47

Анонимен

преди 1 година

Да ги вдигат тия пенсии, че телефонните измамници я поокъсаха. Как да дигат нови къщи във Ветово? Е, и сега през ден някой дъртак им хвърля по 20-30 бона( имали, дали) ама тогава ще е масово, ще има нови схеми и нов прокурор, дето не го е.ве за измамените. А какво да кажем ние , работещите, чиито заплати не се вдигат? От чии джоб ще вземат пенсиите, от хляба и бъдещето на чии деца ще теглят заеми? После пенсионерът отива и хоп! с червената бюлетина гласува ПРОТИВ нашето бъдеще.

46

Анонимен

преди 1 година

Вие добре ги разтягате сладки и медени за пенсионерите, но през декември м.г. вашият министър на МТСП и подчинените му от НОИ забравиха цели 6 г. от периода на пенсиониране и реално попариха половината от тях с 5% осъвременяване на пенсиите. Нито мин.Гьоков, нито шефът на НОИ не поискаха да отговорят на ощетените,защото те бяха виновните за това уж справедливо действие. Съмнението е, че и сега мин. Гьоков ще изиграе пенсионерите, защото се оказа, че зад тях не стои никоя партия, нито НОИ.

45

Анонимен

преди 1 година

На украинците сега давали по близо 400лв на човек , плюс тези 40 лв на ден , а Косово са със скъпи коли и могат да се издържат сами . Разбирам , ако не могат да си позволят нищо , да се помага , но повечето не са такива .

44

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли какво е Промяната - децата и внуците на комунистите чрез представителството на Кирчо,Асенчо,Лена /само и вижте името Лена /,крадат като за последно -и децата разбраха че като раздаваш ей така пари ,надуваш цените и инфлацията още повече .Хората да излизат на улиците и да не чакат ,всеки ден е загуба за нас ,за цялото ни общество

43

Анонимен

преди 1 година

минимална да бъде 1000-1200лв иначе всичко ше бяга в чужбина б.лгаристански рабододателчета даваите пари или фалирвайте с капаняци

42

Анонимен

преди 1 година

А за украиците колко наши пари им раздавате ,всички фашисти и женичките с джуки обратното Путин

41

Анонимен

преди 1 година

Тези комунисти и социалисти през 3 месеца ли ще увеличават минималната заплата и да надуват още повече инфлацията? А пари от къде???

40

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса вече изнемогва увеличен ток, увеличени осигуровки и заплати от април и сега отново да се увеличат осигуровките и заплатите. Откъде пари? По добре е да се намалят цените вместо да се увеличават заплатите. Много фирми ще фалират и много хора ще останат без работа.

39

Анонимен

преди 1 година

До Трак Тогава ВУЗ ще вдигнат таксите и в бг за да наваксат и пак няма да има сестри, защото кой ще плаща толкова пари. А и работа после не е сигурно. Не е решение.

38

Баце спаси ни

преди 1 година

От гладьт на промяната единственната ни надежда остана вьв теб

37

Анонимен

преди 1 година

БСП и икономика - две полюса . Другарите само знаят да крадат . Ама и те са закъсали за кадри щом опряха да ни пробутват пак Свиленски и Гечев . Измислете нещо ново бе другари

36

ПроСоТо

преди 1 година

добра идея!...Но "хазната" ще загуби много...Как да се компенсира това?..-Ами много просто:-Чрез въвеждане на ПРОГРЕСИРАЩО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ,както е в повечето страни по света!!..Печелиш повече /като ВЗЕМАШ ОТ ДРУГИТЕ !/ ,ще внасяш повече !..Без тая мярка всички напъни са просто..ГЪРЧОВЕ..Нежеланието на "политиците"../смешен термин,нали?!/ да въведат това облагане издава вътрешната им нагласа и алчност към далаверите..

35

Трак

преди 1 година

Мед сестра семестъра е 1200 лв . Като го умножиш по 8 или 10 в зависимост получаваш -9600 лева или 12000 лева или -== 5-6 000 евра .. тези пари си ги възвръщаш за 1-2 месеца в Норвегия или Швеция или Дания и т н

34

Анонимен

преди 1 година

червените управляват какво очаквате, инфлация и фалити

33

Бсп

преди 1 година

Предлагам нинова да живее сьс -760 лв , тази жена ме отврати от бспГлас за герб от мен

32

Анонимен

преди 1 година

До Трак За медсестра е много скъпо образованието. По 5-10 хиляди евро даже в България.

31

Българин

преди 1 година

Оставка на цялото некадърно правителство. Искаме си ГЕРБ Бойко Борисов поне знам кой носи отговорността

30

Трак до 44

преди 1 година

Да , така е за ИСПАНИЯ - около 3000 евра на месец е чистото средно дендк по 6000 ле . ЗА ИСПАНИЯ

29

Анонимен

преди 1 година

Защо от първи юли, за да му увеличат цената още поне два пъти до първи юли. Браво БСП на следващите избори сте " победители+.

28

ГЕРБ

преди 1 година

Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро ПП оставка на цялото некадърно правителство на Кирил укокореният тъпир ИТН ДЕееБ БСП. По добре Бойко Борисов поне знам кой носи отговорността