81

Баба Станка

преди 1 година

От този Янев вече нищо не става.Той не знае ли с кого се снима? С тази снимка, направо се е провалил човека, ццц.....

80

Мутрофанова

преди 1 година

Янев е наше русофилско момче!

79

баба мара

преди 1 година

посланичката няма да те провали а двете моми около тебе от къде ги намерии какви са тези депутати от партията на симеон борисов този отбор ще те провалиа не снимката с госпожата на изборите отиваме за гъби

78

карачанаков

преди 1 година

Стефи,че Румчо те е пращал при МУТРАфонова е ясно,ама ако си се срещал с други покажи ни някоя снимка.

77

Зозо

преди 1 година

Един е руснакът Радев и Янев е неговият слyгa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 1 година

Никаква "митология" не се създава: ти си си от кохортата на руския слуга Радев, независимо какви приказки приказваш. Впрочем, изказва нията ти отколо войната в Украйна ясно го показаха ... и са напълно в унисон с тези на Радев, тъй че не обяснявай и за това как си нямал нищо общо с него като политически проект. Изпълзяхте всичките руски меееккерета покрай тая война ....

75

Диана

преди 1 година

До Алекс Русия не е фашистка! Украинците използват методите на националсоциалистите на Хитлер в стремежа си да влезнат в ЕС, убивайки и гонейки руснаците в страната си, а сега крещят по метода "крадецът вика, дръжте крадеца". Наскоро по същия начин осъдиха два руски войника в Украйна защото били стреляли по сгради в Харков - да осъдиш войник е прецедент, войникът изпълнява, той не отговаря за военните действия, но украинците се страхуват,че тях ще ги осъдят и пищят колко лоши били руснаците

74

Алекс

преди 1 година

Повечето избиратели са отвратени от фашистка Русия и проруските партии нямат шанс.Социологическите проучвания са далече от реалността.Поръчкови и платени.На последните избори нищо не познаха.

73

Диана

преди 1 година

Завидните резултати на Янев се дължат на фалшивите протести на БСП, които го превърнаха в резултантен герой...Криейки се зад тази маска, Янев си изигра ролята в опустошението на България - 2 етап, но разбира се няма никога да си признае дори пред себе си истината. Та кое БСП се интересува от нея? Важното е играта да продължава и тя наистина продължава към своя край, според мен! Крайно време е да махаме тези него.дници от политиката - БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

72

Цезар

преди 1 година

Стефан Янев е поредното червено намерение от фалшивото партийно строителство под ръководството на руското посолство и Позитано 20. Този човек не заслужава никакво внимание. Единствения успех на другаря Стефан Янев е назначаването на двете му деца на държавна добре платена работа без конкурс. И назначаването на 3300 човека на работа, основно от БСП.

71

Само да уточня:

преди 1 година

До 123===Целта на проекта Янев е пълен контрол не от "оная дърта",а от сатанински контрол от оная ококорената "красавица".Мислещите българи са напълно наясно с тази хумореска,за огромно съжаление на авторите ѝ!

70

123

преди 1 година

Дробене на левия електорат,националисти,консерватори , и тн. Целата е полит. нестабилност,малки партийки,калпави правителства и лесен контрол от оная дърта ***** на снимката.

69

абе Янев

преди 1 година

кво ти пука, нали си имаш снимка и с Херото, даже и с байДън. Изкарай всички снимки дето имаш и ги раздай на медиите

68

Анонимен

преди 1 година

Каква митология бе, янев! Ти въведе фашистките ковид сертрификати у нас. Ясен си!

67

?!?

преди 1 година

Български възход с мандатоносител Българско Лято. Това е истината!

66

Анонимен

преди 1 година

Защо 'митология' ? ... никаква митология, ами самата истина.

65

Костя

преди 1 година

По руската телевизия съобщиха, че митрофанова ще ми оправи сърбежа отзаде. Казаха, че руснаците са утре пки, че путин е мухлясъла копърка.

64

.!.

преди 1 година

Г-н Никой, изпълняваме заповеди, ние сме зелените чорапи, изправени , гипсирани зелени чорапи...

63

пасарела

преди 1 година

Абе , другарю Янев , не виждаш ли , че си Никой , че си патерица на Радев и нямаш бъдеще , че Радев си изми с теб ръцете , че му бе служебен премиер слушач и до там !! Къде се навираш къдто не ти е място ! Малко са ни партиите , та и ти с оная кюстендилска слива се навираш за гювеч ! Ама вече ни омръзнахте всичките !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Войната не е между Украйна и Русия, не е и между САЩ и Русия, тя е между световния елит срещу останалите. Защо си мислите, че настъпи точно тогава, когато имаше конвой на свободата в Канада и започнаха да правят и планират такива в целия свят? Изведнъж той се обезсмисли, защото Ковид приключи и всички впериха поглед в Украйна. План Б, а може и 2-ра фаза. После една световна криза и поднесено на тепсия решение от големите умове - електронни пари.Няма банкноти т.е. няма вируси,няма сива икономика.