107

Анонимен

преди 2 години

До 108 : момче или момиче, не те знам ама само да попитам: ти преди да напишеш тая глупост, извади ли си пръстите от контакта?

106

Спас

преди 2 години

Ти краварите ли наричаш "рашки"? Защото скоро ги изритаха и от там, както от всякъде!😂

105

Алекс

преди 2 години

Преди години така превзеха и Афганистан.След това всички знаем какво им се случи на рашките.Много бой и безславно напускане.

104

В

преди 2 години

Е как табе бе Днес ??? Нали до вчера говорехте че Урките са смачкали Русия ,и се готвят да нападат Москва и Петърбург???

103

До 95

преди 2 години

Дашистка ти е про.стата глава

102

Анонимен

преди 2 години

До До факт е Факт е, че не си в състояние да разбереш, че няма как руснаците да превземат Киев / или Харков/ с 20 000 корпус. Надяваха се местните да свалят Зеленски и да ги посрещнат като спасители, но се случи обратното и руското командване предислоцира компактната си армия по най-важните направления - Мариупол и Донбас. Мариупол вече падна, Донбас е напът. После е ред на Одеска и Николаевска области. А след това е ред на капитулацията....Такива са фактите към този момент, уви...

101

До 108

преди 2 години

Така е Украйнската армия бележи успех, дори повреме на евакуацията си напреднаха към Москва и влезаха дълбоко в тила на противника!Аз съм горд че им се помага с толкова много оръжия и настоявам мобилизацията да продължи и сички да заминават на фронта!Настоявам да има още победи и да не са само чрез евакуация

100

ГАНИ

преди 2 години

ВЕЧЕ СЕ РАЗБРА КОЙ КЪДЕ Е ТАЗИ ИГРА, ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ КЪМ ПРИКЛЮЧВАНЕ.

99

Анонимен

преди 2 години

Украинците трябва да се отърват от проамериканската окупация и да сключат мир. Оръжията, които им изпращат от "приятелския" запад и наказателните отряди няма да помогнат на Зеле.

98

До факт е

преди 2 години

Къде печели Русия? В Киев, в Харков? 3 месеца превземаха мариупол. Половината от професионалната армия й е извън строя, нямат никакво въздушно превъзходство. Моментни успехи, на фона на грандиозни загуби не е печелене. Къде изчезна 60 километровата колона от техника? На бунището, където й е мястото.

97

До 106 Смешни са рус

преди 2 години

Смешен си ти беГендар. Я се виж в огледалото на кво приличаш с тиа начервени уста

96

Смешни са руските...

преди 2 години

Военни ,НО имат мощни оръжия и пълно въздушно превъзходство ,разбиват украинците от разстовние ,а САЩ и ЕС не им доставят подобни оръжия на време ,хората *** макар и да имат невероятен дух !Няма ли начин военни от западна Украина да идат въоръжени от запада към Донбас и да променят играта ! Не вярвам във момента да участва цялата украинска армия за три месеца вече много народ можеше да бъде обучен !

95

Факт е

преди 2 години

че Русия воюва на територията на украйна. Факт е че воюва със САЩ и останалите му натовски протежета . Факт е ,че въпреки ,че срещу Русия са от два континента и един остров които САЩ оглавява тя..... Русия печели. Факт е,че всички го виждат но..... не смеят да,го кажат с правилните думи да не засегнат господарите си зад океана които подпалиха Европа но какво върви ще подпярят света и тях самите

94

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живеят Руските сили! Долу хукрахинските слабости! Напред ,Русия!

93

Майор Вайс

преди 2 години

Аз ще ида на помощ на укрите с моето българско секретно бзсналогово оръжие ТОС Чушкопек. Ееее еее и ми замириса на ..

92

Анонимен

преди 2 години

Този град за украинците е като Тутракан за нас. Преди войната е с население 27 хил. души.

91

Анонимен

преди 2 години

Факт, независимо как се пеняви Зеленоглавски и гълтачите му тук.

90

Анонимен

преди 2 години

Наистина глупави укри.Избиха 30 хиляди ***.Вместо да им се надупят като русоробите в България.

89

Анонимен

преди 2 години

Това не е война !!! Нов строеж е започнал за това рушат до основите ...А тезз глупавите Урки си мислят че е война

88

Анонимен

преди 2 години

Превзели са Горно нанадолнище.Киев,Харков и Одеса превзеха ли ги?