27

Анонимен

преди 2 години

***, разбира се, те във ватикана от кое време си търсят мияч на чинии. Или иначе казано, интервю за работа.Пс. Той нашия и без това да друго не става!

26

Щирлиц

преди 2 години

Слугата на дявола благослови ли откъсването на Македония от България,и поредното предателство?

25

Чухте ли го?

преди 2 години

Или Папата има фейсбука на Лена Бориславова, или нещо не ми се връзва да е казал точно тия неща и точно по този начин на Петков. Това за корупцията...все едно Петков му е дал предизборното си обръщение (дето по въпроса нищо не правят, но това е друга тема). Това за инфлацията обаче разцепи...Папата знае "антиинфлационните" мерки на правителството, вижда, че хората нещо "са резервирани" и му казал "Ходи и им обяснявай лично, не само по медиите". Или на Петков са му направили номер с фалшив папа:D

24

Теди

преди 2 години

АЗ ВЯРВАМ В ГОСПОД

23

до Д-р Челинджър

преди 2 години

България е парламентарна република и затова нямаме първа дама.Съпругата на президента може да е само първа/втора дама на сърцето му.

22

$$$$????

преди 2 години

Този се зарази и почна да се вживява в ролята на българския Зеленски.Кире спри се че почна да се надуваш и ще гръмнеш от като балон.Ти искаш да станеш залязваща звезда Мама да те спираме но по добре е да си събереш куфарчето и да си купиш билетите за Канада със собствени пари,не с парите на народа да си правиш разходи по света.

21

Хан Тервел

преди 2 години

Много моля някой да преведе на български какво каза Киро, че нищо не разбрах. Пък ми е много важно какви са наставленията на папата ....

20

перко

преди 2 години

Папата ме потупа по рамото и ми каза; Браво Кириле ти ще победиш корупцията по света. Лъжец и измамник е наш Киро защото Папата никога не говори на политически теми. Как го търпим този да ни излага по целият свят?

19

Минка общата

преди 2 години

е Кире пък 20 мин ........ то Папата разбра ли от къде си?? а направи ли си видео кат Министъря -културния ... ех и ти си един пладнешки айдук!!!

18

:)

преди 2 години

Боко трима папи са го галили по плешивата празна Тиква, еийййййй!

17

Д-р Челинджър

преди 2 години

Поправете ме ако греша, но жената на Министър Прецедателят е точно абсолютно никоя, за разлика от първата дама примерно ... Та какъв го дири тая там?

16

ТЪКМО СЕГА

преди 2 години

слушах интервю на китайски ръководиел които каза ; - исползваха БЪЛГАРИЯ И ПОЛША като опитни мишки които 100 % можеха да заплът в рубили но бяха спряни от Брюксел за да види дествително ли Русия ще спре газа на тия страни ! Водишите страни с големите икономика видяха , че не е шега и всички си отвориха сметки за плащане в рубли !Петков е най управляваната пиока в ЕС защото не съотствесата с доворената му должност

15

Анонимен

преди 2 години

"различния" статут означава семейна екскурзия на държавни разноски..

14

ceci_

преди 2 години

Не мога да разбера с какво толкова ни е важен този човек, който си мисли че е връзка с Бога?!

13

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, получи ли 30.те сребърника, бе???

12

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли му интервюто? Хахха

11

Црупапизъм

преди 2 години

Айде и тоя почнаха да го галят папите.

10

Анонимен

преди 2 години

Папата целунал ли го е по главата? Щото ББ трима папи са му целунали ***!

9

Анонимен

преди 2 години

Изгонил е Ленчето,защото хората взеха вече да го одумват как върти любовници.

8

Анонимен

преди 2 години

Този статут да не е онзи,който докарва на мъжете маймунска шарка?Хахаха