68

нов

преди 2 години

На другите избори ще се учудите, че ви няма в парламента.

67

анонимен

преди 2 години

Ами мина времето, когато бяхте по думите на вашия лидер "предлагачи". Каквото и да правят, вашето комично високомерие от времето когато бяхте "мандатоносители". Пък за БНБ толкова ви боли, че нищо друго нито чувате, нито виждате. Най-добре съсредоточете се в чалгата-и там има пари. Политиката е от женски род и не ви е силното място, затуй не ви търсят.

66

икономист

преди 2 години

Сега са учудени, ама не беше така, когато разправяха под път и над път, че ще използват икономисаните пари от намалението на партийните субсидии, именно за увеличение на пенсиите. Какво стана, забравихте ли за това обещание или рязко сте сменили приоритетите?

65

Антикомунис

преди 2 години

Не само пенсии, и д......*** са готови да дават вече..... За управление на държава трябва АКЪЛ!!!!!

64

Теди

преди 2 години

ПОНЕ ДА ЖИВЕЯТ СНОСНО ХОРАТА ТО ТОВА СТИГА - 7 СМЪРТНИ ГРЯХА СРЕЩУ 7 ДОБРОДЕТЕЛА Е МИЛИ ХОРА ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ

63

Чочо

преди 2 години

Когато това се харесва на пенсионерите,ИТН веднага се сърдите,че не ви осведомяват.Но когато вие вземете решения ....не смятате да дадете обяснение на ПП!!!???!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Отново тъпия народ на УЧИНДОЛСКИЯ ***....

61

Анонимен

преди 2 години

Тия учудени ,по добре до помислете ако има нови избори ,и в НС няма влезете ,като и ПП и да за България предателите вън от власта

60

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали. Докато бабуна управляваше 12 години не бяха пипнати пенсиите. Повечето хора "живеят" с по 300 тина лева на месец

59

Избирател

преди 2 години

Слави и ТошоОткраднете и парите на пенсионерите и те ще запеят за вас... ИтнЧао,чао,чао ..

58

Ами да

преди 2 години

Когато чегъртахте предишните и възхвалявахте, младите , умните и красивите, къде ви бяха очите! Сега ревете, подведохте простолюдието да гласува за тези мизерници! Всички изгоряхме и то яко!

57

Бебе

преди 2 години

Славчо е спестил от продаването на мартеници и може спокойно да помага на майка си. Сигорно да развращаваш с чалга и ценични скечове е много доходоносно и лесно .За това трудно се хваща вяра на остарялите с истинси труд.

56

Не бързайте

преди 2 години

Правило номер 1: Никога не вярвай на политици! Не се вълнувайте, още никой не е получил 20% увеличение на пенсиите. Едно е да обещаеш, друго е да дадеш. Да не стане като завода за електромобили? Къде е, няма го и за него вече не се говори.Управляващите не са приятели на истината.

55

Спасов

преди 2 години

Той малкия бизнес не се прави по маранята и протести. Няма да гледате пенсиите, защото и вс това ви чака. А аз се чудя тези от ИТН какво правят във властта? Какви претенции може да имат като два пъти не поискаха да поемат отговорност и да направят правителство. А сега претенции - нали знаете с *** дупе не чуруликай

54

Спасов

преди 2 години

Тези дето плачат за малкия бизнес - работили цяла седмица, ами да се осигуряват на по високи доходи, а не на мин заплата , щом искат високи пенсии. Не може цял живот да работиш и на краяда мизерстваш, заради тези с малкия бизнес. Или имаш бизнес или отиваш и ставаш наемен работник. Какви бизнесмени са щом искат помощ от държавата... Хем бизнес ( т.е. капитализъм), но и помощ ( т.е. социализъм) . Е не може така. Дано тези с малкия бизнес да са имали оправни родител, които са заработили високи пен

53

извод

преди 2 години

Прави са хората от ИТН . Ако се увеличат пенсиите на два млн. пенсионери в бюджета няма да останат пари за увеличението на срадната работна заплата в обществения сектор. А така наречения обществен сектор изключва полиция, учители и медицински персонал. Труден въпрос, кои остават.

52

Анонимен

преди 2 години

ИТН И ДБ ДОВИЖДАНЕ ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ПЪЛНИ ГУШИЧКИ КАТО ВАС СЛАДКА Е БАНИЦАТА НО ТОВА БЕШЕ

51

Аз промяната

преди 2 години

Комунистическата система е тук и никой не е положил усилия да промени това Кой прави законите парламентът а кои са вътре БКП така че докато това не се промени НИЩО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

50

Анонимен

преди 2 години

Гьоков говори за едни 21% увеличение на пенсиите - преизчисляване на есен ако до тогава ги има. Каримански от ИТН си нямат и хабер от това което говори Гьоков. БСП това самоинциятива на г-н Гьоков ли е?

49

Анонимен

преди 2 години

Отворил дребен бизнес, за да експлоатира евтина работна ръка, и и ска държавата да го издържа. Фалитът на излишния бизнес е пазарна икономика. Истинският бизнес ще получи тези увеличени пари чрез пазара. Ще се увеличи покупателната способност и парите ще вземат истинските и полезните бизнесмени и бизнеси. Но нашите бизнесмени Андрешковци искат да получават парите не чрез пазара, а директно от държавата, защото са некадърни и са ***.