76

До човече

преди 2 години

Що му обръщаш внимание на тоз изку кал пенсионер - Радев лий, Колев ли. Виж го, че живее в ерата на динозаврите.

75

Човече

преди 2 години

Радев,Динев,Колев ти си един и същи човек, а именно платен *** ръсещ тъпотии. Ошлайфай се малко, влизаш много аматьорски.

74

Колев

преди 2 години

Да речем стане на тяхното на нашите русофили русия ни анексира като Крим и станем поредната народна република,както те създават дето им хрумне какво следва,руско гражданство и пал Европа даже визи ще ходим в Румъния ако ни пуснат,минимална заплата в русия сега е 13 800 рубли около 370 лева и изолация от всякъде това ни чака,а рубли никой не иска в Европа ченчаджийте се подиграват като ги питаш за рублите сега,пък и в България няма голяма газификация да му мислят австрийците там всичко е с газ

73

Динев

преди 2 години

На мен обаче друго ми прави впечатление,че въпреки че ние не дадохме оръжие официално,и постояно въртим опашка на руснаците на нас единствено ни спряха кранчето,въпреки превода в евро,словаците постояно даряват оръжие на Украйна даже чисто нови гаубици и БТР,и също не плащат рубли,но газ за там тече,Ами дето руски хакери удариха пощите ни,това защо не са ни никакви приятели нека русолюбците се замислят малко,всички тяхни републики от СССР избягаха като дявол от тамян от тях само ние сме за,,,,,

72

Радев

преди 2 години

На който му се иска да вярва в дрънкания на руската пропаганда си е негова работа,но нещата не стоят така,и скоро ще се обедите,плащали някой в рубли Ами нали пак евро трябва дадеш или долари,всичко това е кюр фишек не врат Ами шия,и ако е добре тази трансакция за рублата нека Путин да обясни защо него направи преди войната Ами сега,когато инвеститорите бягат от там,москвичи щял да прави,Ами защо не ги правеше и до сега

71

Лллл

преди 2 години

Ние , много умните и много принципните ще държим до последно . И ще търпим лишения . Но нали сме против Русия .в студ и глад , но против Русия .

70

Идеее... Идееее....

преди 2 години

Азерския газ иде.... Вече са започнали да товарят магаренцата с бутилки азерски газ и като ги натоварят ще потеглят по козите пътечки към България .... А американнския газ дето щял да пристига след някой друг месец щял да бъде ефтин .... абе много ефтин ,.... тоооолкова ефтин че дори и Кире Харвардския дето го е договорил НЕ ЗНАЕ колко ефтин ще е ..... ама иначе го е договорил. А по стара американска традиция ние ПЪРВО ще го платим и после ще го чакаме ...... докато дойде. Някога ......

69

Анонимен

преди 2 години

Ще плащат като попове и както им кажат. И то в нарушение на собсвените им санкции. *** зелки.

68

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме,че руският газ и петрол отдавна се продават на скъпи цени. Още преди войната. Както казват хората "Всяко зло за добро". Ако не беше станало всичко това под натиска на Москва бямаше да построим конектора за азерски газ. Когато войната приключи и почнем пак да преговаряме с руснаците ще имаме шанс да договаряме по-евтини цени като им намекваме,че имаме алтернатива.

67

Анонимен

преди 2 години

Накрая всичко ще свърши с Белене 2 ... предвидимо ... не можете да се съпротивлявате ...

66

Анонимен

преди 2 години

Ако сащ не отстъпят ще бъдат доведени до спектакуларна капитулация, методите са много, помагачите са много ... съюзниците на сащ са смехотворно глупави ... в България това е киро с разчекнатата усмивка ... ха-ха хи хи!

65

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са болни мозъци на тема признателност, раболепие, угодничество и сервилност към всичко руско.... Всичките им мнения са подчинени на ограничения им кръгозор.

64

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат ли си про-100-Кировци под ръка да ги уредят с "евтина" говедарска газ?

63

Анонимен

преди 2 години

преди 15 минути! Замглаватарят на националния батальон "Айдар" е отведен в следствения арест, УЖАСНИ дела. Опала ...

62

Анонимен

преди 2 години

Точно за джудже не става въпрос, става въпрос за противник, с който или трябва да се договарят или да отстъпят защото не могат да го победят, става все по-очевидно ...

61

ПОРцелан

преди 2 години

Ама да уе, точно заради газта скочи тока. Колко газови електроцентрали си видял да имаме? Ами апартамените и те ли заради газта скочиха?

60

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да изпратят военни, където искат. Имат 10 самолетоносача 20 трилиона БВП и 400 милиона народ. Това икономическо и военно джудже русия неможе нищо да им направи.

59

1:0

преди 2 години

За Газпром!

58

ПорЦелан

преди 2 години

"Боли ме големия черен Кар. Ние пък си имаме по-евтина газ от нашите братя от САЩ" - затова ли искат тока да скочи двойно? Щото имаме евтина газ?

57

Урсула Копейкина

преди 2 години

Хехе, половината от еврожендерските чорбаджии на Кики станаха "руб.ладжии" по неговата терминология.