56

Запознат

преди 2 години

Нас БЪЛГАРИТЕ кучета ни яли. По-важното е, че за укрите програмата е удължена и пак ще лапат без пари, но сега ще ползват планинските хотели. Да ама са недоволни!!! А нас никой не ни пита и за нас пари все няма. Докато търпим тоя умник Кирчо-простото и Кокорчо - хак да ни е честито!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Аз тая година ще си седим на село и че си копам доматите и картофите. На морето е гот, ама не харесвам влажния солен въздух и имам чувството, че няма път в който да съм отишъл и да не съм получил разтройство... Иначе не е кой знае колко лошо. Пожелавам много приятни мигове на всички, които ще ходят до плажа тази година! Да си метнете едно душче и за тия като мен дето не могат да си го позволят физически!

54

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето. Стой си вкъщи за най-евтино.

53

До Hulk Hogan

преди 2 години

Не разбираш ли че българите не могат да живеят без почивки, чалга, кръчми и пиянства по разни хотели и курорти това им е смисъла на животеца събиране на левчета и стотинки за летния дивашкии сезон

52

Кифлата

преди 2 години

Требе да си правяя селфите за фейсбука не мои така ще свърши света аку не одим да почивка и да протиитууирам помалко там.

51

Жадни и жални

преди 2 години

Всичко това зор да ходят за куурвалък егаати почивките. Само тузари и развратници ходят.

50

Ямболски ZърVул

преди 2 години

Община Ямбол,на която плащам всяка година данъци къде е,че нещо тревите стигнаха 4 метра височина?

49

Грък

преди 2 години

Айде балгаре идвайте да ми пълните джобаа вашият туризъм е ла. Й но, а нашият е най-добрият!

48

Софиянец

преди 2 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в тракийски стил в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

47

БНР

преди 2 години

Май беше по хубаво при " комунизма" ? От Ямбол питам.Царвуля съм.

46

До Анонимен 56

преди 2 години

Стига сте разправяли на хората за Епир бе! ЕЙ ПИСНА МИ ОТ ХОРА ДЕТО РАЗКАЗВАТ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО, ЗА ДА СЕ ХВАЛЯТ! ТРАЙ СИ БЕ ***! Да не искаш и там да се напълни с чалгари, силиконови кифли и разни ненормални с блутуут колонки дето цял ден да дънят някаква гняз и да ни развалят спокойствието? Аман от *** хора! ТРАЙ СИ БЕ ЧОВЕК! Като те питат де си ходил казваш "у византийско" и толкоз. Що ходиш да разправяш!

45

Ямболска Народна Р.

преди 2 години

Ко?

44

...

преди 2 години

Епа то на БГ морето не остана плаж дето на него да няма хотел на първа и минус първа линия! Така, че аз предпочитам турция или гърция и първата е в пъти по-добре и по-евтино отколкото в БГ! Във втората кефа е несравним! така, че няма как да сравняваш турция и гърция с БГ морето! по никакви параметри БГ морето не може да ги достигне!!!!

43

Мрак Смърт Гроб

преди 2 години

Лоши времена се задават... Единственото сигурно нещо в тоя живот е смъртта... Рано или късно всеки се сблъсква с нея... Не сме ли всички жертви?

42

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи се готвят за глад ! Ваканция могат да си позволят само 2-3 % от българите ! Гладът вече започна , мъдурковци !

41

Ебан Лостов

преди 2 години

Здравейте от Ямбол!На почивки ли ще ходите?;! Ко???? Искате ли да ви направя 3000 лева доларът?

40

Хахаха

преди 2 години

Съжалявам тия хора които чакат с месеци и събират парички за една "ваканция" където да пръснат спестените пари за 1-2 седмици. А още повече съжалявам тия които няма дори спестени пари и вземат кредит за да отидат на почивка. Има много нещастни хора по тая земя! Тази мисъл ме подсети и за абитуриентите които сега се вихрят. Боже колко много мъка..... То не са костюми, рокли прически, луксозни коли под наем чалги и всичко за няколко часа да си покажат селянията и да си направят едни снимки.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз викам да обявим война на Кипър и Гърция!!!! Откъде накъде ще саботират родните муттри от Бетономорието?!?! Как така ще предлагат по-добро обслужване на по-ниски цени?!? Да теглим заеми и да ходим на черно море за 5дни. Шезлонг с чадър 20лв. Цаца с бира 15лв. Хамбургер 15лв.Паркинг в полето на 3км от хотела 15лв. Пияни и викащи укри - БЕЗПЛАТНО!!!

38

:)

преди 2 години

Да, ама в Турция ще ми легне 20% по-евтино :)

37

Анонимен

преди 2 години

Есента парното ми ще е с най малко 300% по скъпо. Хляба благодарение на БГ Правителството с 200 % по скъпо. Чакам американците да ни докарат мyxляcaлата си пшеница за да купувам евтиния американски демократичен хляб. Фирмата ми затвори заради скъпия ток. Чакам толкова години и след като oкyпиpaxa моята родина от Америка най сетне да ни дадат обещания безвизов режим