24

Антинатовец

преди 1 година

Как ще има вирус в Корея като са далече от украинските биолаборатории и няма кой да ги пръска от небето с бацили? Не ги мислете хората добре са и прекрасно си живеят в страна с правила и закони където гей обществото не може да вирее и икономиката е държавна не на краварите. Никой не смее да им посегне на Корея че ще им изпратят ракетите .

23

Анонимен

преди 1 година

Предстои масов мор. Недохранените хора най-често са и с разбита ичуннна система. Единственият дебел севернокореец, който съм виждал е Ким Чен Ун. Той най-много да заслабне за известно време.

22

Анонимен

преди 1 година

Вие на запад много хубави идеи и дадохте на Северна Корея

21

Анонимен

преди 1 година

Скоро и Русия ще последва Корея

20

Анонимен

преди 1 година

БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА С УМЕН И ДАЛНОВИДЕН ПОЛИТИК, КЪДЕТО СЕ СТРОИ ДЕНОНОЩНО, БОГАТИ И СИТИ РАБОТНИЦИ, ПОДМАМЕНИ ОТ ВИСОКИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАНДАРТ КЪМ НЕЯ ПРИИЖДАТ ТЪЛПИ ОТ МИГРАНТИ. КОРЕЯ ГИ УДЪРЖА ТРУДНО. МИГРАНТИТЕ МЕЧТАЯТ ЗА БЪРЗОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ, А СЕВЕРОКОРЕЙЦИТЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ ИМАТ НАЙ ДОБРЕ ПАЗЕНИТЕ ГРАНИЦИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЙ. ТАМ ХОРАТА СА ОБЛЕЧЕНИ ВИНАГИ ДОБРЕ, НАХРАНЕНИ И ОБГРИЖЕНИ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ВИСОК СТАНДАРТ.

19

Анонимен

преди 1 година

До епидемиолог- А и симптомите са различни

18

епидемиолог

преди 1 година

Някои световно известни вирусолози трърдят че това в Шанхай не е ковид нито борба за нулев ковид, а друг изпуснат, по-смъртоносен вирус. Който не е заразен по въздушен път, а от слюнка, но с 40% смъртност. Намирам това за възможно щом само в Шанхай зазиждат хората. Иначе ковид не може да се ограничи само в един град а навсякъде другаде да изчезне до нулев, каквато твърдят медиите че е целта. А може и в СК да е същия.

17

Анонимен

преди 1 година

няма страшно ще им мине, там явно здравеопазването разчита на естествен имунитет по всички болести

16

Анонимен

преди 1 година

Предстои къртене на пейките - най- ефикасното средство срещу фалшиви вируси.

15

Анонимен

преди 1 година

Там са свикнали да слушат и да се подчиняват. Как беше допуснато това да се случи в останалия демократичен свят?

14

Анонимен

преди 1 година

Докато в Азия се провежда ужасяващ геноцид над хората заради ковид, на останалата част от света й се показват от сутрин до вечер само новини за войната в Украйна. Не се ли чудите защо тази война стана толкова популярна, та цял свят е насочил поглед към нея? Ами ето затова: за да не видим истинския проблем! Истински страдащите хора, потискани от собственото им правителство, което провежда експеримент с тях! Докато гледаме в захлас новините, пропускаме да видим какво е започнало и идва към нас!

13

Анонимен

преди 1 година

Правилният въпрос е какво предстои за света! В Китай се отнасят с хората по-зле и от животни! Затворени цели квартали, хора скачат от прозорците от отчаяние. Всеки ден ги тестват. Ако открият "заразен" го карантинират и убиват домашните му любимци. Хората нямат право да излизат навън, а ако излязат полицията стреля по тях. Малки деца са в карантинни центрове в по една стаичка и чакат да им дадат храна през малко прозорче... А сега и Северна Корея се е включила в играта! Скоро и в други държави!

12

Анонимен

преди 1 година

Включиха го в играта.

11

Анонимен

преди 1 година

Да..разбрах ядат трева, всички членове на семейството си мият зъбите с една четка, схванах ако имаш емотикони щях да вдигна палче,....а впрочем каква е данъчната ставка в Севрна Корея?

10

До 10

преди 1 година

Не само въпроса сме си задавали, но и отговора. Хората живеят в пълнана нищета, в затвор и нямат никакви свободи. Ако вдигнем данъците 10 пъти и назначим пожизнено някой дерибей и ние ще имаме най-слабата и безполезна космическа програма в света. Друг е въпроса дали би искал това.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой задава ли си въпроса, защо КНДР има население от 25млн собствена космическа програма, собствени ядрени оръжия,...при условие че през 1989г населението на НРБ и КНДР е еднакво,...по територия също???

8

Анонимен

преди 1 година

Ковид лъжата и Путинофобията са любими на днеса. Добре им плащат за лъжите.

7

Анонимен

преди 1 година

На много хора темите Ковид и Путин са любими. Ако ги няма тези две теми няма срещу, какво да се слюнчат и ужасяват.

6

Анонимен

преди 1 година

Никой не знае точно колко са болните. Тестовете са смешно малко. Ще ***, вече не само от глад, но и от вируса. Да бяха се ваксинирали! Нямаш здравеопазване, дават ти безплатно ваксини, ама не! Еми хак им е!

5

Анонимен

преди 1 година

Вчера там са регистрирани повече от 365 000 заразени. Екипът на сайта е мнооого зле с подбора на информация.