16

Тъй, тъй

преди 1 година

Гръцкият министър да им обясниж, че през 1912 са заварили в Егейска Македония само българи и никакви северомакедоници. Тъй, че в РСМ да не си измислят фалшива история, ако искат да влизат в ЕС! В Европа югокомунистическите лъжи не са ценност!

15

Анонимен

преди 1 година

Някой да каже дали има някъкав надпис или паметник на географски област Македония на друг език освен гръцки!!!!Древните македонци говорили и пишели на гръцки защото били гръцко племе.Стига ще фантазирате с история на други и да лъжете по междуси

14

Анонимен

преди 1 година

Древна Гърция са известни с робството и содомията а древна Македония с оргиите между мъже. Ако това са днешните македони тежко ни и горко. Дори имената на острови Лесбос и Егейско море са показателни.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Македония на Филип е много по-малко територия в РСМ отколкото в България. Най-много е около Солун. После при Александар стига чак до Индия, но това са много държави днес и никой там не говори гръцки а пък български още по-малко. При Византия се връща област Македония но тя е при Цариград, а днешна РСМ е част от област България даже и при Васили.

12

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Античка македония са различни племена. Грци, траки, Татари, турци и др.

11

Анонимен

преди 1 година

Македония е държава от преди новата ера,със столица Пела,която е в Гърция.Днешна македония е само област в 3 държави-Гърция,югославска македония и българска македония.По тази логика и ние можем да се наречем Североизточна Македония.

10

Минувач

преди 1 година

"Очаква се разговорите да се водят за изпълнението на Договора от Преспа."По-скоро за НЕизпълнението

9

Анонимен

преди 1 година

Сегашна Северна Македония има много малко от древна Македония вероятно само около Преспа. А за населението на на древна Македония е спорно какви са. Най-вериятно са няколко племена вкл. и тракийци. Древните македонци са считани от дрвените гърци за буклуци.

8

Анонимен

преди 1 година

5-ко,а вие защо говорите на нашия татарски език,щом зорлем ни правите татари.Това е територия на древните траки и няколко конника от изтокне правят народ.

7

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа пък таз Македония! Да ходят където искат, те са ни братя така или иначе! Като не го осъзнават, толкова по зле за тях!

6

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Бг су татари и не е битно како мислиме.

5

Анонимен

преди 1 година

РСМ нарущават и Преспа.

4

До 5-ко

преди 1 година

Е как бе, слънцето не сте ли го направили вие ?!

3

Е

преди 1 година

Ха дано поне той да им отвори очите за историческите истини, че да престанат с глупостите !

2

ВИКАЙТЕ ГИ ХУНЗИТЕ

преди 1 година

Абре Вардарци, целиот свет в ваш, месечината е ваша, звездите на македонски нашепнуват, ''парвата динозауриа'' е македонско, ''парвото чевалче'' и парвата зелена *** са македонски......, айде малко да ни оставите и да започнете албански да учите, може и да ви потрябва /щом со бугарскиот немате нищо заедничко/

1

Ал Македонски

преди 1 година

Пратих го да им даде азбуката, на която Аз съм писал!