42

Анонимен

преди 2 години

Да ги информират и за това което пкащат бълг граждани и те ще трябва да си плащат

41

Милчо

преди 2 години

Напишете им го на руски, не на английски! За да го разберат. Иои нарочно не го пишете за да има неразбрали и после такси солени. Ама те си го заслужават, щото мислят, че в ичко им се полага безплатно! Ще има сълзии и сополи и бити украинци!

40

Слънчака

преди 2 години

Да вземат да преасфалтират основната "улица" в тоя Слънчев Бряг. В Неделя минах да видя какво става и щяха да ми изпадат зъбите, а хем бях със Супърба. Със спортна кола ше се разглоби цялата.

39

хи-хи-хиии.....

преди 2 години

Ау лелееее, а как си свикнаха всичко да им е бадева...................!

38

Анонимен

преди 2 години

Да ходят при кака им Урсула и чичо им Джо Байдън. Джипси гоу хоум. И не се връщайте.В Швеция ще ходите на просия.

37

Гражданин

преди 2 години

Айде довиждане и забравете за нашата родина!

36

ПроСоТо

преди 2 години

та бежанеците от Сирия,Афганистан и другите да внимават къде и как ще паркират камилите и магаретата си...За ЕКСКУРЗИАНТИТЕ от Окраина са не тръшкам:-Тия са богати,и жъ си плащат таксата "паркинг"..Па и государството ни са грижи за тях добре,кътка ги с пари и луксозни хотели...Та ония от Сирия да му мислат!

35

Анонимен

преди 2 години

в Мол -а чаках опашка пред пробната,само украинки,после отивам в Курортна поликлиника Варна,там чакат пред кабинетите,пред вратите,не отиват в регистратурата,а направо,всичко за без пари и такси,и големи снимки от образна диагностика,един скенер е 400лв за майка ми с 370 лв пенсия,за тях "слава Украина" нали ?

34

Анонимен

преди 2 години

Гадини ,майката майката ,че духайте супата ,продажното правителство само заради тия фашисти вие и 3;% няма да имате при избори

33

Сата НАТО

преди 2 години

Слава Украини! Слава нации, смерть ворогам!

32

Сата НАТО

преди 2 години

От 1 юли България ще е в лагера на победените, успешно заведена там от руската прости гутка Румен Радев. Тогава ще видите кон боб яде ли...

31

Хахаха

преди 2 години

До оня, дето уважава украинците. Добре ли си, братчет. Точно в Гърция , или където и да е другаде ще ги настанят безплатно на олинклузив, а? Нема такива продажници и заспал народ като нашия.

30

Ми за тях не е

преди 2 години

никакъв проблем. Пияна украинка посред. нощ смила 2 коли на паркинга и после край тях никой няма да паркира. И не си въобразявайте, че ще плащат каквото и да било след лукса, който им предложиха нашите продажници/ впрочем единствени в целия свят/.

29

Ама

преди 2 години

Вижте какво, бежанци се настаняват в бежански лагери, не в туристически курорти ! Който иска да живее като турист, да си плаща ! Точка !

28

Анонимен

преди 2 години

Слава Украина.

27

Анонимен

преди 2 години

" Доброволка от Варна: Украинските бежанци се чувстват изоставени - 24chasa.bg " ....... . . . . .. .. . И ТОВА СЛЕД 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНА ЛУКСОЗНА ПОЧИВКА. КАКВО ИСКАТ, ДА ГИ ХРАНТУТИМ С ГОДИНИ ЛИ?

26

Анонимен

преди 2 години

Кирчо вече 3 месеца ги храни и пои с нашите пари по хотелите сега трябва да им плащаме и за паркинг по 2.50 на час и по 5 лева за чадър и шезлонг. Не се притеснявайте, до септември ще е така после сами ще напуснат хотелите ни по морето и ще искат да се преместят в Банско и Пампорово, за да си продължат с годишната почивка из България за наша сметка.

25

Анонимен

преди 2 години

Вие се благодарете на колите с украинска регистрация, че иначе щеше да има струпване на танкове с руска регистрация.

24

Чуки

преди 2 години

Да научиш един свикнал да взема и да не плаща,да дава и да плаща,това не е само трудноно и невъзможно. На фона на веещите са свободно и гордо украински знамена,това е задача едно за общини по морето и столицата.Таралеж в гащите и змия в пазвата!

23

Анонимен

преди 2 години

Дарете по една заплата за да могат да си спират мерцедесите гостите ни от Киев, стига сте се стискали.