16

Фюууут!

преди 1 година

До Анонимен::Че защо летите от Букурещ?Пловдив нали е международно летище?Навсякъде извън България обслужващия персонал е усмихнат,любезен.На плажа няма мутри които те рекетират за всичко.Даването на концесия на плажовете унищожи туризма.За където и да хванете самолета,ще е по хубаво от тук.Защото тук е отвратително.Гадни физиономии,гадна храна,гадни стаи,гадни шезлонги с пот по тях от години.

15

Крит

преди 1 година

Тази статия е писана по някоя рекламна брошура за острова.Т.нар. розов плаж е страхотно разочарование, какво и Вай. Няма къде да стъпиш от навалица.Наистина красивият плаж е Балос, който не се споменава. Ако планирате пътуване ме послушайте и няма да съжалявате.

14

Златка Т. Евлогиева

преди 1 година

Много са големи рекламите за гръцките острови за да ви вземат здравето тукашните вампири.За тях е само да откраднат,да убият,да ходят на ресторанти да ядът и да ***.Защо няма реклами за Италия,Испания,Арабските страни, тяхните острови са вълшепство,цените са по-ниски,държави на голямо ниво за качество,за сигурност и спокойствие.

13

Анонимен

преди 1 година

Така е, върнахме се от Хераклион на 02.07. но летяхме от Букурещ, Хотелче на плажа /два етажа - 40 стаи/. Спокойствие, широка плажна ивица, плажа е чист, длъг е 10 тина километра. МНОГО свободни части за плажуващи, има и чадъри и шезлонги, но малко. Заведенията-усмихнати и приветливи хора, порциите огромни, цените малко по-ниски от тези по нашето море. Уреден транспорт.Много неща за гледане и посещаване.Най-важното-много слънце, топла и чиста вода.Честно казано пак ще отидем.

12

До народен

преди 1 година

Ти май си станал нередовен от пропагандата, която те залива.

11

Никога БГ ЕЪР

преди 1 година

Преди да купувате билети от България Еър хубаво си помислете дали сте готови да ви откажат полета и да чакате 4-5 месеца да Ви върнат парите. Описаното е честа практика. Има други компании до тази тестинация, с които ще летите на нови самолети и няма да се подиграват със спестяванията Ви.

10

Срам

преди 1 година

Миналата година бях на Крит. Еми много е хубаво. Особено са полет към уиз еър за 25лв в посока. Густо ми е, че и по-бързо се стига със самолет...

9

Платена статия

преди 1 година

Платена статия от българия еър, цените на полетите София - Крит/Хераклион е 3 пъти по високи от цените на Уиз до Крит/Ханя (което е летище на другия край на острова)

8

Анонимен

преди 1 година

До 1 Бъркаш Крит с Кипър!В Кипър водата е проблем!

7

Валя

преди 1 година

Слънчев привет от остров Крит!!! Живея на острова от доста години. Имаме си и вода и всичко. Хубаво море, спокоен живот и много туристи.... и искам да уточня, че Кноссос е на края на града, а не на 5 км от него. Ходи се с градския автобус, който е на всеки 15 мин. На острова има много неща, които си заслужава да видите!!!

6

до 5

преди 1 година

Явно не само не си ходил на Крит,ами не знаеш от къде купуваш чери домати.Вероятно според теб и в Рила и Пирин нямат вода.Е това си маписал.Нямали били вода хахахахаха!

5

1

преди 1 година

Всичко хубаво но нямат вода.Водата в Крт е огромен проблем.

4

до 1

преди 1 година

Дрън дрън. Българите да се бият с турците по море на остров Крит. Бе, ти нормален ли си? Одисея и Илиада кога са писани? Чакай да позная... Омир е българин от Варна, нали? Казва се Миро... ама са му викали О. Миро, пак ли ще дрънкаш глупости?

3

Demonaz

преди 1 година

Етиопските роми да връщат откраднатите земи.

2

Анонимен

преди 1 година

До НАРОДЕН ПАТРИОТ Я обясни как българите са го построили,че на мен явно не ми достигат знания!

1

НАРОДЕН ПАТРИОТ

преди 1 година

КРИТ Е ОСТРОВ, ПОСТРОЕН ОТ БЪЛГАРИТЕ ЗА ДА СЕ БИЯТ С ТУРЦИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО. ТОЙ ПРИНАДЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ КАКТО И БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И ЦАРИГРАД