25

Спокоен

преди 1 година

Да се свири на гайда, кавал или гъдулка е било хоби на чобаните за да не скучаят. Да се влачи роял из пасищата по него време е било трудоемко. Чобана никога няма да напусне българщината. Дай му гайдата.

24

Лллл

преди 1 година

Голямо сладурче ! Честита награда . Но наистина имаше таланти , които са банални . Деца от читалища и детски хорчета и реклама на военно училище . Но това шоу е за масовка и за хора от села и паланки

23

Анонимен

преди 1 година

Сега очаквам и в "Като две капки вода" , да спечели Крисия. Малко са пристрастни журито, ми се струва...

22

DEEP PURPLE

преди 1 година

До кога с тази евро държи се като улична продававачка слабо жури като цяло

21

Анонимен

преди 1 година

Като дете имах приятелчета дето свиреха на пиано, тромпет, цигулка и т.н. Нищо уникално не виждам.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо лошо в това едно свирещо на гайда да вземе 50 бона. А за любителите на таланти от този сорт препоръчвам Тянков ТВ

19

преди 1 година

Мисля че това предаване трябва да има възрастово ограничение за участниците.. или джуниър версия. Винаги на края хлапета... Нищо против Стефчо, но ако се беше явил след десет години, когато е станал още по-добър гайдар, щеше ли да спечели според вас?

18

Анонимен

преди 1 година

Не съм гледал и минутка от това "шоу" , и четейки коментарите нищо не съм изтървал.

17

Анонимен

преди 1 година

Преди Ковида беше пълно с такива таланти - коледари. Точно като този тука. Обикаляха да съберат някой лев. Много талантливи . И на гайди свиреха и хоро играеха. Абе наспорил Господ такива таланти сред българите.

16

Анонимен

преди 1 година

Дано паричките отидат при детенцето, а не на ги изяде мама и тати.

15

Анонимен

преди 1 година

не е злобата към малчугана Стефчи а към продуцентите на шоуто. Детския формат се казва По По Най. За там е момченцето, нека се съревновава с други дечица.

14

Анонимен

преди 1 година

Много сладко детенце, но дано по-скоро проумее, че гайдата е хоби и забавление и нищо повече.

13

Анонимен

преди 1 година

пореден фарс в медийното пространство, пародия, това детско предаване го има от мбого отдавна, Кох по по най..... хайде по сериозно с допускането и подбора. Тази вечер Крисия ще окичат и арменците другия сезон ще си канят участници от Армения.

12

Анонимен

преди 1 година

единственото което разбрах от военните е, че ако отидеш там да учиш, те очаква бой с тояги и трошене на керемиди в главата..

11

съм

преди 1 година

Колко талант се иска, за да свириш на гайда, че нещо не разбирам.

10

Анонимен

преди 1 година

Много смешно.Ако това е таланта на България е смешно.Момчето има талант безспорно,но уникалността е няма никъде,както и децата танцьори и другите финалисти.Единственото различни бяха танцьорите на пилони,които определено имат талант.Всичко други бяха хора,които постигат нещата с труд,а не талант.Гледал съм военни на други държави,които са като изтребители в сравнение с нашите.България има много таланти,но това е продукция за печелене на пари нищо повече и таланти почти няма.

9

Оффф

преди 1 година

Не съществуват по елементарни музикални инстументи от гайда, кавал и гъдулка. Вероятно и тъпана е там. Симпатично детенце, но това е една ппроста гайда. Учи се свиренето за 1 час ако имаш музикално образование.

8

Мамин Сашко

преди 1 година

и аз се почуствах сякаш съм спечелил даже благодарих на мама евро че ме е кърмила и разбира се виках за лефски че са взели купата и не на последно място едно гайдарче спечели ама това не е толкова важно

7

Пич

преди 1 година

Финалът ми хареса. По-силен беше от тези на други държави, които излъчват същия формат. Иначе е трудно да се каже кой беше най-големият талант: всеки заслужаваше да е там. На мен например ми хареса онзи, дето познаваше с точност честотите на тоновете и дори ги възпроизвеждаше. Просто, защото подобен абсолютен слух е по-рядък от 1 на милион. И никога не съм гледал нещо подобно. Докато останалите бяха певци, танцьори, музиканти, акробати, бойци - все таланти, които можеш да гледаш другаде.

6

до 6

преди 1 година

Нищо не си разбрал от написното. Нормално за псевдопатриот, за който само хорцата и носиите са важни. Родолюбието е КОМБИНАЦИЯ от това да си честен и полезен за обществто и икономика, както и да почиташ традициите си. А не като тия в Калофер и тия, тропкащите хорца в Риските езера.