311

Един възмутен -

преди 2 години

Въобще не съм се изложил. От всички не руски народи в РФ най многочислени са само републиките от някогашна Волжска България - Татарстан, Башкирия и Чувашия общо около 8330000 души. От другите само чеченците са малко повече около 1,4 млн. Всички други дори на достигат посочените цифри. Бурятите са малко над 460 хил. души. В Дагестан живеят около 3,1 млн. но са 40 етноса. (по отношението на коментара на edin vazmut - 342)

310

Бонго Бонго

преди 2 години

Путин бил горд, че загиват млади деца....и ги връщат в ковчези, а много ще ги водят безследно изчезнали, изгорени в камионите....кой нормален човек приема тази война...???

309

Анонимен

преди 2 години

Войната щеше да е свършила отдавна, ако ги нямаше путинистите в Европа като плоскоземите от Възраждане.

308

Румен от Слатина

преди 2 години

Преди десетина години разговарях с рускоговорящи във Варна / не можех да разбера какъв руснак е/ но ми каза в казармата взимат повече младежи , който не са с висше, нямат връзки с власта ,не са дали подкуп, няма родители . Та си спомням и времето в Соца. И при нас бе така

307

До Saki

преди 2 години

Руско-турската война е на същия Принцип като в Украйна. Реално манипулативното (освобождение) е заменено с Санстефанския мирен договор. След като Руснаците имали за Цел да (освободят) България защо изчакали цели 485 г (изчакали 4 века да отслабне Османска Империя ли). Ако били дошли само 100 г по-рано то днес един руснак нямаше да има на тоа Свят. Мал***умници са теа руснаци , вижда се в Украйна как (освобождават)

306

Saki

преди 2 години

То и в руско-турската война в България е било същото. Армията е била основно ,от украински полкове, а професионалните петербургски полкове ,са си останали в Русия.

305

Я ма ха

преди 2 години

Пък укропските мутри и мутреси пачат дирници на Слънчака и в Гърция. Я *** ха!

304

Зелен трол

преди 2 години

И нашите войници биха изглеждали така. Стар може . Но .Богат войник не съм виждал. Богатите не воюват . Те шофират макларъни и са на курорт на залатие пески.

303

Анонимен

преди 2 години

Ама то все руски войници убити,украйнските са непобедими и безсмъртни )гадове фашистки

302

ББ

преди 2 години

др. пуещиняк,аз българина срещу когото работите от столетия...късате меса от душите ни...Македония...манипулирате ги да ни мразят,да не сме...та "брате","славянино"кога направи нещо с което да ни обединиш...да ни направиш част от проспериращите,защо си сам и презрян?не ни е страх от ядрените ви с ким и су...няма сте живи да натиснете бутона...и не е заплаха...приятелско е,Света ни не заслужава да мине и през това...децата ни не го заслужават!!!

301

Гошо

преди 2 години

Вчера путин е издал указ на всички семейства със загинали руски войници да се даде сумата от 20 долара в рубли. Стойността не е голяма, защото се е очаквало 100 пъти по-малко руски трупове.

300

АНГЕЛ

преди 2 години

Загиналите Руски военни са около 2000!!! А загиналите Укронацисти са над 100 000

299

Анонимен

преди 2 години

Азовци са бесни на шмъркалника,че ги предаде и не си мръдна пръста за тях.Няма да си намери скришно място в света.Само сериала му ще остане.

298

Анонимен

преди 2 години

"Казаха ни,че хора от териториалната отбрана няма да ходим на фронта но след големите загуби ни изпратиха на "прередовой"Няма муниции и храна,вчера ротния избяга.Изпратеното оръжие го крадат и препродават.Предаваме се всеки ден на големи групи"

297

Striker

преди 2 години

Нормално за ши-зо-френичния страхливец от Кремлин. Затова и над 27 хил. мужикистанци ги прати за пушечно месо на украинците. А сега с новите оръжия от чичо Сам жертвите на режима на *** ще станат още повече. Единственото решение е малко новичок в чая на джуджето ит Кремлин, друг начин няма.

296

Европеец

преди 2 години

Който с меч воюва от меч умира.

295

Анонимен

преди 2 години

"Дадоха ни по един Калашник и две бомби и ни изпратиха срещу танковета"разказват предали се украинци хванати от улицата и пратени на фронта.Скоро комикът ще го пометат недоволни и предадени националисти и обикновенни хора.

294

Do "Edin vazmut

преди 2 години

До Един възмутен: Pak se izloji - narodite koito si napisal nabroiavat okolo 7 miliona.

293

Винтовката

преди 2 години

Путин ако изскара редовната армия жална им майка и на украйна и на европа човека каза в прав текст специална операция ,а на тия джендери викащите за украйна неможем ги намерим по мазетата имайте чест ве мъже лу сте

292

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Абе, не е баш тъй, де... Това е все едно при евентуална война със 'Северо-Западна' Македония или Сэрбия убитите български солдати да се окажат роми от Столипеново, или армяни от София и Стара Загора. Егаси ташачестата история.