49

Анонимен

преди 1 година

Турската армия струва колкото 10 шведски ,и 20 финландски.Гледайте да не я загубите.

48

Пчеларя

преди 1 година

Така е когато допуснеш ром в селото, постоянно ти се мотае в краката и трябва регулярно да го наритваш за да си знае мястото, но на една каца мед едно г*в*о и стига за да я вмирише!

47

Анонимен

преди 1 година

Браво на Турция. Ни повече, ни по-малко държавата настоява за прилагане на основополагащия за ООН принцип за неделимата сигурност- сигурност за Финландия и Ишвеция срещу сигурност за Турция. Така се прави. Дано да си защитят взаимно сигурността!

46

Анонимен

преди 1 година

До номер 40:Понеже не си точно българин и си живял доста години другаде ще ти обясня.На български език "путинофил" звучи нецензурно и го свързваме с мъж,който обича женски...А "путинофоб" е обратното,т.е. ***.Пропагандата ти е западна и не се котира добре в България заради особеностите на езика.Все едно ни рекламирате *** като заговорите против путинофилите.Даже да не подкрепяш Путин като прочетеш "путинофили" и подсъзнателно реагираш...Затова и ви се връзват само джендърите .

45

Менто

преди 1 година

Ако в Швеция има милион загорели черньовци, то в туруция са десетки милиони загорели черньовци!

44

Иван

преди 1 година

Турция е обежище на Путински терористични групи всички яхти на газовите олигарси са там .... !!! Ветото е Турското лицемерие !!! Финландия и Швеция могат да поискат от ЕС реципрочното на исканията към Турция съвсем спокойно с това ВЕТО Турция сам сама ще си изработи бесилото

43

Талибан Ер-джолан

преди 1 година

Истината на човека е различна от истината на иббрика. Това което за иббрика е бог и слънце за хората е просто гъzzz!

42

запознат с натото

преди 1 година

До Помните лиГаню, НАТО не са само не подкрепи Турция ,но и изтеглиха комплексите патриот от Турция !

41

Бай Х

преди 1 година

Те нямаше да позволят на Турция и да влиза в Сирия, но турците дръпнаха границата с 30 км. по на вътре в Сирия. Нямаше да им позволят да влиза в Ирак, но сега контролират целият северен Ирак, същото се отнася и за Либия, турците контролират 1/2 от територията и. Нямаше да им разрешат и да купуват и с400 и т.н. листата е дълга.

40

ZV

преди 1 година

Вие Турция не я мислете. Мислете за територията България, която е като разграден двор. От 30 държави членки в Нато има 3-4 читави, а другите са само символично в организацията с армии като на козарите в Афганистан.

39

Анонимен

преди 1 година

Май Турция ще е аут от НАТО!

38

samba

преди 1 година

Турция само може да забави членството на която и да е нова страна, не и да го спре - САЩ знаят как да им намерят цаката.

37

Пян_Гъ

преди 1 година

До Анонимен 31: "Очакват от шведските дженери да се откажат от кюрдските палама.рки? Хахаха е значи няма да влязат в НАТО."Грубо, просташко, цинично, НО 100% ВЯРНО!!! такъв е животът!

36

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До Aнал Джоланов: Победата на украйна над русия ще доведе то падане на путинисткия режим, а след него и другите подобни античовешки режими поддържани от него - беларус, венецуела, орбанова унгария, ердоганова турция, иран, династията ким, хунтата в мианмар... Ердоган ще е от първите - бесни песове ще влачат червата му на турско иранската граница и ще има светска европейска турция, анадолистан, кюрдка репубилка, обединен кипър. И исляма в лaйната на свинята.

35

По-интересни са ми

преди 1 година

другите условия, които не са разгласени. Турция има и други искания, които 100% НАТО знаят, но не озвучават. Обаче дори Финландия и Швеция да станат членове на НАТО, това нищо не променя, докато не разположат американски бази у тях. Интересно дали във Финландия ще забранят руския език и символика, като част от условията за присъединяване към НАТО? Защо Лойд Остин иска незабавно прекратяване на огъня? Кой мастит натовец се крие в Азовстал? Мирише на измами отново!

34

От бореца

преди 1 година

От векове турските хомоси приемат всякакви съмнителни типове от близкия и по-далечния изток, запад, север и юг, главно защото - кой ще им плющи мазните кадъни и загорелите типове с тен отзад.!.

33

Талибан Ер-джолан

преди 1 година

Условия : 1. Вяр пара! 2. Вяр пара! 202. Вяр пара!

32

Анонимен

преди 1 година

От години скандинавските страни приемат всякакви съмнителни типове от близкия изток и Африка, главно защото скандинавките си падат по расови мъже с тен.

31

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До Юнал Джемилов: много си келяв вярно. Помиаp!

30

Юнал Джемилов

преди 1 година

До Гepманистaн Убepалec130 кела корав турчен съм ште те мяткам като чаршаф