56

Анонимен

преди 1 година

Кажете го на Радеф....

55

Анонимен

преди 1 година

"Помните ли кой каза: "За Бога, братя, не купувайте!"?"91 или 92 г декември месец някъде ни бяха дошли роднини на гости за Нова Година и бяхме отишли до съседния квартал, там имаше голям супермаркет. Бяхме влезли и по едно време влиза в супермаркета човека с репликата и напълни доста солидно количката с продукти. Та както се казва не слушай, какво ти се говори, а гледай какво прави.

54

До 59

преди 1 година

Това го умеят само хората, които сме преживяли нямане през онези гладни години, когато в магазините с трън да завлачиш нямаше какво да закачиш.Бях дете когато нашите ставаха в 4ч да чакат на опашка за хляб. Имаше режим на тока и чаках на прозореца да загаснат лампите в квартала срещу нашия. Нямахме дори свещи.Пари имаше, нямаше какво да купим. Сега младите са разглезени.Не знаят нямане. Играят си с пари. Нямат разбирането, че трябва да спрем да купуваме и да се развалят храните, за да поевтинее.

53

Анонимен

преди 1 година

Е какво от това? Някой ще протестира ли? Или ще се тръгне да се сваля правителство? Или ще се намали инфлацията с тези временни мерки? Временни, защото ще задържат парите от нов заем, който ще го плащаме по- късно, както се казва тъпкано с лихвите. Народът ни е разделен и обезверен и от там нататък, докато не си гласуваме за точния човек- Лидер, а не за протеже, все ще сме в най- долната граница на всички класации.

52

Анонимен

преди 1 година

Спрете да купувате и ще спре инфлацията

51

Ром"с

преди 1 година

А борда за какво бе въведен,за какво още е на "власт" ?

50

Анонимен

преди 1 година

В България са калпави търговците. Искат да печелят от надценката, а не от оборота. Или с други думи бичат висока надценка и не им пука за оборота. Докато в други страни в света се гони оборота. Хората печелят много от голям оборот с малка надценка. В България е КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.

49

До 54

преди 1 година

Тогава да оставят народа да умре от глад за да не помпат инфлацията ли,бе?Я се разкарай!

48

Анонимен

преди 1 година

Спомням си през 2008 на гости при вуйчо в Барселона купих един Бейлис за майка ми като армаган /за рожден ден/ да занеса в България. Когато го купувах вуйчо много ми се смя. Каза ми ти луд ли си? Няма ли в България? Казах има, ама може да е менте щом е над 25лв.в България/а в Испания беше под 8 евро/. Тогава вуйна испанката обясни, че Бейлис се прекупвачи, тоест прекупвачите са много в България щом цената е тройно по-висока, а идва от един и същи производител. Калпави са търговците в България.

47

Анонимен

преди 1 година

Е каква да е , като всички мерки които взима правителството само помпат инфлацията

46

Анонимен

преди 1 година

Всичко минава през няколко прекупвачи, а те бързат в суматохата да направят лесни пари. Реално производителите повишават основно цените заради повече разходи. Но..един път искат да ги компенсират за тока,а едновременно с това вдигат цените и се оправдават с тока. Мисълта ми е защо се дават компенсации за тока, след като ние плащаме в се цената на продукта цената на тока. Значи получават един път от клиента и един път от държавата.Това може да се контролира,но те (кирчококорчо) не желаят контрол.

45

Анонимен

преди 1 година

Правилното заглавие би трябвало да е :"Българските търговци са най-алчните в света"

44

Анонимен

преди 1 година

До 50 Премиера Димитър Попов

43

Анонимен

преди 1 година

Помните ли кой каза: "За Бога, братя, не купувайте!"?

42

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО докато са във властта така ще е. Оставка, аматьори!

41

Анонимен

преди 1 година

До 47 Тук в Холандия 5 кг.ягоди струват 1.50 евро, а в България 1 кг. - 6 лв. Хахаха

40

Анонимен

преди 1 година

Гледам щандовете преливат с ягоди за 6 лева и никой не купува.Утре ще ги изхвърлят,но няма да свалят цените,Не знам каква им е далаверата,май ниаква.Бойкотирайте ги и те ще свалят цените.Това се отнася за всичко.Няма да умрете от глад за 1 месец,ако купувате по-малко.

39

Анонимен

преди 1 година

Това е инфлация предизвикана от боковите червенотиквениковчета.

38

Асен Василев КОКОРЧО

преди 1 година

Това е лъжа, лъжа, лъжа.Това са глупости на търкалета

37

Ехааа

преди 1 година

Ако слушаме Киро и асан няма инфлация. Даже ние ще преборим инфлацията в целия ЕС благодарение на тях. Даже от срам че нямаме щв си внесем малко отвън.