9

Само че

преди 2 години

Дявол е не Распутин, а Путин, не ги бъркайте двамата !

8

Анонимен

преди 2 години

Разпутин е човекът на когото руският цар единствено се е доверявал на 100%,като руската църква остава в ,,седма глуха'',и не може да се намесва в държавните дела на Русия.Разпутин е ликвидиран с единствената цел,да се направи преврат,и да се сложи друг ,,послушен'' суверен.Много зор са видяли с Разпутин докато го умъртвят.Притежавал е скрити заложби и лични качества.Бил е изключително лоялен на царската фамилия,и единственият който не е приел подкуп от поповете за да предаде законният цар на Рус

7

знам

преди 2 години

пишат тия историйки да не пишат че се води голяма руска офанзива, градове обсадени, руската мечка явно е много раздразнена и трябва да приключва с бандитите....украйна май вече си отива!

6

Анонимен

преди 2 години

До ха ха ха Май нещо се изнерви хахах! Почвай малко по малко да пиеш петрол,щото само това ще ти остане!

5

ха ха ха

преди 2 години

ха ха ха, смeшници сте, жалки,... сте всички си откриха сметки в рубли да купуват газ, само България се набута да купува американска газ, то и американците нямат и повече газ да доставят, имат колкото за България и Пробалкика само, най-жалки са българите и ще бъде голяма мизерия и глад в България, всеки си получава заслуженото, тарикати!

4

Анонимен

преди 2 години

Що ни занимавате с тези ид иоти?? Дреме ми за Распутин... И стига трихте коментари.

3

Анонимен

преди 2 години

Тая фамилия Распутин ми прилича на една друга без "Рас" отпред. Все велики хора

2

Анонимен

преди 2 години

Може ли и статия за Павлик Морозов, който предал баща си на Съветската власт, че скрил зърно при Голодомора за да не умрат от глад?

1

Анонимен

преди 2 години

Държава на , и ненормалници!