128

Анонимен

преди 1 година

КАКВО РАЗБИРАМ ОТ ИЗЧЕТЕНОТО- НЕ РУСНАЦИТЕ СА НАПАДНАЛИ УКРАЙНА, НЕ РУСНАЦИТЕ ИЗБИВАТ И РУШАТ СЪДБАТА НА МИЛИОНИ...НО КОЙ ТОГАВА

127

Бонго Бонго

преди 1 година

Примерно: Идва руснака у вас и ви взема спалнята, кухнята и wc и спи с жена ви и прави квото си иска с децата ви и вие му казвате, вземи и сестра ми.Свършва, квото прави и после казва, Ами той не иска да преговаряме.Така ли правите българи???Нищо българско не се дава на руснака.Така мисли и украинеца. Нищо украинско не се дава на руснака.Време е Путин да бъде спрян, защото вреди на руският народ, избива ги не по малко..язрод

126

дъждовна вода

преди 1 година

Очаквало се украинската страна да се погрижи за разчистването на минираните от нея пристанищата. От кого се очаква? От Австрия ли? От Еесовската Зона ли? От въоръжаващия бендеро-нацистите колективен запад ли? Всички ние много добре знаем, че това няма да го бъде. Украинските черноморски пристанища ще бъдат разчистени от мините и от бендеровщината, едва когато бъдат превзети от ВС на РФ.

125

Анонимен

преди 1 година

151 В момента в Русия Путин е единствения с който може да се преговаря. И той определено е проевропеец. Колкото и да не ви се вярва, Путин не е против Европа. Но сред генералисимус има такива, които ако падне Путин ще искат да сложат някой който е по-сталин от Сталин. Запада си мисли, че може да подмени Путин с някоя от неговите марионетки, но народа и службите ще го отвеят и ще се сложи краен и анти Европа лидер. Молете се Путин да остане на власт и да води точно той преговорите.

124

Анонимен

преди 1 година

Т*пата Европа! Само ако знаете колко много щяха да спечелят и ЕС и Украйна ако се бяха отказали от Украйна в НАТО! Русия искаше да превърна Украйна в бизнес хъб, през който да минава цялата търговия между ЕС и Русия. Искаше да направи компании с които ЕС да търгува без мита, а тия компании да са с руски и азиатски стоки и пари. ЕС щеше да стане икономически гигант. Боже колко глупави хора управляват! Защо изпуснаха питомното и сега се молят да хванат дивото? Защо?

123

Анонимен

преди 1 година

Не ги саботират. Зеленски обаче вчера е казал, че няма да води преговори, докато не получи уверение от Русия, че ще върне заграбения от Украйна Крим и окупираните части, освен че руснаците трябва да напуснат територията на Украйна

122

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Те нахлули в Украйна , изравнили територии със земята, смятайки да ги обявяват за свои, ама Украинците били "саботирали" мирният процес! Това го могат само психопатите от Кремъл! Казваха, че който между свободата и хляба избере хляба, няма да има нито свобода, нито хляб! Същото е със свободата и газта! Накрая ще изгуби и двете! На Кремълският военно-престъпник никой не вярва! Но все пак трябва да се говори с него!

121

Анонимен

преди 1 година

Да то нали Украйна нахлу в Русия

120

Чудя се на путьо

преди 1 година

какъФ филм прожектират.

119

Анонимен

преди 1 година

Атанас Манушкин, Костадин Костадинов, Николай Марков, Петър Волгин и още шестима " мъже " са задържани късно тази нощ по подозрение в проповядване на радикален руслям. Очаквайте подробности!

118

Анонимен

преди 1 година

Ей сега плиткоумните руслямисти ще ти кажат, че Раковски бил масон и не е доживял Освобождението, и затова не трябвало да го слушаме...

117

Георги Сава Раковски

преди 1 година

" Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование."

116

Анонимен

преди 1 година

ЕС от тук на татък,не го очаква нищо добро!-:))) Бунтовете срещу него Тепърва ще започнат!-:)))И един мармот завива шоколад в станиол! - :)))

115

Анонимен

преди 1 година

Украйна била руска, братче. Била руската Македония. А че Московията е монголска, че е наследник на монголските орди по гени и по нрав, туй го не отчитате. Русия е монголската Македония!

114

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другарю Путин,какво ще правим с най-добрите приятелчета на перверзникът евреин Сакскобурготски,а именно мароканците,сражаващи се чрез изнасилвания на руски девойки в Украина? Нима е толкова трудно да се натиснат няколко копчета едновременно,да се изчака половин час и да започнем най-сетне да живеем в МИР.Също така искам да изразя Адоволството си от успешното преименуване на МакДоналдс в Свята Русия. "Весело и вкусно" е най-доброто,което можеше да се измисли. Поздравления най-сърдечни!

113

Анонимен

преди 1 година

Каквото каже ЕС в Европа това ще е! Русия може да командва само зад Волга! Не го ли проумяхте?-:)))

112

Бъдещето

преди 1 година

Путин пленен и откаран в зоопарк в Ню Йорк. Байдън, яздейки Лавров влиза в Москва като батюшка - освободител. Скулптурата на Украинската майка ще краси Ермитажа. 2 май ще е национален празник на Украйна, а 22 юни ще е празник на американския щат Раша - последен по БВП от всички щати. Рускините ще служат за задоволяване нагона на тъмнокожото население, а руснаците - за дивеч.

111

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другарю Володя Путин,позволете ми да Ви възразя! Украинците не просто саботират някакви си безсмислени преговори ,които целят едно голямо нищо,а изнасилват масово девици,какъвто е случаят в Мариупол. Изчезват прекомерно много девойки и никой повече не ги вижда. Така че,другарю Путин,хайде по-смели действия да видим,че некак си започвам да мечтая да съм Просто Бомба и са се завра у...на тоя uзр.одъ еврейски нацистки Зеленски. Украинците продължават да извършват геноцид и това е факт!

110

(-_-)

преди 1 година

Те ги саботират от самото начало, защото така са инструктирали актьора.. Това е просто жалка ситуация да ти сложат второстепенен актьор за президент и боксьор за кмет на столицата.. Гротеска!

109

Педя човек

преди 1 година

Моят ментор казваше:Никога, никога, никога не прави грешката да оправяш момиче, чиито години са повече от дължината на сабята ти в сантиметри!Следвайки мъдрия му съвет, станах " на децата мил другар "