29

Анонимен

преди 1 година

Откъде го изкопаха пак тоя дърт седесар ( т.е. комунист) - един от гробокопачите на България, заедно с опушения му ментор от Драгалевци ?! Икономист бил , ха-ха , основател на ИПИ ! Къде е таз икономика у нас , че и пазарна ?! Докато имаме такива назначени "икономисти" , икономика няма да видим , само ще се любуваме на разтягане на локуми ( по поръчка) и най-откровени глynocmu по тая тема ...

28

Анонимен

преди 1 година

В Русия продоволствията и енергията са си наред, квот щете приказвайте

27

Бйич Плйиз!

преди 1 година

Баце как ни го набиваше с 200 ей какви времена бяха. Мизерията летеше във въздуха но по думите на Гербавите Герберасти от една година сме били бедни. Не си ти когато си Пожарникар Тиква

26

ААААА,

преди 1 година

напротив прави...увеличава инфлацията...

25

Хм

преди 1 година

А така герберите , досега беше трябват пари , и като не става , сега започваме нова песен , не ни трябват пари !Тоз Бочко пак го наредиха , аха да ги свалим с камъне и дърве , те взеха та отвориха кошницата .Баце тия те цакат с твойте номера.

24

Никой

преди 1 година

ДО 24 НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА ЕС !

23

Лллл

преди 1 година

Чупка на правителството ! Чупка на укрите !

22

Анонимен

преди 1 година

Те са некадърници и аматьори, сър!

21

П.К.

преди 1 година

Тези, които си мислят, че са "кабинет" не правят нищо правилно не само за инфлацията. Те не правят нищо правилно по всички проблеми на Държавата, нито за хората. Мисля, че ПО ПРАВИЛНО Е ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ СА ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ. И СЪВСЕМ НАЛЕЖАЩО Е, КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ИЗНЕСАТ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

20

Анонимен

преди 1 година

Нищо не прави, качествено. По-нищонеправещо правителство от 1989 досега не съм виждал като това последното. И небългарско. И не му пукащо какво става с България.

19

Бегемотов

преди 1 година

Красене, лет ми тел ю съмтинг.Не се прави на разбирач, инфлацията не зависи от нас, а от световните процеси. Извънредна инфлация има и в Русия, въдето газа и бензина не поскъпват, но въпреки това стоките хвъркат нагоре.

18

Анонимен

преди 1 година

От такива икономисти като тоя сме на това дередже.

17

Анонимен

преди 1 година

Държавните помощи трябва да се дават на богатите и бизнеса, не разбрахте ли? Същото ви каза Ники Василев. Либертарианците не са срещу държавната помощ, но на уязвимите богати групи, които има опасност да обеднеят. На голтаци няма смисъл да се дава. Социализмът достатъчно им даде. Още не могат да им вземат имуществото. Къщи, апартаменти. А кой ще работи? Искат високи заплати. С полиция трябва да се гонят тези голтаци.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Моля обясни как инфлацията топяла дългове на най-богатите, за бедните е ясно

15

Анонимен

преди 1 година

Кабинета мисли само за украинците,днес тихичко на пощите отново им дават пари ,и пощите работата само за тях

14

Анонимен

преди 1 година

Дори и да прави е късно вече, нормалните държави мерките средата на миналата година ги твориха.

13

Анонимен

преди 1 година

Накратко политиката на либертарианеца Красен Станчев: Да се дават държавни помощи на бизнеса и богатите и да се подложи на бедност и глад народът и работниците. Да се построи комунизъм за бизнеса и богатите и див капитализъм за народа и работниците. Да се направи социална държава за бизнеса и богатите и див капитализъм за народа и работниците.

12

анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ! кирчо и кокорчо да отиват редници в нато!

11

Анонимен

преди 1 година

1) Правителството да спре печатането на долари и евро.2) Обявяваме война на Русия/Украйна може и на двете и ги смазваме/може и двете с нашата все помитаща войска.3) Удвояваме добива на нефт. 0 х 2 = 0 (това вече е изпълнено) и заливаме международните пазари с евтин петрол.4) Тази година засяваме и покрай новите магистрали Струма/Хемус пшеница и рапица и правим дъмпинг на цените с новата реколта.5) Пращаме на Китай и бг. ваксина щото са 6 сед. са заключени към 350 мил. и не работят.

10

Пешо Z

преди 1 година

Абе *** и ти си един турлю-гювеч.