70

Анонимен

преди 1 година

Трудно ми е да си представя, че Русия има петрол, и газ, а Европа няма. Може би не се прави достатъчно за откриване *** залежи.

69

Анонимен

преди 1 година

Плащайте в евро. И чакайте мир...

68

Йово

преди 1 година

Договорите за банковите депозити на руския резерв в западни банки не е ли нарушен след като по искане на САЩ и ЕС банките отказват да дадат/върнат 600 милярда на Русия. Това също е нарушение на договорите.

67

Анонимен

преди 1 година

tova zavisi ot prodavacha. moje da predpochita plastane v natura, mercedesi, audi, bmw, kosachki za treva, kosa, zlato, lubov.

66

Купувайте рубли

преди 1 година

Рублата се стабилизира на 61 - 62 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

65

Безплатен обяд няма

преди 1 година

Договорите предвиждаха ли да се блокират сметките в западните банки, в които постъпваха плащанията за газът от Русия? Европа не иска да плаща в рубли, а Русия не иска да приема плащане в сметки, които ЕС може да блокира когато поиска. Кой е нечестният в случая? Ако някой вместо да ти плати слага парите в плик, и след това отказва да ти го даде, ти ще се съгласиш ли? Няма да получат газ мошениците от ЕС, да се избършат с договорите си и да ги забравят. Безплатен обяд няма.

64

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КОИ СИ ТИ БЕ ТИМЕРМАНС? ТИ ЛИ ЩЕ НАРЕЖДАШ НА ДЪРЖАВИТЕ КАК ДА ПЛААТ ГАЗТА? СЛУШАТ ТЕ ЕДИНСТВЕНО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И СЪСИПВАТ ЖАЛКИЯТ ЖИВОТ НА НЯКОЛКО МИЛИОНА БЪЛГАРИ.

63

Перфиден вой

преди 1 година

Направиха от спорта оръжие, не допускат руснаци на състезания. Гледаме лов на вещици. Оръжие направиха от културата. Блокираха сметки, нещо като кражба. Спряха гражданските полети, самолети и авиокомпании. Западни фирми и вериги за хранене, модни и хранителни фирми се отказаха от Русия. Всицко това не е нарушение на договор.За да получиш газ, трябва да платиш с пари, които няма да бъдат замразени от санкциите. Какъв е този перфиден вой?

62

Аз

преди 1 година

Тимерманс ако ми каже и крива краставица в г.з ше си забия.

61

просто просто

преди 1 година

До Kой си ти беТи защо обиждаш? Така какво показваш, освен това което е ясно? Има хора с апартаменти,в Лондон, има и без нищо. Що за глупави крякания.

60

Ковра

преди 1 година

Аз плащам само в натура.

59

баба мара

преди 1 година

не си в позиция да коментираш по кои закон окрадохте имуществото на русия инеините граждани по кои закон налагате санкции и прекратявате отношения срусия по кои закон спряхте сев поток2 питахте ли гражданите на ес дали сасъгласни да раздавате нашите пари на украина и накрая финансов одит на украинада се види къде е оръжието и парите

58

Въпрос

преди 1 година

Имало било договор и там не пишело за рубли!!! Добре де, а къде в договорите на западните банки пише че могат да се блокират пари на неудобна държава? Каквото повикало= това е обадило!

57

Човекът

преди 1 година

Страда от маймунска шарка.

56

Анонимен

преди 1 година

Рублата е световна енергийна валута, който има нужда от енергоизточници да се запасява с рубли, а който няма -- да не купува, проблемът си е негов.

55

Тоя

преди 1 година

Колко пари е взел да се изходи по въпроса?

54

Анонимен

преди 1 година

Фон дер лайен е носител на нов смъртноопасен заразен вирус -- европейска лудост 22 година-- евролуд 22. Лечението е най-ефикасно с ядрени удари по брюксел, там гъмжи от заразени.

53

Дрогаре от ЕССР

преди 1 година

Краденето поприключва. Стегнете се да садите картофи да изхранвате ШАШ.

52

Следващите договори

преди 1 година

Ще се радплащат директно в рубли. Нефторубла включително. Който не желае, прав му път. Ресурсите постоянно поскъпват.

51

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че европейската лудост ескалира към ядрени удари ... иначе няма как да се лекува ...