61

Qanon

преди 1 година

"тя е изчезнал"!!!

60

Шерлок Холмс

преди 1 година

IT специалист ... вносител на вино ... уроци по Семба /???/ ... мистериозно изчезнал ревнив приятел .... и както обикновенно полицията след всичките си разследвания , разпити и огледи на дома и мястото където е намерено тялото си няма ни най-малката представа какво е станало, как е станало и защо .... Неизвестен извършител и в нафталина , ще е съдбата и на това дело .

59

Анонимен

преди 1 година

Не сте прави, плюйте по Щатите. У нас и в Русия такива неща не се случват.

58

СС

преди 1 година

***, а сега може ли на български.

57

1

преди 1 година

Пране, плакнене, центрофуга... Следващата/следващият. Желаещи винаги ще се намерят.

56

Мда

преди 1 година

Друг разеой не сме очаквали. Като се има предвид на каква възраст е и че не е от най-красивите женски лица, не ми изглежда да е убийство от ревност. Вероятно става дума за сериозна сума пари. Защо и как ги е дължала е друг въпрос

55

Така е

преди 1 година

Получила си е заслуженото тая мутреса. Ако работеха законите в тая наша държава тая жена щеше да бъде жива в затвора да излежава присъда за престъпленията която е извършвала тази жена.

54

Анонимен

преди 1 година

Ужас! Горката жена, горките и деца....

53

Анонимен

преди 1 година

Още ли има балъци да участват в шиткойн пирамидата - това по старите сме го изграли с ЛайфЧойс Интернешънъл на един "бизнесмен" Капустин. Разказа играта на много йора. Но докато има балъци има и тарикати... се ла ви.

52

Съседи казаха

преди 1 година

Редовно и често се е водила с любовници. А до колко е ИТ спец не е просто бизнес мутресаа сексуално необуздана тава е историята. Лесните пари и безгрижен охолен живот малко хора се удържат и се отдават на разни пороци и така завършват.

51

Чудя се...

преди 1 година

КОЙ е върнал колата в гаража??? Няма ли записи? Камери?

50

Обективно

преди 1 година

Повече от ясно е, че щом костариканецът / италианец/ бивш приятел Е ИЗЧЕЗНАЛ - ЗНАЧИ Е ЗАМЕСЕН. ДАЛИ ЛИЧНИ ИЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ - НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ. ТОЙ Е УБИЕЦЪТ.

49

дивашка територия

преди 1 година

Като има беззаконие, има безнаказаност и корупцията и кражбите са безчет. Жалко, че Господ даде златна земя на племето българско!

48

Анонимен

преди 1 година

Промените продължават. Саморазправата е на мода, властта е слаба и безсилна.

47

морски

преди 1 година

Има тарикати и най-големи тарикати. Тези най-големите са живи, макар, че са взели от 100 човека пари назаем...

46

кой знае..

преди 1 година

Далавери със банкови сметки, незаконни трансфери, "пране" на пари, биткоини, информация..., че дори и обикновен битов конфликт, причните биха могли да са много. Жалко, убийството е най жестокия акт!

45

Дилър на шиткоини

преди 1 година

Порединия изчезнал дилър на шиткоини. Като излъжеш неправилните хора д а инвестират в пирамиди, се стига дотук. Аз ви казах, че оня дето изчезна преди няколко дена няма да е последния. И тази няма да е последната.

44

До 72

преди 1 година

А ти на колко си, че си толкова тъ.па?

43

Анонимен

преди 1 година

Миналата вечер е бил подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за действал паник бутон, а жената не си вдигала телефона. Този паник бутон от кой е задействан? Нещо гнило има в цялата работа. Търсили са нещо в домът и след като са я ликвидирали или са я измъчвали да даде пароли.

42

Анонимен

преди 1 година

Милата, милата женица... Учила, трудила се, градила в живота, и накрая дс свърши така, заради някой психопат!Ей, учете си децата да разпознават психопатите от рано, че после става късно!