143

обективен

преди 2 години

скот ритер служил в разузнаването на морската пехота на сащ пише 4е русия блестящо изпълни мисията си в украина дали е така или не всеки има глава на рамене си и може да прецени зеленски продължава да говори 4е донбас ще е украински крим също сега дали е дрогиран или не това е вярно или не е и не е толкова важно основното е 4е даържавността в украина се унищожава положението на УВС в донбас е не тежко а много тежко каквито и оръжия да им се доставят резултата ще е ясен спасението в мира!!

142

Пян_Гъ

преди 2 години

"Донбас ще бъде украински", а "Луната ще е МАКЕДОНСКА!" Така де, не случайно е казано "Ей ти, Луно, луно, земьо македонска!" Ха-ха-ха, какво ли не причинява дрогата и джендърията на (някога) човешкия мозък!

141

анонимен

преди 2 години

До считам че - толкова сте сигурен, че им плащат, и откъде? За вас явно убеждения не съществуват, а може би и на вас плащат. Против ВСЯКАКВИ войни съм е мисля, че има други начини.

140

анонимен

преди 2 години

Спирайте по-скоро всякакви войни! Разделете Украйна - източната част на Русия, защото са 15 мил. руснаци, и това се отнася и за други страни, иначе неразбории докрай. Не сме дорасли да сме заедно! Прав е примера с Кърджали, че там ще стане същото, като се изнасяме дружно от страната, и отвън се бием в гърдите какви патриоти сме!? Ама после тоз виновен, оня невинен, само аз съм правия........

139

Считам, че

преди 2 години

По-безумни коментари от тези под мен, досега не бях чел. Колко много мъка има по този свят!!!!!!!!!!!! Безлични индивиди, опитващи се да припечелят некое рубле и да си купят кошче!

138

Зеления Пумияр

преди 2 години

Слава Кокаiна!

137

1

преди 2 години

Някак си интересно,гледа **великия** вожд на **азов**дали не е прекалил с дозата.

136

Ужас 2022

преди 2 години

Все пак Зеленски ще остане в Световната история,като най големия актьор за всички времена.Преди войната никой нищо не знаеше за него.Сега е номер 1 в цял свят.Кара се на светът,командва светът.А светът всеки ден става на крак и му ръкопляска.

135

-

преди 2 години

Сигурно си прав зелен, но не казваш че самата Украйна ще е РУСКА пък Донбас нека е украински!

134

Анонимен

преди 2 години

Знаят ли украинците, че Украйна вече е полска, че вече няма пречки поляците да ги управляват? Съгласни ли с такава независимост, от която става все по-ясно, че от тях нищо не зависи и ги изполваха и използват за пушечно месо? Че животът им няма никакво значение дори за собствените им управляващи? Горките украинци, ще разберат ли някога, че са използвани като предтекст за мащабно унищожаване на човечеството?

133

Анонимен

преди 2 години

За родителите си той купи къща в Израел, съпругата и децата живеят в Лондон, а той просто играе своята роля и нищо друго.......

132

Анонимен

преди 2 години

Умопопрачение от прекаляване с дрогата.Комик той и наркоман.

131

Бен

преди 2 години

Дори и модерните оръжия които дава запада на Украйна,няма да помогнат на украинците да отвоюват завзетите от Русия територии.След време Одеса ще бъде руска .Млади хора бягат от Украйна, не им се воюва.Варна е пълна с украинци,карат поршета и мерцедеси.Богатите се изнесоха,не им пука.

130

Анонимен

преди 2 години

Тешката дрога не прощава уврежда мозъчните ганглии и кара човек да живее в измислен свят .Всяка убита мозъчна клетка никога не се възстановява.

129

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде на кукуво лято. Този вече окончателно не е в час. Ама да видите какво имение е закупил на мама и тати в Израел! За 8 милиона. С басейн пълен с молска вода, гори тилилейски-абе красота! Те, велможите, не могат да живеят скромно. Не им приляга. Обаче щял да воюва до последния украинец. Украинци, знам, че сте тЪЪЪпи, ама отворете си очите за кого сте в това положение. За 2 години америкосите го позлатиха, че им изпълнява заръките. Осъзнайте се, моля.

128

Офф ,да се омита

преди 2 години

Този вмирисан наркоман/фашист вече е втръснал на всички.

127

Бай Лазар

преди 2 години

то няма да има Украйна ... жалко за този слуга на народа, защото стана слуга на други народи.

126

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, върви си, моля те , върви си, хората страдат, умират, плачат, боледуват, живеят в ада и в страх, върви си Зеленски, върви си!

125

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Украйна и Донбас ще бъдат отново заедно ..........................в състава на Руската Федерация . Мдааа!

124

Уточнение

преди 2 години

A на бас! Донбас вече беше украински.