75

м-р Гаврилов

преди 2 години

Но нейсе, не устояха въпреки ината им на огъня който се спусна върху главите им от бомбандировките с РСЗО Град : https://disk.yandex.ru/i/DYSBB1BLiFgCpw Сега всички /без изключения/ заради които Макарон се обажда не по-малко от20 пъти на Путин по телефона, няма да бъдат допуснати да се измъкнат от Закона.Почти всеки от тях има заведена преписка в Донецката или Луганска прокуратура за извършените от тях военни престъпления и ще бъдът съдени от Военен съд.Тежко и горко на наемниците, за тях подписаната Женевска конвенция за военопленицитеот 12.08.1949 година . . .

74

Гого

преди 2 години

Зеленски е транспортиран в клиника в Лондон,в следствие на свръх доза и разкъсване на аналното отверстие.С опасност за живота е

73

Байрактар

преди 2 години

До 87 като има много бесарабски българи убити от украинци, защо тогава се сражават на страната на украинците а не на фашистите .Данеби тези бесарабски българи убити от украинци да са били путинистиМдаа сещам се от българската история как и ние сме разтрелвали русофилски предателиДа живее ген.Колев страшилещето за руския казак

72

Слава на Украйна

преди 2 години

Украйна ще освободи бившият соц.лагер най накрая от пропутинското влияние ,както и руският народ от диктатора фашист СЛАВА на украинския народ който е решен да умре в името на свободата и демокрацията но не и отново в *** наречена Русия

71

До87

преди 2 години

Как да разбереш истината с промития си ограничен мозък виж чети асимелирай, ако можеш и тогава дрънкай русофилски лъжи

70

Анонимен

преди 2 години

Какво става с Азов сДал !? Ох , сам си отговорих :D

69

Анонимен

преди 2 години

до 85 пишат убитите руснаци за българи !? Защо ? За да им обявим ние война ? Не си лош ...

68

От народа

преди 2 години

До 85. Пишеш пълни глупост, ама пълни измислици, фантазии и лъжи. Има много убити бесарабски българи! Как не те е срам да пишеш обратното!?!?! Първо се информирай както трябва и след това плямпай!

67

Информиран

преди 2 години

Dnes,защо прочистите и редактирахте текста " от Апостол изпълзя американски адмирал Олсън". Гледам в кешовите на няколко издания текстът седи, а в статията е изчезнал, а? Знаехме, че в Азовстал се крият "големи риби"? Ей ги, на.А сега?

66

Истината

преди 2 години

Няма горени етнически българи в Одеса на 2 май 2014г.това е лъжа не проруската сбирщина и руската фашистка пропаганда има разследване на много журналисти и на хора участвали в сблъсъците този ден българските имена са сходни с руските и русофилите ги обявяват за българи

65

Истинският

преди 2 години

Ей тази Европа няма да и дойде акъла.Ако не друго,Русия заслужава най-малкото уважение!

64

Анонимен

преди 2 години

Прави са някой, че хохолите ще стигнат Москва. Само, че не с танкове, а в руски автобуси. На другия 9-ти май Зеленски на магаре на Червения площад! А Рамзан Кадиров ще го води. Култово!

63

Случаен минувач

преди 2 години

До 82В Одеса бяха пуснали фосфорна бомба. Тя е най-страшното неядрено оръжие. Белият фосфор полепва по всичко и прави повсеместен пожар. Въздухът става негоден за дишане, хората изгарят живи. Да, през 2014 там убиха по този начин около 70 души.

62

Слава на Русия

преди 2 години

Успех братушки!

61

Случаен минувач

преди 2 години

Има си Женевска конвенция за военнопленниците. Надявам се Русия да я спазва. Укрите не я спазват - появиха се видеа с изтезавани руски пленници. Сега ще бъде трудно обаче да се разбере кай от пленените е престъпник - всички ще отричат. Освен ако потърпевши от Донецк и Луганск ги познаят поименно. По-интересното обаче ще бъде да се разбере дали сред пленените има инструктори от Нато, каквато информация се появи.

60

ЕДНО Е ВЯРНО

преди 2 години

НАРИЧАТА ЕВАКУАЦИЯ Е за заблуда на противника или ако серьозно просто ЗЕЛЕНИЯ Е ЕДНА ТУХЛА В СТЕНАТА КАКТО И НЕГОВОТО ПР-ТО 1! ВСИЧКО решаваше и решава в тази страна така наречените нацисти(и сега препродават оръжие и хуманитарната помошкоито запад и САЩ им дават )Ако кажат , че Азов се предал то ще падне моралния дух на армията а тези които са живи (азовци )могът да убият не само зеления но и всички от правителството и да вземат власта И ТОГАВА УКРАИНА НЯМА ПЛАЩА ЛЕНТ-ЛИЗИНГ - САЩ УМИРА

59

Анонимен

преди 2 години

Във великата британия днес прочетох текст в теско написан за клиентите, че масло от слънчоглед ще се очаква да има, но засега е по-добре да купуват масло от синап и тем подобни глупости.

58

Гошо

преди 2 години

Търсят палачи да убиват украинците от Азов. Кандидатирате ли се?

57

През октомври

преди 2 години

Скоро долърът пак ще поеФтинее спрямо рублата, а малко по късно Китай оправя Тайван. САЩ вече не знаят какво става.. Европа е в паника, зърнена криза. Отчаяни ходове с Швеция и Финците. Макрон трае банките не му дават вече думата. Путин матира НАТО с кончето Ердо. Южна Америка скоро скача и тя. Африка гори и идва рет на Британия.. Скоро и на Барни Кокорчев и Фред ПеткоФ, но това е Септември който ще стане Май. Край на залаганията Янев печели!

56

Доналд Тръмп

преди 2 години

Тея не бяха ли стигнали в Москва ?Объркали са пътя сигурно !