204

Мдааа.. пример дадох

преди 1 година

Азовци в Азовстал дадоха елитен пример как се прави... белото знаме и капитулация... Наркоманчето да ги последва и да спаси поне малка част от държавицата... абе каквото остане!

203

Напомняне

преди 1 година

Да не забравяме, че нито авиация, нито ракети, бяха използвани до сега от руснаците. Както беше казал един генерал на краварите - ще унищожим Кинжал, ако го хванем. Смях, смях, смях.Освен да ядосат Вовата, нищо друго няма да стане.

202

без коментар

преди 1 година

В ДНР съобщиха, че от завода "Азовстал" в Мариупол са излезли и са се предали вече над 1,8 хиляди украински военни. Освен това, по информация на същата ДНР, за денонощие Доброволно са сложили оръжие още 20 военнослужещи от 95-а десантно-щурмова бригада на ВСУ. В Русия задържаха заместник-командира на украинския батальон "Айдар" Денис Мурига.......

201

петела

преди 1 година

Втората по сила армия показа небивала сила и мощ и май ще излезе първа. Стига да не закъса пак по логистични причини.

200

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще превземат и Москва, с оръжията дето им пращат.

199

eee

преди 1 година

Зеля продаде собствения си народ.....срам и позор.Още ли има заблудени да му вярват?

198

Сата НАТО

преди 1 година

Фашиска Просия приключи, надявам се скоро да го разберете. Предстои намесата на НАТО и нататък...

197

Ludoto Lenche

преди 1 година

...nai-hubavo shte stane kogato iztapanchat vsichki NATO-vski instuktori ,oficeri,generali i zapochnat da gi sadiat !!! Parvo ukraincite...posle rusnacite !!! Shte se moliat prisadata da e Sibir ...

196

Ludoto Lenche

преди 1 година

...tozi ukrainski kloun ...go vijdam izbiagal ...sashto kato onzi gruzinskia ..deto go napraviha ukrainets !!!

195

Анонимен

преди 1 година

Елитният,украински полк "Азов"вчера достигна околностите на Москва......с автобуси.

194

Анонимен

преди 1 година

До у-ш-а-н-к-и Здрасти, Ушев! Ушиш ли, ушиш ли?

193

у-ш-а-н-к-и

преди 1 година

Тази война е пълен позор! Начело на русия са шайка супер корумпирани военнопрестъпниции . Заслужават точно това което им се случва-провал по всички флангове. Нека вожда им се спомине час по скоро, за да приключи тази срамна част от историята . Още по-жалко че в тоя сайт е пълно с ***, имащи се за българи.

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182Нещо не си много в час. Азовци от НАТО са ги обучавали. И сега урките получават съвети и информация от натовски спътници. И знае ли се дроновете им от къде се управляват?

191

Анонимен

преди 1 година

А, добро утро! Никакъв блицкриг! Никакъв Киев! Руснаците са пуснали момчетата от южните репъблики със стато оръжие. Няма нито рдин окомплектован батальон. Хамериканците ще останат отново с пръст в уста. Русия няма да изтощи нито военно, нито икономически. Най-много да паднат европейските марионетни правителства.

190

Qanon

преди 1 година

Зеленясалия да е благодарен, че още е жив, че не се знае до кога.

189

Когато...

преди 1 година

... зелебобосът започне да приказва за убити руски военни, веднага става ясно, че украинците пак са инкасирали някаква човешка или териториална загуба / докато иначе побеждават/. Актуално - снощи се е предал поредният командир на Азов. Оня, същият, който се хвалеше, че или ще унищожат руснаците, или ще загинат теройски. Е, съвсем кротичко се е предал. Без видеоизявления. Засега.

188

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193 Уточни къде точно я разказаха тази игра или как точно? Под Киев ли,в Харков ли? Ако смяташ,че са разказали в Мариупол,то направо си смешен както и "могучая и непобедимая" руска армия. Сринаха града в опит да изкарат от катакомбите около 2 хиляди азовци,правеха го в продължение на 3 месеца и накрая азовците сами се предадоха. Не смешници,а трагикомици!

187

СМЕХ....

преди 1 година

Опитните войници на Путин, вече са у гробищата..... ИЛИ ИЗОБЩО НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ!!!..... КОЙ ФАНАТ ОТ ЗАЙЦИТЕ----ТОЯ ПРАЩАТ НА ВОЙНА!!!!

186

Само питаме:

преди 1 година

Е...Колко самолети свали вече това руско лазерно оръжие.... ХАХАХААА.... щото нещо не го виждаме!!!??

185

Анонимен

преди 1 година

Неопитните войничета ви разказаха играта, а ако бяха дошли опитните?