 20 % ?