16

предупреждавам

преди 2 години

те по дале4е

15

яко

преди 2 години

клиенти за о4и и органи от медицинския

14

а ти

преди 2 години

мрьсник цял живот на 4ужд грьб 6е живее6

13

Ъуйф

преди 2 години

Неграмотна дописка сил клозетен епосИзнесеното е лъжа както винаги като дойде време за ГърцияТърговска камЕра....

12

Анонимен

преди 2 години

Гърчулята бедни и идват в Бъългария да има как да хапнат, зъби да пооправят!

11

До 7

преди 2 години

Чак пък всякаква стока да купиш...Пробвай с цигари или алкохол или с бензин. Ще си повисиш в затвора ;)

10

Анонимен

преди 2 години

Свободно движение на хора, стоки и капитали. Тези "гърци" от Серес къде мислят, че се намират?! Искат ли да станат българска земя като им пречи да спазват принципите на ЕС?

9

Анонимен

преди 2 години

. .,защото там повечето стоки са на половин цена! . . . . . . Значи и гърците не ги интересува качеството, а цената! Тези приказки за качеството е само за баламурниците!

8

Алекс

преди 2 години

Стоките са качествени.Нелегален внос няма.Има пренос на стоки от една точка на ЕС към друга.Граничарите могат единствено да контролират вноса на алкохол и цигари.

7

Напомняне

преди 2 години

Тези ги е яд, че са се родили- и мързеливи, и нагли! Нали са в ЕС, когато им дават заеми, не реват, но сега - понеже не им върви скапаната търговия, и до папата ще отидат да се жалват. Не се обичат с турците, иначе при цените на стоките там, пътеки да са направили.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо така бе,братя гърци,цяло лято ви пълним джобовете с пари от нашите туристи и пак сте недоволни.Не с рогата,да не ви бойкотираме.

5

Док

преди 2 години

Какво значи "внос"? Внос е ако е от трети страни(Турция например). Нали сме в Европейски съюз? Както всеки търговец може да отиде в която и да е държава в съюза и да закупи с надлежно издадена фактура(нищо друго не е необходимо) каквато и да е стока и да я продаде в която и да е държава в съюза(като издаде фактура), така и всеки гражданин може да си купи стока за собствена консумация от където намери за добре. Всичко друго е нарушение на основните ценности на Европейския съюз.

4

До До 3

преди 2 години

Оооо някой май не си ударил сутрешната ножка и е малко раздразнителен...

3

До 3

преди 2 години

Бегом към Русия тавариш

2

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли че има нещо наречено ЕС. Там имало някакви принципи за свободно движение на хора, стоки и капитали.Ей такива приказки ни говореха преди време. :) Найс а?

1

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм пазарувал многократно от Гърция. Хранителните им стоки са по-вкусни и качествени. Обаче откакто въведоха откачените си изисквания за пландемията, рязко ги отсвирих.