108

Чипът

преди 1 година

Тоя вече се е предал. С калашника в ръка му е било лесно да убие човечеца, а сега ще трябва да мре на бесилката. Това ти е края

107

Радон Керанов

преди 1 година

Виден украински журналист заяви, че в рамките на военното разузнаване на Украйна е създадено специално звено, което събира пълна информация за руските войници и офицери, прекосили границите на Украйна! Знаят се дори номерата на личното им оръжие! Специално се следи движението на хората, замесени в убийство на цивилни! Част от войниците, участвали в убийствата в Буча, вече са убити чрез специални артилерийски удари срещу тяхната част! Очевидно се води война на отмъщение! Украинците следват Мосад!

106

Анонимен

преди 1 година

Преди всички съдебни процеси срещу войничета, трябва пред съда да се изправят Франция и Макрон, Германия и Шолц и Меркел, Украйна и Зеленски, защото не опазиха мира, не спряха Зеленски и фашистите му, и не станаха истински гаранти на Минските споразумения.После всички онези тъмни подстрекатели, които финансираха и провокираха войната...Срам за Франция, която финансира фашистите в украйна.

105

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще принудят руската армия наистина да превземе цяла Украйна, за да освободи своите пленени войници чи да арестува и изправи пред съд баш виновниците - комика, порошенко, външния министър и цялата политическа прокраварска, продажна пас.ина!

104

Илиев

преди 1 година

Напълно измислена и скалъпена работа! Зеленчука е в дъното на целия маскарат !

103

Укроклоуни

преди 1 година

Като зеленчука клоун...клоунада , не процес. Свършени сте, гьобелсчета

102

Анонимен

преди 1 година

Напротив. Още сега трябва да се види, че всички ще минат през съд - от най-младия до старшите военни. Да си правят сметката отсега, че ще бъдат съдени за военни престъпления и убийства.

101

Анонимен

преди 1 година

До РАШИСТИТЕ.... Много хубаво кълнеш, от маалата ли си?

100

Украински циркове...

преди 1 година

...А питонът бавно, но безмилостно затяга примката, днес са згащени поредните 15 000 скрити зад цивилните руснаци героични зайчета в Донбас. Скоро ще чуем писъците им, същите като тези на героите от подземията на Азовстал....

99

Fallschirmspringer

преди 1 година

Британският наемник Андрю, който отиде в Украйна, за да участва във военните действия на страната на украинската армия и се предаде на руските сили, разказа как е бил изпратен в покрайнините на Буча - градът, в който беше организирана провокация - и районът изглеждал "недокоснат".Изпратиха ни в Буча, след като руснаците си тръгнаха. Там успях да общувам с местните жители.Не видях трупове в Буча""

98

Анонимен

преди 1 година

Преди 8те години в Донбас не забравяйте предисторията, пояилите се добре въоръжени, уж "мирни граждани" с тежка техника зелени човечета на Путин. Ако ги нямаше нямаше да има какво да пишете за Донбас, нямаше да има "фашисти", нямаше да има война.

97

А

преди 1 година

За Одеса и Мариупол 09.05. 2014 имаше ли и съд? Но пък съд ще има от Бога. Да се замисли всеки, особено онези, които пропагандират омраза срещу ближния по всячески причини. И онези, дето съдят, критикуват, проклинат, обиждат други човешки същества. Относно Буча спрете да пишете чути и недочути неистини и чуйте французина, който е бил там по хуманитарни дела! "Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще ви съдят; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери...

96

Аноним

преди 1 година

Скалъпени обвинения. Отиграват се на най-младите и неопитните. Това е саморазправа, не независим съд! А кога ще съдят техните, които систематично унищожаваха свои граждани в Донбас? Въобще, тези дела не са ли за независим международин трибунал? Няма справедливост там! Всичко е нагласено!!!

95

Антикомунис

преди 1 година

Този малък пикльо, като гледам си е умрял в кожата, за да избяга от руската беднотия се е записал в " славната червена и непабедима армия" и сега горчиво съжалява. Това е живота, всеки си носи отговорността!

94

Анонимен

преди 1 година

В руската армия сега изпращат най беззащитните младежи. От разведени семейства , или без доходи , или без висше образование, , без професия. Всички те са жертва на Системата на Путин. Жалко за тях.Може и този да са му опрели оръжието в гърба и да е принуден.

93

Джо

преди 1 година

Зарзават сте руските робии.

92

фермер

преди 1 година

Предполага , че само му заповядали. В армията , ако не изпълняваш те разжалват по звание , а в такава военна операция може и Крушуна да получи за урок към другите.

91

Анонимен

преди 1 година

На Русия единствения проблем е какво да прави плениците.Тези съдят един Русия съдят 5000.

90

Анонимен

преди 1 година

Когато си в армията си подчинен на висшестоящия, изпълнаваш заповедите и не требва да имаш собствено мнение, жалко за момчето, но така стоят работите :))

89

Кико

преди 1 година

Путина бил виновен! Как се управляват тези пр***"то! Казали му да го убие и той убил! В гората Катин им казали да убиват и те убили12000 полски младежи, царското семейство(собственото) и него просто така! ***