38

Българ

преди 2 години

А сега предтавете си тая картинка в милата България за 24 часа оръжие без психотестове ,каси,задължителни полицейски проверки и какви ли не още щуротии!Всеки толум от народното събрание щеше да върви със 20 човека охрана и бронежилетка и п,ос..ран от страх когато продават национални интереси!

37

Анонимен

преди 2 години

Просто искат да им вземат оръжието, за да ги превърнат в беззащитни голи охлюви като европейците. Затова и постоянно предизвикват разни атентати като използват психически неуравновесени хора, които кой знае защо никога не остават живи, за да могат да бъдат разпитани - колко удобно. Управляват психопати, на които хич не им пука за собствените им хора.

36

анонимен

преди 2 години

В тази страна , само с белезници и под дулото на оръжие ще се съглася да посетя. Не мога да си простя , че преди 33 години свободна Европа и гласът на Америка , така ни обработваха, че си мислехме , че едва ли не всичко там е розово. След като поживях по равен брой години в соца и в дивия капитализъм тук, прогледнах за истината за така наречените демократични общества, които само на думи са демократични

35

Анонимен

преди 2 години

И шофьорска книжка можеш да си изкараш, и кола можеш да караш без да имаш даже 18 години в САЩ. Но бира не можеш да пиеш - не и докато не навършиш 21 години!Аз още като бях ученик в 8-ми клас ходех в кварталните кебапчийници (имаше ги много по времето на НРБ), и редовно си поръчвах тройка кебапчета с гарнитура и бира. Сега дори едно кебапче ми стига, ама то е от ЕГН-то явно.

34

Лалала

преди 2 години

В Англия на 16 години може да се ожениш но не можеш да си купиш алкохол и цигари докато не навършиш 25.

33

Цицерон

преди 2 години

До: номер 33 (Ученика) А кой ще отсъди кой човек е добър и кой лош?

32

Анонимен

преди 2 години

Интереса клати феса - нали NRA си продават оръжията, а че над 20 хиляди американци са убити в такива стрелби през 2020 г., е без значение. Какво тук значи някаква си личност? Важно назидателно да публикуват доклади за нарушения на правата на човека по целия свят.

31

Ученика

преди 2 години

Как се спира един лош човек с оръжие - спира го добър човек с оръжие!

30

Аз искам

преди 2 години

Да си купя Джавелин или Байрактар !Къде мога ?! Много ми трябва , вършат работа !

29

Анонимен

преди 2 години

А сега си представете да можеше и бира да си купят...

28

Анонимен

преди 2 години

Еко аз сега съм на 19 и когато бях на 16г. имах газов пистолет да же ходех и на училище с него и бухалка имах

27

Анонимен

преди 2 години

и цигари не можеш да си купиш. Прави са си хората - младежта трябва да е здрава, добродетелна, но да може да се защитава.

26

Смотльо с гън

преди 2 години

Това е така защото, ако си трезвен можеш да избиеш повече хора. Показва се пълната ефективност на оръжието. Така де, бизнеса трябва да върви.

25

Анонимен

преди 2 години

Америка претърпява лявата революция, нали първо трябва да деморализират и унижат хората с перверзията и беднотията, после да им кажат че ще ги оправят като им вземат частната собственост за да има равенство

24

изметта си е измет

преди 2 години

навсякъде.

23

Анонимен

преди 2 години

Айде моля българчетата дето незнаят как се държи нож камо ли оръжие да не правят коментари за САЩ, нямате на представа нито разбирате какво става там!Единственото което трябва да мислите е - кой ще се бие за България ако тук стане война...отговора - никой, всеки ще бяга да се спасява

22

Анонимен

преди 2 години

а на 4 да си смениш пола, тей че айде.. щом може на 4 да смени пола значи може и на 18 да си купи оръжие

21

диктаторите

преди 2 години

винаги са опитвали да вземат оръжието от хората - така правеха комунистите, така правят и нео-либералите ... "стрелеца" от Тексас е цветнокож пасивен хомосексуалист - на такива изззроди не само не трябва да се дава оръжие ами трябва да се затварят в лудници

20

Анонимен

преди 2 години

Повечето от политиките, които плъзват по целия свят от САЩ, са точно толкова "логични", "смислени" и "добри". Правилата и законите им обслужват изв.ра.тените цели на изв.ра.тените им господари.

19

Анонимен

преди 2 години

Така и трябва тук. Всеки трябва да може да се защитава. Проблема с масовите стрелби е проблем на обществото в САЩ.