38

Личева

преди 1 година

Сърбия има пълно право да се надява за Косово и да и дреме!Всяка друга държава,на нейно място,би постъпила по абсолютно същия начин.Но,да.Рашка никога не би ги защитила,просто тези патоци наивни се надяват.Рашка,30г. не смогна в адвокатстването,че сега ли.п,Уткин даже използва отделянето косовско за алиби,относно безочията си в Украйна...Србио моя,глупава.НЕ ти е мястото до онези животни,били славянски!

37

Анонимен

преди 1 година

41 Има логика в това. Сърбите си мечтаят Путин да им върне Косово, че и РСМ, която е тяхна провинция, с война. Глупавите западняци им вярват на лъжите на сърбите, и македонците, за което горчиво ще съжаляват. Сърбия и РСМ, са руски марионетки и не са за ЕС, те са бъдещият Троянски кон на Русия в ЕС.

36

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е рускакочина. Това се вижда още на границите й, от служителите й там. По-нагли са от нашите.

35

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Путин си плете кошничката и нищо чудно , по искане на Лавров , Сърбия да удари Българите в гръб ---така ще гушнат Р.С.Македония и Косово , а рашистите с десант у Варна и Бургас , ще си направят коридор до централна Европа , защото там и пу""ата Орбан му е дружка ...!//Така докато САЩ и ЕС се наумуват , дали да дадат "НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА"...Путин ще стигне центъра на Европа без проблеми--тогава тияа оръжия Щатите и Британия вогатда си ги завират у задниците за по-удобно и комфортно.

34

Пешеходец

преди 1 година

Вероятно ще посети Сърбия пешачката или маскиран като житан. Полетите на "руски Боинг" и друга хвърчаща техника са ЗАБРАНЕНИ. Голям кудош ще е да прескочат забраната.

33

До Анонимен 38

преди 1 година

Аре в газа.

32

Анонимен

преди 1 година

Българите и Сърбите са най--голените подръжници на Русия в Европа! 80% от Сърбите и 60% от българите одобряват войната в украйна и са на страната на Русия!!

31

БайГуй

преди 1 година

Не му останаха много дестинации на Орька, за сметка на това г'ъз път да види.

30

ЬЬЬ

преди 1 година

Сърбия е единственият 100%-ов поддръжник на режима на путин и за какъв ЕС си мечтае тази държава.Те,освен да пият и пеят долнопробните си песни в долнопробните си кръчми,за нищо друго не стават.Те са зле прикритият враг на България,който нахъсва и рсм да се определя като такъв,а ларвата идва да опресни слузта си и да заякчи позицията на русия на балканите,подклаждайки нови конфликти и разединение.

29

Анонимен

преди 1 година

А наш Киро като много ербап ще го пусне да прелети

28

Анонимен

преди 1 година

Ада да посети...завинаги.

27

Анонимен

преди 1 година

Лавро, тепърва и Африка и северния полюс ще посещаваш, да търсиш клиенти..

26

dakotabg

преди 1 година

До 15:Не останаха много ли,викаш!Верно ли мислиш така!!!

25

aa1830

преди 1 година

Хвала, братко Си.... Сърбите са един изключително задръстен народ. Но още по задръстени са българите обичащи кръчмарския им фолк, кюфтетата и ръбатия им език, който само за псувни става.

24

СП

преди 1 година

сръбия е любимката на русия и ссср. С три войни сръбия удвои територията си, а в Югославия бяха водещи. След 1990 г. милошевич и сръбите решиха да налагат волята си над останалите федеративни република в Югославия и разпалиха няколко войни, които завърши със смъртта на хиляди, съд на милошевич в Хага и бомбене на Белград. Най известния сръбски гадател е предрекъл, че: "скоро ще дойде ден, поради войните, когато всички сръби ще се съберат под сянката на една круша" Чакам този ден с нетърпение.

23

Анонимен

преди 1 година

Малката русия пак е готвят да прави някой Зулум на Балканите. Сръбският народ е най глупавия на балканите. Дори Албанците са класи над тях в главата. Пак ще страдат.

22

Анонимен

преди 1 година

До Баварец - е ти кога се разхожда из улиците на Москва ? Да не си баварец от шекер маала ?

21

Анонимен

преди 1 година

До 26 С кон.

20

Анонимен

преди 1 година

С автобус ли ще ходи?

19

Бреййй

преди 1 година

То тоя Цветан Василев бил много важен бе да му се не види.А тук още се питат къде били парите на КТБ-то.