17

Кико

преди 1 година

Парата бие фукарата( особено социалистите)

16

Човек от народа

преди 1 година

Мишоците са озъбени, независимо от географското им местоположение...и напускат първи потъващия кораб. Иначе биха ръфари до последно за здрави зъби

15

Германец

преди 1 година

"Те са участвали в програми, които значително са повишили благосъстоянието на германските граждани." -- Тия бъзикат ли се с нас? Благодарение на такива инейбълъри като Шрьодер, Жужака си помисли, че държи козовете и може да напада суверенни държави. Вдигнал ми бил стандарта... ай сиктир...

14

Анонимен

преди 1 година

Социалиста винаги надушва далаверата, схемата, с леките пари. Участник в борд !!!. Не къде да е , а в царството на корупцията Россия.

13

Лаком дядо

преди 1 година

Надвиснал над гроба, обаче няма наяждане. Хипер лицемерен западняк

12

Ханонимен

преди 1 година

Напускат потъващия кораб. Останалите ще се удавят като в флагмана им Москва

11

Светозар

преди 1 година

*** кърлежите са тия на снимката.

10

Анонимен

преди 1 година

Така се прави за да има ред в държавата. Така трябва и в България. Закривай сметки в офшорни зони . Спирай корупцията и хората да разберат , че с градивен бизнес се правят пари.

9

Анонимен

преди 1 година

Жалко за Европа... Заради няколко хиляди капитулирали затворника и фашиста готови да продадат и майките си на корумпираните украински и олигарси и политици цяла Европа ще мине през десетилетия на стагнация. Който и да ги хване укрите и да ги бие им е малко. Оня ден опитали четири укри да изнасилят момиче в Полша, тръгнал някв поляк да я защитава и го наръгали с нож няколко пъти и го убили. Храни куче да те лае... Дано скоро Полша влезе в Галиция и да се свършва с тия продажни укри.

8

Анонимен

преди 1 година

Кой ще им купува стоките на немците като вдигнат производствените цени на всичко с 20-30%? Натиска оная Урсула за ваксини и утрепа и бизнес и интереса на хората към каквото и да било... Какъв ще го дири Европа? Според мен на запад ще стане такава безработица, че половината IT фирми ще започнат да си дърпат кол центровете на локално ниво, а тогава... Къф, че го дирят младите БеГе-та тук и дали няма да се разбягат по-бързо от украински бежанци из Европа...

7

Teo

преди 1 година

Тъжното е друго. Бомбите ще спрат, прахта ще се разсее, а "зелена" Германия ще си кара газ вместо по тръби по "екологично чист" морски транспорт, енергийно ефективно компресирана, демократична газ. Наистина е тъжно за нас, българите! Защото ако не ни засягаше ... май..та му! Но като част от ЕС това ще натовари и нас! Термина неконкурентноспособна индустрия е много на място в случая! Вижте САЩ - въртят си бизнеса и с Русия и с Украйна, и пари въртят и имат икономически растеж. А ние?

6

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пак поискаха с Германия да си разделят Европа както Хитлер и Сталин. Но този път Германия не се съгласи и Русия увисна.

5

Анонимен

преди 1 година

Плъховете напускат потъващия кораб. В Германия обаче Шрьодер ще си остане презрян предател.

4

Анонимен

преди 1 година

Тези едва са свършили нещо полезно през живота си

3

Анонимен

преди 1 година

Те са се насмукали отдавна, кърлежи

2

Г

преди 1 година

Костенурките нинджа харесват това!

1

Асан

преди 1 година

Дърт пърцулник на 80 години :)))