16

Мим

преди 2 години

Кефи ме как се е закичил с червено конче,ПУ да не му е уроки на тоя красавец !

15

Анонимен

преди 2 години

prokurorite, sadiite prozrachna rabota?! ili?!

14

Теди

преди 2 години

ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДОБРО И ЗЛО КАКТО ЧИСТО И МРЪСНО

13

Анонимен

преди 2 години

Вместо Гешев да сезира, да си подаде оставката, днес пак някакъв полицай осъдил прокуратурата за 20000 лв. Тия пари не ги плаща Гешев или някой прокурор, а пак ги плащаме ние.

12

емигрант

преди 2 години

Толкова много закани за свалянето на Гешев и"разстрел"на корупцията,а всичко като,че ли отмина и новото старо време си остана!Парламентът се занимава с всичко друго,но не и с корупцията,бедна е България заради корупцията и това е основният проблем срещу когото да е насочена борбата,никакви мерки няма да помогнат,ако корупцията си работи спокойно!Как в другите държави корумпираните политици влизат в затвора,а в България те дори дават интервюта и съвети,политици-свещници имитират горене !

11

анонимен до 14 Анони

преди 2 години

Гешев в затвор няма да влезе, защото няма за какво , ще си изкара пълния мандат и ще започне разследване на доста от новичките .

10

Анонимен

преди 2 години

Заслабнал ми се вижда Гешев на снимката ! Защо ли ?

9

Анонимен

преди 2 години

Гешев в затвора!

8

Анонимен

преди 2 години

Задължителна стъпка, дори самите вносители на закона знаят , че има разминаване. Важно е, тези разминавания да се изчистят рано, а не един ден да създаде много бъркотия и тогава да се разглежда.Но подчетаването на Гешев е тъпо , защото експерти в прокуратурата правят това а не лично Гешев.

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко, ви беше прах в очите от протестите, усетих те ли се? Херо Мустафова си назначи, нови ратаи. Ако искаше Америка, щеше да бутне и Гешев, както са правили в Украйна.

6

bbb

преди 2 години

В университетите се получават много големи заплати, Гешев тръгнал да защитава една от най-корумпираните прослойки!

5

ПроСоТо

преди 2 години

" Фантомас Гешев се развихря"..Тоя си не гледа ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, а фанал да бистри политическите решения.."След апел на представители на академичната общност"..?!?!...Що за "академична общност"може да е тая,която "играе" с МИЛИЦИОНЕРА Гешев,завършил Висшата милиционерска школа ?...Сигурно го имат за техен колега-"академик"...

4

Анонимен

преди 2 години

Много е интересно защо нито един главен прокурор по време на ГЕРБ-ВМРО нито веднъж не направи нищо и не блокира противо-комституционните нарушения.Давам пример: Премахване със закон помощник и асистент за децата инвалиди. Това беше въведено от патриотите в парламента и беше прието от Патриотите и ГЕРБ.ГЕШЕВ нищо не каза.Академичната общност къде беше?

3

Момо

преди 2 години

Щом са автономни защо чакат на държавния бюджет?

2

Анонимен

преди 2 години

Червения конец на ръчището няма да те спаси,наглецо!

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя та пунгер сега ще спира актуализацията на бюджета,за да не се вдигнат пенциите.Защо не блокират бюджета на прокуратурата,докато се отчете кой колко е работил?