43

Анонимен

преди 1 година

Недейте да работите за български фирми и положението ви ще се се подобрява рязко. И не говоря само за IT сектора.

42

Росен М.

преди 2 години

А тук в България работодателите се смеят на идеята. Тук по нашите ширини отдавна работим на половин работен ден - демек по 12 часа. А сега сериозно - това у нас просто няма как да стане или и да се случи ще е в много малко фирми. У нас все още се злоупотребява с работната ръра. Плащат се осигуровки на 700-800 лева, а се получават двойно. Хора се карат да работят по 10-12 часа на ден, а се осигуряват на 4 часа. Работи се и в Събота без да се плащат компенсации за това!

41

Анонимен

преди 2 години

До SS - Познавам 10 човкеа точно, деот може да се похвалят същото и все бягат от "покварата", ама парите си как са ги натрупали, не искат да коментират, че целият им морален код и персона на хубави и разбрани човешки същества, рухва на мигга ... То е мнгоо лесно да казваш на всички, че са смотани и грозни, когато си изкара 20 милиона на техен гръб и не си се оцапал дори.

40

Анонимен

преди 2 години

До 111 - Аз бах на държвано, ама братовчеда не е вече кмет :/

39

111

преди 2 години

До АнонименАко си мислиш, че държавните служители нищо не работят, ти препоръчвам да започнеш работа в държавната администрация и да пробваш да видиш как се работи за 700 лева и хиляди отговорности с които ще те затрупат.

38

Анонимен

преди 2 години

По едно време бачках с един холандец, който работеше 4х10 и в сряда почиваше. Беше се разбрал така с работодателя. Не е като да беше супер ефикасен, така че явно и от човека си зависи.

37

.

преди 2 години

До SS - аз отидох в планината без да спирам това, което правя. Аз лично не пътувам, но имам съсед, който пътува всеки ден и това не е проблем. И не на последно място - ако не правиш нио, не можеш само с градината да се занимаваш, направи си поне животинска ферма, покрай която да си постоянно зает с нещо.

36

Хикса

преди 2 години

"Идеята" да се заплаща същото,после става невъзможна.Идеята е да се произвежда,замърсява,консумира,да се движим по-малко.Намаляване,зануляване,замразяване ,приемете го как си искате.Зелено да пасеме,кротко като овчици.

35

Анонимен

преди 2 години

Държавните служители и така или иначе работят 0 дена в седмицата така, че разлика няма да има.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да се работи два дни Два дни да се пие а през останалите да се правят деца. Населението на земята застарява а младите вместо да правят деца се друсат ли жат и бли жат. Така деца не се правят сака се здраво иебане

33

Сьбуди

преди 2 години

Още веднъж и ще сьм ти роб до гроб

32

Таралеж

преди 2 години

Тука, ако може 7 дневна работна седмица по 12 часа.

31

Още

преди 2 години

Некой да изпьлзи

30

робовладелец

преди 2 години

аз не харесвам това

29

SS

преди 2 години

Каквото и да стане имаме средства да живеем без да работим аз и жена ми до края на живота ни ! Жена ми все по често ми подмята да зарежа всичко и да отидем да живеем на вилата високо в планината далеч от мръсния градски въздух и човешката суета и поквара !

28

Лллл

преди 2 години

Много хора имат възможност сами да определят колко да работят , но точно те искат да работят повече , за да получават повече . Важни са доходите и от там се определя стандартът . Друго си е висок стандарт !!!

27

SS

преди 2 години

При мен се работи от понеделник до петък ! Който не му изнася си тръгва ! Заплати плащам на края на месеца без забавяне. Тук в Бг тая европейска простотия няма скоро да се наложи !

26

aa

преди 2 години

задава се задава, 5 от 5 почивна седмица. Вика мус е масова безработица

25

Анонимен

преди 2 години

В днешно време има толкова много възможности за печелене на пари че всеки един умен човек може само с 1-2 часа работа дневно да изкара по няколко хиляди лева не месец. И тук говорим за работа. А пък ако имаш вече развити няколко автоматизирани бизнеса или дивиденти от инвестиции в чужди бизнеси може да изкарваш и много по сериозни пари без изобщо да работиш.

24

toti

преди 2 години

Че кой работи в петък цял ден,като от обед се изнасят на село в Гръцко