12

Алито от София

преди 2 години

Ами тогава колко трябва да глобят кофешоп като едно кафе там струва 20 лева и то на кракмаг, а колата е 15 лева, 0.200 гр., цената е малко по у лево да не се гледа много много, но вярно с коментара долу, питай, като не ти изнася, чао, а и не вярвам в Италия да не е показана цената

11

Анонимен

преди 2 години

Всички жабарски неща са безмислено прескъпи и прехвалени. А римокатолическата църква е Антихриста описан в Откровението.

10

Анонимен

преди 2 години

Защо ми се струва, че най-вредните неща в този живот са все скъпи.

9

123

преди 2 години

Аман от всевъзможни дигитални тъпотии, а ако нямам смартфон? И длъжен ли съм да ходя навсякъде с телефон???

8

Анонимен

преди 2 години

"Клиент е изпратил сигнал до полицията." - Малей, представяте ли си да изпратите сигнал до родната полиция, че са ви цакали с 20лв, вместо с 2 лв за едно кафе... такъв смях ще падне на ваш гръб, а после ще ви проучат и майчиното мляко. Че кой ви дава право да ги тормозите за глупости.

7

Анонимен

преди 2 години

Много често няма меню има един код и ако искаш меню те карат да си снимаш кода.Обаче да гледаш меню на екран 6 инча не е най приятното нещодигитализация това е.

6

Advokat

преди 2 години

Не стана ясно колко са му поискали след като е изпил кафето. Правилно са го глобили. А олиото струва колкото трябва. Щом има етикет 15,60 и на касата плащаш 15,60 значи е ОК. Иначе за спекула си има други сакции. Но ако пише, че кафето е 2 евро, значи не може да му искат повече от 2,00 евро

5

хахаха

преди 2 години

тук ще напълнят хазната от глоби ако додат .Вчера една наливна бира и едни пържени картофи -16 лева .Няма как плащам като поп и ми дадоха касова бележка.

4

До 3

преди 2 години

В Била олиото е 4,60 лв.Не че и това не е спекула,де,но поне е по-поносимо от преди месец.

3

Анонимен

преди 2 години

вай, вай, ако в бг започнат за глобяват за липса на етикети и фалшиви цени, с чиста съвяст могат да се лтменят данъците. приходиге от глоби ще да фантастични.

2

Анонимен

преди 2 години

У нас ако трябва да се глобяват нелоялните търговци,държавата трябва само с това да се занимава.

1

Анонимен

преди 2 години

Кога и у нас така?