16

ББ

преди 1 година

това "момче",не го познавам,не знам нищо за него...но гледайки го на Председателското ми пълнеше душата...адекватен,Справедлив,Точен...гроб-дпс им припарва..ЕС прокурорите ги налазиха...САЩ също...и отклоняват внимание..манипулациите им вече нямат значение...приятели скоро Видов Ден..и за господаря им путин..и за обслужващите го за дребни неплатежни..за мъниста го обслужвате бре!!!гроб-дпс-*** позорят децата си и Народа ни..Историята ни позорят..редят ни на погрешната страна на Историята

15

ББ

преди 1 година

петата колона,гроб дпс и ***...аргати на путин продължават да всяват раздори и разделения...ок България остава без правителство...нали това искате...и путин ли ще ни оправя бакийте...той ни спря газта......та ви питам защо началника ви ни спря газта...за да подчини ли?вас може да купи...евтини к... сте ама България..нема е жив да се случи,много вреди ни донесе и нещастия,бедност,несправедливости...на вас...копейки...да бачкаш за дребни...не е тарикатско...костя!!!и приятели..САЩ идват!!!

14

Аз промяната

преди 1 година

Това момче е приятел на *** и затова Киро дойде на помощ

13

Анонимен

преди 1 година

Това момче с лице и поведение на 12-то класник беше защитено единодушно с гласовете на четирите ПГ на управляващите. Дори и премиерът дотича в сградата на НС да защити тийнейджъра. Държеше се Миро като покорна маша на Продължаваме подмяната и такъв ще си остане.Министрите и депутатите от ИТН и ДБ говореха за червени линии (ДБ), оплюваха с основание наглостта на ПП (ИТН), но когато трябваше да се крепи кабинета, разбирай Киро-Кокорчо, всички застанаха зад тях, включително БСП. Радев остана сам.

12

Анонимен

преди 1 година

Новата "Коалиция на Кражбата" - ГЕРБ-ДПС-възраждане!

11

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Оказва се , че Копейкин и Възрабдане неса нищо повече от поредната патерица на Тиквата и Шиши

10

Цъфнал герб

преди 1 година

Абе по наглост не може да достигне Цецка Цачева.

9

Анонимен

преди 1 година

До 8. Хе-хе, ами тя нали е долу бе, От една година. Какво още искаш?

8

Гербер

преди 1 година

До 8. А бе, вие съвсем слънчасахте, щом смятате, че тези протести са на ГЕРБ. И колко още десетилетия ще ни мътите главите с това чекмедже, има го само във вашите зомбирани злобните кратуни.

7

Долу шайката ГЕРБ

преди 1 година

Вчера Борисов се провали с протеста и от чекмеджето парите свършиха

6

Анонимен

преди 1 година

Направо да го канонизирват и да го пишат Свети хаджи алангро куролаций Баджо-Миро, покровител на борбата с антикорупцията, пръв поставил зад решетките и Бойко, и Киро, и Кокорчо, и Минджев, и Гнома, и Бойкикев, и Надка, и Асамнаско (!), и ***, и Хахалинка, и Тошко, и Тарашков и вся.

5

Анонимен

преди 1 година

е те не успяха просто Кирчо с двойното гражданство и погазването на Конституцията да бутнат ,та поредния цирков артист

4

Анонимен

преди 1 година

Иииии, браво на управляващите. Как изтръгнаха от ръцете на опозицията националното богатство Мирослав Иванов.

3

Анонимен

преди 1 година

Правилната трактовка е, че Киро си запази портиер за отваряне на вратата на буса, а не заместник председател на НС. То последното е срамно дори да се коментира. Срамно за България, Мирослав Иванов да е на този пост.

2

Аз промяната

преди 1 година

Е те чалгарите преливат от интелект дб Мутри от татово време бкп милионери на баницата осигурили си поколенията а пъпъ *** от всичките тези взети заедно падение ужас потрес

1

Lina

преди 1 година

Този милия мълчи, мълчи, мълчи, шепне нещо на ухото на председателя на НС и като го оставят сам - ги върши едни. Определено не е най - подходящия, но нали е подбран от grindr, значи е пп подходящ. тя е Кофата не беше стока, но нали е промяна?