101

Георги

преди 2 години

От както оплешивях,започнаха да ми излизат косми от ушите и носът.Купих си тример,ама все забравям да ги обирам.Нещо казват че някакъв хормон се разбъзиквал с времето.Иначе тия с ниските чела дето са по два пръста чело.те всички са с хубави и гъсти коси.Но сигурно това е от равновесието в живота.на един едно,на друг друго.И всеки гледа в чуждата паница и завижда.

100

До 140

преди 2 години

Евалата, бате!. Само да ти става ;), че с тези два дефекта и високо ниво на естроген, със сигурност имаш еректилна дисфункция.

99

До 142

преди 2 години

Ужас. Хем си плешив, хем яко бой си изял. Не е лесна и твоята.

98

@

преди 2 години

Ами да докаже, че не е плешив и тогава ще го разбера. Както и някоя жена да докаже, че няма големи цици или циците са и големи и някой е казал, че са малки. Дееа и глупостите.

97

Анонимен

преди 2 години

И аз съм плешив. Започнах да оплешивявам на 19 г. възраст. На 35 г. вече нямах коса отгоре. Когато бях на 32 г. някакъв непознат на улицата започна да ми се подиграва, ползвайки горе-долу същият език като в статията, за кеф. Резултатът беше два избити зъба, счупен нос, синини и охлузвания по лицето и кръв по тротоара. Та, тоя в статията тръгнал да си търси правата в съда. Хубаво, ама по онова време, когато се случи моята случка никой нямаше да ми обърне внимание. Затова му обърнах носа.

96

Анонимен

преди 2 години

Поредните западни простотии.

95

Плеша

преди 2 години

Аз съм плешив и дебел но имам огромен член така че никога не съм имал проблеми хехе пазете си жените че са големи *** само омъжени плющя напоследък

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Всичко зависи дали в рода на мъжете има роднини които са плешиви или бащата на мъжа е оплешивял на ранна възраст. Оплешивяването се предава по наследство.Има процедури по присаждане на коса и вместо мъжете да си пазаруват трошки на кредити да си присъдят коса.

93

Анонимен

преди 2 години

То ако се скарат двама души се подкарват за всичко-дебел,кльощав,плешив,грозен,***,цайс и др.Това не е толкова обида към физически недостстъци колкото да изливане на нерви. Ако плешивия го запсуват на майка вместо да му кажат плешивец едва ли ще се почувства по-добре

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110Голяма част от плешивите ще са по-хубави с коса.Има процедури по присаждане на коса. Така че ако някой мъж има пари по-добре е да си присъди коса.

91

Анонимен

преди 2 години

Ами в България и маме една дума която е използваме за плешивите и тя е тиква.

90

Анонимен

преди 2 години

"Добре де като е плешив как да му кажеш? ...." Това се учи в първите 7 години. Обръщения към непозат - "Господине", учтива форма - Фамилно име. Всеки човек си има имена и това е начина за обръщане. На запад за едно работно място на квалифициран специалист има над 50 кандидата. Никой уважаващ себе си човек няма да позволи да се базикаш с него на работа.

89

Анонимен

преди 2 години

"Плешивостта при мъжете е знак за хромозомен дисбаланс...." ---- Ти имаш интелектуален дисбаланс. Изключително тъпaнapски коментар. Най-добрият боксьор в момента Тайсън Фюри е плешив и според твоя пpocташки коментар е изключително женствен.

88

Анонимен

преди 2 години

Добре де като е плешив как да му кажеш? Тез съвсем се изкудкудякаха, нещата си имат имана за да бъдат назовавани не за да не се казват

87

Анонимен

преди 2 години

Пъ ази имам коса - Я ме убидите, я ви обвиня в расизъм. ХА ТАКА

86

МНЕНИЕ

преди 2 години

В България вече не се казва на мъж без коса Плешив . Определението е заместено от Кабрио , или Кабриолет - така е в САЩ и Англия .

85

До 128

преди 2 години

Путин има дъщери. Ясно, женствен мъж е. Lady man. Хахахахаха

84

Анонимен

преди 2 години

Иначе сега у младите забелязвам готин стил. Отстрани нула номер, само отгоре и я оставят дълга, връзват я на опашка. Супер е

83

Полът-Божа работа!

преди 2 години

Плешивостта при мъжете е знак за хромозомен дисбаланс. При т.н. Ladies man /женствени мъже-тия с дъщерите/този дисбаланс се изразява в преобладаващ брой х-хромозома, нещо, което ги прави по-красиви , по-умни дори, но често плешиви и суетни като жени.Тук са и обратните. Обидна констатация на американските генетици,но през 80-те години на миналия век те заснеха х и у-хромозомите и откриха истината. Иначе, мъжете с преобладаваща у-хромозома е другата крайност-това са мъже с нисък интелект и убийци

82

Анонимен

преди 2 години

Мъжете с интелект обикновено се зализват в косата, една голяма, аристократична прическа, веее се. Хората с нула номер или първи ги смятат за бандити, хахах