44

Анонимен

преди 2 години

Целта е Черноморието по украина т.е по границата Целта е това което е притежавала Русия и откъдето искат да я унищожат България не е цел на Русия нито Румъния искат да си върнат земите които Ленин и Сталин им раздадоха ба украинците

43

Инженерка

преди 2 години

когато войната свърши- светът ще бъде друг Затова русофобите да бягат далеч от еЕвропа и руските границиСАЩ ще загубят хегемонията си над света, смачкани от африканските си поданицивсяко зло се заплаща

42

Анонимен

преди 2 години

Одеса, Приднестровието и полската граница. Познахме плановете на Путин много отдавна. Експертите по телевизора приказваха празни приказки и фантазии. Чуков, Теслов, Трионов не разкриха нищо от стратегията на Путин. Само запълниха времето за ЕЖК - "Един журналист каза" и "Един експерт каза"

41

Ангелов

преди 2 години

Путин мислеше че войната ще е като парада на 9 май. В 10часа влиза в Украйна в 11часа влиза в Киев но уви май ще се върне като бит *** ако дочака де

40

Анонимен

преди 2 години

Последните 20-30тина години русия беше слаба и света освен единични локални конфликти беше спокойно, а благосъстоянието на хората растеше. Лайф. Сега фашистка русия реши че отново иска да е фактор - та гответе се да се простите с колите си, екскурзии в чужбина и да сменяте телевизори и телефони всяка година. Свърши се. Сега треперете да не ви пратят на фронта, че натам отиват нещата. А по-лошия вариент е квартала ви да е фронта. Жизнь. Не вярвате ли? -Почакайте ще дойде

39

456

преди 2 години

До 123..... Някои същества така и не можаха да разберат, че Империята на Zлото никога няма да спечели войната в Украйна!

38

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

37

123

преди 2 години

В пророчествата никъде не се споменава Украйна. Въпросът е кога Русия ще превземе цялата Украйна а не дали.

36

Анонимен

преди 2 години

не, не е Одеса главната цел - главната цел е всички рускоговорящи в т.н. укроина да бъдат в собствената си държава-Русия, щото като се разпадна СССР никой не попита тези хора къде искат да са в украина или русия . А ако укрите бяха по-умни и не бяха забранили руския език в донбас и крим и не ги дискриминираха и не се поддаваха на западни лъжи - нито война щеше да има , нито такава омраза между братски народи.

35

рибока

преди 2 години

И кое ще ги мотивира руснаците да спрат след като отново се спусна желязната завеса?Те вече не очакват бизнес със Запада.Върна се положението преди падането на стената и сега само опасността от пряк сблъсък ги възпира,но този сблъсък не е пряк,а е косвен като в Корея,Виетнам,Афганистан,Ирак,Сирия,а там воюваха докато им се воюваше.Мир няма да има,докато единият не клекне и моли за пощада.Кой ли ще е той?

34

Бай Дрън

преди 2 години

Абе... почнахте да си измисляте нови и нови цели на Путин. А истината е една. Путин иска да контролира ДНР и ЛНР. За целта, ако нямаше санкции, би спрял на границите. Само че има санкции, има подкрепа от Запада за Украйна, което означава, че Путин няма как да спре, защото и Украйна няма как да спре. За целта се настъпва колкото се може, докато не се предаде противника. Това е простата истина. Няма имперски амбиции, има цел-спечелване на война. А на война като на война.

33

абе

преди 2 години

мислите ли че путин не се е подготвил за дълга война и санкции срещу русия? те са готови с години да издържат, ама европа и света огладняват и обедняват!

32

анонимен

преди 2 години

ами кога ще ремонтираме танковете на укрите, май ги изпотрошиха ракетите и за ремонт не стават!

31

Анонимен

преди 2 години

Целта на Русия е анексиране на все повече територии и по този начи да слагат ръка на ресурси. Какво вече правят с горивото, така ще започнат и върху храните. Единтсвеното решение е яко снабдяване на Украйна с оръжие и руснаците да бъдат върнати обратно. В противен случай русофили-русофоби, всички ще бъдем удерени от хиперинфлация. Каква файда, че своевременно руснаците ще живеят в 19 век. Това е желанието на Русия - всички да са бедни и изолирани

30

Анонимен

преди 2 години

Забранете вноса на всичко руско, включително и петрол.

29

Историк

преди 2 години

Досега не съм видял нито един от признаците на националсоциализма (нацизма) в Украйна. Обратното - виждам някой генерални сходства между нацизма и сегашната имперска политика която води Русия.

28

Анонимен

преди 2 години

"Семейните европейки трябва да си държат мъжете изкъсо." - Хаха. Българската жена я е страх от конкуренция. Помислете дали добре се грижите за мъжете си, за да не избягат при друга жена :)

27

Анонимен

преди 2 години

Целта на Русия е цяла Украйна. Рашистите няма да спрат само до Крим и Донбас. Путин каза, че такава държава като Украйна не би трябвало да съществува. Руската имперска политика ще разпространи войната и в други държави.

26

Евровизия

преди 2 години

Докато храбрата украинска армия се крие по мазета и тунели, бежанците от войната вършеят зад граница. Семейните европейки трябва да си държат мъжете изкъсо.

25

целта

преди 2 години

Целта на русия няма значение - никой няма да се съобразява с треторазредна африканска държава като русия ,която вече губи войната която започна.