32

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ, евтин хляб НЕМА да ядете, ама ШЕ си го ближете оня с разширените вени... за сол!!!

31

az

преди 2 години

До АзЕ що да плащаме за автомобил, щом жилището е без пари! И жилището да е задължително с гараж за 4 автомобила! Дава градски за двамата съпрузи и два извънградски!

30

оставка бе

преди 2 години

прочетете изказването на Калфин и ше ви стане ясно колко ше е това увеличение от 20% . аматьорите се подиграват с хората .

29

az

преди 2 години

До Аланкоулупреди малко гледах анкетата - дали се очакват избори. Не можах да реша - не ми изглежда(ше) някой да има интерес. Все още не разбирам кой би имал интерес от нови избори - но това предложение явно означава, че коалицията се готви за такива! Иначе няма никаква логика да се лишат от (вероятно) 20% от приходите от ДДС! Целта е - спечелване на новите избори или залагане на мина за опозицията, ако ги спечели!

28

Аз

преди 2 години

Предлагам да почнат да отпускат и безплатни жилища за населението!Автомобил на символична цена!По два курорта годишно!

27

Mери

преди 2 години

Вътрешно винаги си знаех, че това правителство ще се справи с проблемите! Браво! Това с хлябът е една важна крачка напред. Не се съмнявам, че господин Петков ще бъде преизбран и ще управлява още много мандати, дай Боже до 2049 година.

26

Аланкоулу

преди 2 години

Няма какво да ми хленчите сега по форумите ! Нали искахте "Промяната" !? Ето имате я ! Това мещо между ушите ви е за мислене !!! А не да тичате миналата година към урните като зомбирани ! Калпав народ - сам си е виновен !

25

Анонимен

преди 2 години

По договор с Е.С. ДДС трябва да е минимум 5%... А като цяло това го предложиха Възраждане преди 3 месеца и то не само за хляба, а за цялата кошница с продукти от "първа нобходимост"

24

ПЕШЕВ

преди 2 години

Време е за раздаване ... после ще му мислим :) Гръцкият сценарии не ни мърда

23

Дзъ

преди 2 години

Днес снимайте цените на няколко хляба и от влизането в сила на това решение - пак снимайте. Ако видите с 20% по-евтин съответния хляб - разпространете снимката в социални мрежи да се удовлетворим

22

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА БЕ CЕЛЯHИ ПРOCТИ

21

Луна

преди 2 години

Хлабът почти 3 лева стана, с или без ДДС е скъп

20

Анонимен

преди 2 години

Да, ама хляба се пече с ток или газ и ДДС-то на тока и газа ще го платим в крайната цена на хляба. Ще видите скоро.Сега ви баламосват и печелят време Киро Кеша и Кокорчо.

19

Анонимен

преди 2 години

Не се радвайте! Само производители ще спечелят. Цената за хората няма да е по- ниска . Помните как уж направиха 9% за ресторантьорите? Е? Нещо да разбрахте ? По- евтино ли е?

18

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не се радвайте,щото в БГ няма държавен контрол върху ценообразуването т.е. всичко е оставено на съвеста на търговци и производители,а те такава нямат.Все едно да пуснеш апаши в банка и да се надяваш,че няма да геппят.Сега ще свалят малко цените и след месец два пак ще намерят оправдание да я вдигнат,а разликата от неплатено ДДС отива в джоба им.Пак ще плащаме, ама без постъпления в бюджета.Баце като намали ДДС на хотели и ресторанти кво?!за благодарност вдигнаха цените.На бг търговец вяра нямам

17

Зачуден

преди 2 години

интересно как всички тези нещо не изискват промяна на Бюджета, което изисква и гласуване в парламента?! още по-интересно как се управлява държава, реално без бюджет, т.е. от днес за утре! това е наистина иновативен нов модел, ох или чакай това вече е пробвано при държавите от 3-тия свят и банановине републики и се знае, че не работи...

16

До 10

преди 2 години

Ами хайде към братска Русия, там да ти е евтино

15

Анонимен

преди 2 години

да видим дали цената на хляба ще се срине с 20%

14

Българин

преди 2 години

До 10 Еми глад, като не си учил на време, какво да е.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо този нулева ставка не я направиха преди да вдигнат цената на хлеба? От три дена хлеба е с нова цена? Всичко и нас е след дъжд качулка , корупция и лобизъм.