29

Симо

преди 1 година

Сандов явно не е получил исканата сума

28

Петър

преди 1 година

Хора като Сандов са вредни за България и нямат място в политиката, още повече и като министри!

27

Анонимен

преди 1 година

откога л.умпен стана забранена дума!

26

Анонимен

преди 1 година

Тези *** за кого се борят!!?? Май защитават шефа си, а не своята работа! ***, ще ви използват и ще ви бият дузпата!

25

Споко

преди 1 година

Ще станем зелени без да се усетим!

24

Анонимен

преди 1 година

Мой много близък работи в централата и казва, че случващото се там е престъпление срещу живущите в района и срещу околната среда. Замърсяването е БРУТАЛНО, защото има много пробиви в котлите и системата на теца като цяло. На работещите дори им става лошо докато са на работа от вредните газове, но кой го е грижа?! Това предприятие трябва да бъде затворено завинаги, защото Ковачки няма да направи никакъв ремонт. Може само да опита да замаже очите на проверяващите с някоя кръпка!

23

!?

преди 1 година

не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...

22

Анонимен

преди 1 година

Костов, СДС и НДСВ и ГЕРБ трябва да плащат скъпия ток и помощи за бизнеса. Те приватизираха мариците и сега печалбата отива в САЩ а бг е окрадена.

21

Росен М.

преди 1 година

Тези шемети за какво по-точно протестират? Искат да продължат да обгазяват Димитровград безнаказано и за занапред ли? За работата си от м.Май 2021 до края на годината, превишиха нормите на серен диоксид 26 пъти, като в някои от случаите ставаше въпрос за превишение с 3 пъти над нормата!!! Имат една дузина глоби и предписания, но НИЩО не е направено като ремонт! Евала на правитеството, че спря работата им, защото положението в Димитровград е нетърпимо! Да протестират пред работодателя им!

20

За Витков

преди 1 година

Протестирайте в Банкя бре другари! Там е човека чието правителство 2019 до договори деругация. Там е човека който 10 години не реформира нищо и замиташе проблемите под килима!

19

Анонимен

преди 1 година

Другари пролетари, на класова борба за топлата вода! Всеки чайник - ТЕЦ, всеки чушкопек - завод срещу империализъма и световния глад!

18

Black Sea

преди 1 година

Тия протестиращите да реват на шефовете си. Сто години нищо не направиха, при Бойко мълчаха, ама сега реват. При маргарет Тачър Миньорите също реваха, но тя се оказа права. В 21-и век ние сме с технологии от 60/те години на миналия век.

17

Анонимен

преди 1 година

Цялата жълтопаветна с *** трябва да бъде изчегъртана от властта!

16

Анонимен

преди 1 година

Раята на Ковачки беше извозвана от цяла България да вика и да вдига врява. Само катинар за тоя, никакъв компромис

15

Знаещ

преди 1 година

Кирчо и кокорчо ще внесат ток от САЩ,няма страшно.

14

КВО, ОПРАВЯНЕ, БЕ..

преди 1 година

..... АМИ, ПЛАЩАЙТЕ СИ ГЛОБИТЕ И РАБОТЕТЕ-----ЩО ВСЕ НИЕ С ГАЙДИТЕ ДА ВИ ПЛАЩАМЕ МАСРАФИТЕ, БЕ..... ТО, ТАКА Е НАЙ--ЛЕСНО.... ХАХАХААА.....??!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Като ги видях с дебелите кореми знам защо ремонта е станал имитация. С такива кореми не може да се работи. Можеш само в градината си. И затова в сезона не е добре да те уволнат

12

Фермер село Конска

преди 1 година

Някое шефче си е уредил живота до гроб с простажка кражба от предприятието и сега невинните хора протестират за да защитят крадеца. Народа е ПРОСT

11

Анонимен

преди 1 година

Браво енергетици ! Изметете тези некадърници от управлението на *** ,кирчо и кокорчо

10

Анонимен

преди 1 година

Корумпето министър затваря централа която работи с български въглища и в момента печели за държавата долари от износа на ток.при цената на енергоресурсите в момента това е престъпление