345

Анонимен

преди 2 години

Ти нормален ли си? С какво се гордееш? Кой си ти, въобще? Гордеел се, няма що.

344

Анонимен

преди 2 години

Унищожител е тва Кире! Требва ни строител, някой който гради, а не говори само помпозно как и какво се надгражда

343

Анонимен

преди 2 години

Тапънар!

342

xxl

преди 2 години

Дано тази позиция бъде отстоявана и за в бъдеще докато не се смени политиката на Кремъл.

341

Само да уточня:

преди 2 години

До ПроСоТо===Този неадекватник никога не може да бъде подходящ за какъвто и да е пост в БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!! Той доказа,че не е БЪЛГАРИН по сърце и душа,а е чуждо ***,което работи срещу националните интереси на БЪЛГАРИЯ!С политиката която води унищожава ДЪРЖАВАТА и НАРОДА ни!!!

340

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,Кирилчо не е чак толкова неадекватен,колкото се опитва да ни демонстрира...Просто няма никакъв опит,а за съжаление няма и УСЕТ за нещата и качествата,които са необходими на една личност да заема толкова важен "пост" в управлението на държавата...Много РАНО го изстреляха на върха,много рано !....Може би след двадесетина години,когато се осъзнае и "влезне в релси",ще бъде полезен..За сега само демонстрира "клоунада на манежа"..

339

Анонимен

преди 2 години

Ххахахахахаха!!! Скрий се, бе клоун!

338

Сатир

преди 2 години

Тоя адиот ни управлява???? Помощ!!!!!

337

ПЕТКОВ

преди 2 години

този наркоман с кокорко ще доунищожат българия. колкото по-рано паднат от власт и после съд толкова по-добре за страната но в никакъв случай борисов да се върне на власт.

336

Анонимен

преди 2 години

гордоста щети изгони от власта а народа не е горд те са гладни на това ли му казваш гордост и ствоите лъжи нали от сащ ще купиш газ.ще се кланяш на г-н путин за газ ако искаш да останеш премиер иначе народа щети изгони

335

тя

преди 2 години

Тоя се е горд , се се радва , ама на народа ще се вгорчи така живота та ще излезем на улицата !

334

Мунчо

преди 2 години

Lайнар !!!!

333

тя

преди 2 години

Големите политици са дипломати и никога не обиждат държавите , защото не се знае дали няма да ни потрябват !

332

Анонимен

преди 2 години

Кириле, Кириле, много непремерени думи и действия, явно си расъл далеч от България!!! Не познаваш Българите! Само внимавай да не докараш Путин тук!

331

Анонимен

преди 2 години

Да се гордеем ли с израза "бензиностанция с ракети"? Толкова ли е трудно премиер да има нормално отношение към Русия? Не казвам да я обича, нито да я мрази, а нормално отношение, такова каквото и ние искаме към нас.ПП: Нямам пост към Киро без: ОСТАВКА!

330

Алекс

преди 2 години

Позицията на България пред Русия е единствено достойната.Робите и мижитурките да замлъкнат.

329

ДОНЯ ЛОРЕНСИЯ

преди 2 години

ЗНАЧИ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕЗИ " МИЛИТЕ " ОТ ГЕРБ САМО ПРОВЕРКИ, САМО ПРОВЕРКИ И БОЙ ЗА ДА СЕ ОЧОВЕЧАТ.

328

Бойко Борисов

преди 2 години

ОХ, ОХХ, НЕ С ЛОШО, ПРО.Т СЪМ И МИ Е ЛЕСНО, МИСЛЕХ ЧЕ ИСКАТЕ МАЯ МАНОЛОВА ДА Е, ЯЗЪК. ОХ, ОХ, ОХ, НАПАПАХ СЕ, ГЛЕДАЙТЕ СЕГА КАК ЩЕ ПРИБЕРА ЕДНИ СТОТИНА КЪЩИ ЗА ГОСТИ.

327

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП Г.Е.Р.Б, Успявате ли да са смогнете с нагона на Вашата Шефка Десислава Дуловска или езика Ви се умори ???

326

Анонимен

преди 2 години

Линда матирала с един удар два заека - Киро Кеша и Лена. Минути преди да отлети самолета за Рим внезапно от самолета свалят Лена и качват Линда. Представяте ли си Линда с тавата където чакаше Киро зад вратата след Киев и Румъния. Само Линда ще го оправи Кирчо. :D А Лена фърля къчове от онзи ден. Такова унижение няма как да преглътне. Киро сигурно се гордее? Хахахаха