205

Хаха

преди 1 година

Много важно! И аз от 5 години ползвам тел с копчета. Вярно, калпави са, но пък е лесно - като се скапе, хвърляш и купуваш следващия на цената на бутилка уиски. Поне като се спъна, докато говоря по улицата, не се чудя какво ли натиснах.

204

Средновековник

преди 1 година

Някой да ми обясни що за "велико" откритие са мазаниците по тъч скрийн, където все някъде си кликнал дето не трябва и все нещо се е разместило по екрана. Имате ли представа колко неудобно е това за възрастни хора или за инвалиди със слабо зрение и треперещи ръце? Едно време поне имаше и бутонни телефони, и смартфони, и таблети - хората избираха онова, което им е най-удобно и най-нужно. А днес имаш само 1 реален избор (последните бутонни телефони не стават за нищо).

203

redordead

преди 1 година

"Третият проект за "суверенен смартфон" в рамките на 10 години се провали в Русия"Тия за 10 години не могат да произведат смартфон, иначе правели безаналогови оръжия...

202

ПРАВЕЦ

преди 1 година

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БРЕЖНЕВ Е ВИДЯЛ В ЧАЙКАТА НА ЖИВКОВ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН АНАЛОГОВ,БЪЛГАРСКИ.И ПОИСКАЛ И ТОЙ ТАКЪВ.С ШАЙБА Е БИЛ.И Е БИЛО 70-ТЕ ГОДИНИ.

201

Сатанаил

преди 1 година

Браво на Русията.Мен ако питат ,никакви смартфони и фейсбук.Мобифон.Това е.Да си тикнат гугъла в *** и и-нет-а.Стига със задберлинската стена.Хубаво ме видяхме освен диабет,рак,алергия и какви ли не заболявания.

200

Чубурашка

преди 1 година

Щом не са минали на джобни телефони с шайби,значи са ОК.

199

Абе

преди 1 година

Тая пропаганда против руснаците ,само показва колко сте долни .

198

Кокi

преди 1 година

До иван:ти изобщо знаеш ли колко електроника ползват високо точните ракети и къде предимно се произвежда.Чувал ли си за едни чипове от висок клас които издържат на много високи температури и други екстремни условия.Та тази електроника се произвежда единствено от една фирмичка в любимия ти щат тексас и е забранена за китай и русия.Без нея можеш сам да се гръмнеш

197

Велик е наш войник

преди 1 година

Те си го казаха в статията, телефони с копчета се използват заради простотата. *** човек, *** телефон.

196

Кико

преди 1 година

Новото,гениалното е кафез с гълъбче! Носиш си го ,подсвирващ си, нещо да съобщиш - пускаш гълъба! Браво Вова , знаех си че ще намериш решение.

195

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 206 И телефони с шайба произведени в Монтана 50 лв. бройката.Кво му плащаш ? Една четвърт заплата.

194

Помня

преди 1 година

До Handel 196 Така беше и у нас по времето на Живков.

193

Анонимен

преди 1 година

Шайбу

192

Нормално,

преди 1 година

За да бъдат по-трудно следени. Локацията на новите телефони може да се следи както по GPS, така и чрез триангулация през мобилните клетки.

191

Анонимен

преди 1 година

Ами и аз лятно време съм със един малък такъв,прекалено удобен.А тухли имам няколко.

190

Анонимен

преди 1 година

по данни на търговците на дребно,продажбите на телефони със бутони намаляват?- е какво е това заглавие тогава?

189

Бай Дрън

преди 1 година

201, нищо не знаещ, повярвай ми. Между да знаеш и рзбираш, има огромна разлика.

188

Анонимен

преди 1 година

Ха- хааа! Скоро компютри Правец. Имаме на склад.

187

Бай Дрън

преди 1 година

Между другото, аз също ползвам един телефон с копчета и фенерче индийско производство на Нокиа, на имам смартфони, таблети, няколко PC и така нататък. Това да ползваш телефон според нуждата не е признак на обедняване, напротив. Тоя толуп смартфона къде да си го вра в джоба примерно? И да, когато някой купува и телефон с копчета, значи има нещо предвид. И повярвай ми, нито аз, нито руснака ще си купят телефон с копчета, само защото нямали пари :) Много *** логика на русофоба.

186

Бай Дрън

преди 1 година

До 195 Мето. Русия поне ще си имат ера, а ние ще бъдем слуги. И не само ние, а и внуци, правнуци... ако изобщо има, че така както е тръгнало в България скоро няма да живеят българи.