79

Анонимен

преди 1 година

Гърция защити националния си интерес, а ние да предадем националния си интерес и да се разправяме с македонистите вътре в Европейския съюз?

78

Vetoooo do dupka

преди 1 година

Сега сме на път да клекнем на крадци на история, които ни наричат фашисти затова, че навремето им построихме пътища и училища, а после им признахме държавата, въоръжихме ги и лобирахме да влязат в НАТО. Срам!

77

Gogo

преди 1 година

Или ЕС да подкрепи националната ни позиция по казуса рсм или ако не, ние излизаме от този съюз! Националният ни интерес не може да е обект на компромис! Да покаже ЕС колко държи на нас, крайно време е! До сега видяхме само как 12 години потупва приятелски един доказан бандит в лицето на тиквата, който ни граби и рекетира с позволението на ЕС! У нас остана впечатлението, че тиквата е отделяла от чекмеджетата и за Барозу и за Юнкер! Това ли са европейските ценности?

76

Анонимен

преди 1 година

Европа потрива ръце за вътрешни колонии и васали. Първо се наливат пари в бездарници и организации, които по-късно да контролират териториите. Къде ни е промишлеността или селското стопанство, откакто сме в ЕС?

75

Анонимен

преди 1 година

Западът сам си вкара автогол, като направи Путин приказно богат и въоръжен до зъби, с ядрено оръжие. Защо България, трябва да жертва своята история, идентичност и съдбата на българите в РСМ, заради грешките на нещадърни и наивни западни лидери?

74

Анонимен

преди 1 година

С какви пари е построен Дисниленд Скопие 2014? Не е ли, с руски? Всички скулптури на откроднати герои и исторически личности, предимно български, нацвъкани един до друг в този "проест", са правени в Белград. РСМ даде почти милиард евро за антибългарска реклама и пропаганда. Въпросът е, в джобовете на кои европейски и американски политици са тези пари? Мирише на безпринципни даговарки, корупция и двоен стандарт. Вето, на такива схеми.

73

Готин

преди 1 година

Македония влиза! България ИЗЛИЗА!Да избират.

72

Анонимен

преди 1 година

До Венци касапина____ На кое точно се радвате?На това,че РСМ ще започне преговори или на това,че ЕС от икономически съюз се превръща в СССР, а ЕК в ЦК на КПСС?

71

Анонимен

преди 1 година

Вето, докато я има България, нейната история, идентичност и народ. Няма да допуснем европейските/американските лидери, да разграбват българската история, територия и да отнемат правата на българите, където и да са те.

70

Анонимен

преди 1 година

Европейските лидери пренебрегват собствените си правила, приети в Копенхаген. Правата на човека, изискването за добросъседство, за европейските лидери, към РСМ, не важи. Двоен стандарт и цинизъм, това е мнението на българите, към европейските лидери, които смятат, че РСМ е направила всичко, за начало на преговорите за членство в ЕС.

69

Венци касапина

преди 1 година

Ха ха ха!Типична проява на великобългарски шовинизъм,бре!Принципа е следния-ако не желаеш да сториш добро,то непременно причини ЗЛО за да не се "прекараш"!Ето за това България е на последно място във всичи позитивни класации и на първо във всички негативни!Но има лъч светлина-през есента ЕС променя правилата си,конснсуса отпада и чрез просто гласуване се приема НОВ ЧЛЕН.БГ-то пак ще го ииздуха,но омразата на всички към нея ще остане!Вечна слава на ЕС,позор за уйгундурите,бре!!!Ха ха ха!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Гърция защити националния си интерес, а ние да предадем националния си интерес и да се разправяме с македонистите вътре в Европейския съюз? Титовите югославяни да ни тормозят вътре в Европейския съюз? Никога. Това е самоубийство и създаване на проблеми в ЕС. Да вкараме проблеми в Европейския съюз и слуги на Сърбия и Русия. С какво ще помогне на ЕС?

67

Наблюдател

преди 2 години

Сега пък аз искам да ви призова да спрете да приемате КОМУНИСТИЧЕСКИ нереформирани държави, които не спазват международните си договори в ЕС. Северна Македония добре си е направила сметката след като сте им обещали без да ни питате, че като си смени името и влиза в ЕС. Сега им обяснете, че сте ги излъгали и, че като ги приемете пак ще ги лъжете и за нищо няма да ги питате, а ще правите само това, което ви наредят от Вашингтон и това което е изгодно за Великия Запад.

66

До 64

преди 2 години

Не знам дали РСМ е предоставила оръжие на Украйна,а дори да е ,няма нищо общо с двустранните проблеми ,фалшификацията на българската история,заличаване на бъл.държава изобщо, на българския етнос,забрана на българския език,кирилицата била тяхна,Самуил македонски цар и всичко на основа на македонизма.Нищо не е променено в учебниците,затова се използва езика на омразата.Не е приемливо за болшевишката идеология с основа заличаване на българите да си затворим очите.Това е прекалено.

65

Станислав

преди 2 години

Защо бе македонци? Колко и добро да ви се прави на вас ви е все едно и не ви интересува. Еми хайде влизайте в ЕС ние излизаме.

64

Анонимен

преди 2 години

Казваме че Македония е троянски кон в ЕС.Кой нарече Крим,Руски?Кой не предостави оръжие на Украина?Кой наруши ембаргото от 2014 г. да бе се доставя и продава оръжие на Русия? Има много въпросителни. Нашите медии са зависими от партиите и политиците.Да си виждал в нашите медии Македонец? А там всички нашимполитици дават имтервю,включително и валоте любими Каракачанов,Ковачев и Джамбаски.Каракачнов беше през ден в тяхните медии.

63

Анонимен

преди 2 години

А ти от къде имаш имформация какво Македония е изпълнила? Налимима хора от ЕС и други ,които знаят какво се случва.Това което знаеш за Македония е от Българските медии.Заключението на международните организации за нашите медии беше ,че нашите медии са силно зависимимот политическите партии. Това което знаеш е това което искат да знаеш, нищо повече.И кой на кой е троянски кон също знаешмот наите медии.Как една Руска Македония предостави оръжие на Украина и осъди войната на Путин в Русия?

62

Анонимен

преди 2 години

Как да те уважава някой,който непрестанно обиждаш? Освен това му спираш пътя на развитие. България не разбира какви последствия може да има тази Руска политика.Света се откъсва от Русия, а ние изпълняваме тяхните поръчки.ЕС видяха ,че Македония е Европейска и НАТО. Не ние А Македония пръва в света предостави оръжие за Украина и други помощи.Пръва осъди ВОЙНАТА в Украина и агресията на Русия.Какво очаквате да си мислят за нас от ЕС и НАТО и какво за Македония.Казваме,че те били Троянски кон ????

61

Анонимен

преди 2 години

За да Ви уважава някой,трябва да има причина. Аз все още не виждам такава.

60

Борис

преди 2 години

Македонците,когато се научат да ни уважават тогава ще са в ЕС. ЕС и по точно Германия не ги интересуват за отношението на македонците към нас. Вън от ЕС и Нато.