11

Анонимен

преди 1 година

Направо сме го загазили от европейски унищожители. Учебници - справочници с нула полза за децата и учители - некадърни изпълнители на европейски критерии за образование! Един европейски критерий - да се готвят децата за работници, с орязана картина за света ако може религиозна, никакви природни науки, зубрене, матури максимален тормоз - за да не остане нищо в главите, и по възможност повече психически отклонения!

10

Анонимен

преди 1 година

Г-н Кицевски - агент на ДС и шеф на издателство Просвета. Доста нагло е да говори за мутрите и за учебниците, от които спечели тлъсти приходи.

9

Българин

преди 1 година

Случвало ми се е да отворя учебник за седми клас ,и бях ужасен! Всичко е така натруфено и префарцурено написано, да не би да ти остане нещо в главата като го прочетеш! Учебниците са написани така, че не ходиш ли на частни уроци, нямаш почти никакъв шанс да продължиш напред!

8

Анонимен

преди 1 година

Това е истината, г-н Кицевски! Разбира се, само човек с култура и критично мислене може да осмисли нещата. А те са ,меко казано, много обезпокоителни.

7

Това с IT

преди 1 година

Не го разбрах - страшно много деца ще станат програмисти а не мутри - няма смисъл в това изказване и отделно това че страшно много деца щели да станат ИТ ще доведе до поредното изкривяване - няма да има работа за всички когато излезат на пазарът на труда.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма по т.ъ.п народ от българския. Онази България ,която просъществува 1300 години ,не е тази п.у.мии.на яма ,която сега се подвизава със същото име!

5

Анонимен

преди 1 година

Вие знаете ли,че в първи клас се учи аритемтична прогресия,а във втори решават задачи с две неизвестни?Помагалата са на Мечо и Медунка.Децата от рано решават как е трудно и се отказват.Нарочно направиха матури за 10-ти клас,за да може повече деца да не продължат до 12-ти и да отидат да карат висше.Скоро и университетите ще съкратят,а за професор изискванията ще са доста високи и ще струват доста пари.

4

Анонимен

преди 1 година

Има една приказка:"Не позволявай на училището да ти пречи да учиш.".Така трябва да е направено,че да се заинтригуваш още да четеш.Сега прекалено ги товарят и децата се чудят как да се оттърват по-бързо от домашните и да играят.Нямат време една книга да прочетат.Накрая намразват четенето и ученето.После не искат да продължават нагоре,а ЕС има нужда от повече евтина работна ръка без дипломи,които лесно се манипулират.

3

Анонимен

преди 1 година

До 1. Точно ти ли ще разсъждаваш за бг културата и бг просветата? Ти, който даже не умееш да пишеш?

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое беше най-важно при социализма, но бяхме отлично образовани. Нещо повече, нашето образование беше едно от най-добрите в света. Това сега не е даже подобие. И вината не е в учителите, а в криворазбраната демокрация.

1

Анонимен

преди 1 година

razmerat na bg zaplati pokazva tochno razmera na bg culturata i bg prosvetata.