36

Анонимен

преди 1 година

а линда с раничка на гърба боже три пъти кръст

35

Анонимен

преди 1 година

ами калинката константинова как е облечена , тя нали си мисли че е много красива откакто е отслабнала 20 кила и роклята до колене недопустимо , голи ръкави недопустимо, та някои и е казал да си сложи тюлена блузка голяма излагация

34

Dinosaurus

преди 1 година

А защо не е на аудиенция при Руския патриарх, който се смята за глава на православието? Ние не сме ли православна държава? На празника на българската азбука сме при главата на католическата църква, семейно с канадската протестантка Линда, облечена като за екскурзия в планината. И по-важното, с премиера на РСМ !!! Боже правий, опази ни от самите нас и от собствената ни слепота да изберем този безродник и кликата на Чорапа за поредните "спасители" (от кого?)

33

Анонимен

преди 1 година

Лапата да му удари един шамар.

32

Този

преди 1 година

с половинката му са жив кошмар....Крайно неадекватно поводени и визия, неотговаряща на поста който заема. Половинката му е без коментар...

31

рр

преди 1 година

До Анонимен сигурно се чуди кой е Капитан Петко Войвода, какво е направил за България и защо има паметник и в Рим!

30

Анонимен

преди 1 година

Кирчо взел жена си, щото друг път папата ще го види само по телевизията:))))))))))))))

29

anonimen

преди 1 година

kircho ,dokoga shte harchish parite na balgarite za razhodki?

28

Анонимен

преди 1 година

Ей тук го признавам Баце, в дисциплината трикратно папско галене по главата. Кирчо няма шанс.

27

Анонимен

преди 1 година

Ох, аман! Този само на командировки си ходи да се перчи. Безсмислени срещи. Изобщо не познава народа и не води адекватна вътрешна политика. Ако е във възторг от себе и иска изява да си направи един инстаграм и да се маха за канада.

26

Анонимен

преди 1 година

До27. Никои не те слуша и тебе. Народа е в ЕС и НАТО. Петков е важното да спре корупцията , да спре тарикатите да крадат с партиите , да спре руското влияние и т. н.

25

Анонимен

преди 1 година

19: няма как да стане, Кирчоу само слуша каквото му кажат. Него БГ не го интересува и всичко е само ала бала.

24

Анонимен

преди 1 година

В превод - папата ще му каже че трябва да пуснем макендонците в НАТО. Кирчоу ще се надупи и ще каже да. The End. Пре ебаните пак сме само ние. Продажници гадни долни начело с Кирчоу.

23

9

преди 1 година

По работа ли са там или на почивка?Щото българина плаща

22

Кирчо не е Бойко !

преди 1 година

Има много хляб да ядеш Кирчо докато стигнеш до трите папи на Бойко !

21

Епиграма :

преди 1 година

Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава да кажа тук похвалните слова (три папи по главата го галили) и боговете нимба му благословили .

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя ся галиха ли го?

19

Бай Хой

преди 1 година

Мене три папи са ме галили по главата

18

Сега у момента!

преди 1 година

Сега е момента Петков да покаже, че е способен да предприеме някакви държавни дейности! Свиква МС и предлага проект на договор със Северна Македония в точки, напр.:1. България да бъде включена в Конституцията на СМ като нормотворческа държава, или както беше термина. ?. България и СМ имат обща история и политическо определение на това понятие. 3. Премахване на езика на омразата, чрез преоценка и смяна на учебниците, например в 5 годишен срок и нещо още, което се счита за важно!

17

Анонимен

преди 1 година

За тези които пишат против кирилицата ни!Марш от България продажни изчадия! БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА КОКТО И РУСИЯ НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ОТИВА В АДА ТАМ КЪДЕТО Е НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ТОВА!