171

превозвачи

преди 2 години

превозвачи, не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...

170

Анонимен

преди 2 години

Червени бабички и герберииии, вашата ***, мка....

169

Анонимен

преди 2 години

Ще видим, да е окаже като с гаста само на нас и Полша го спряха. А ГОВОРИХТЕ ДРУГО.!

168

анонимен

преди 2 години

Кире е завършил ПУЦ в Харвард

167

(-_-)

преди 2 години

Ейй Кире, овъртя се в лъжи. Първо беше по-евтин тоя газ, сега стана на една 'добра' цена.. А истината е, че е около 2х по-скъп!

166

Ууу

преди 2 години

А ти кога ще си купуваш билета за Канада?

165

У позиция

преди 2 години

Деса дуловската принчипеса ще размахва копитца на Киро.Тя за това е родена,за нищо друго не става.Ако и залепиш устата-остава без работа.

164

Анонимен

преди 2 години

Кире, хванах те. Не сте казали цена за договорения газ, а не искаш да обявиш фирмата в САЩ, за да не се сърдели другите държави, които го били купили по-скъпо. Кире, като лъжеш, измисли лъжата докрай, Кире.... Много сте зле всички в това правителство. Тези, които гласуваха за вас, също. В сайта се подвизава един "велик" българин- ББ, който явно е на социални в САЩ и по цял ден ръси патриотизъм от разстояние. Заради такива като него, сега сърбаме супата на Киро

163

Санди

преди 2 години

КИРО,ДА НЕ ТЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА КИРО КЪРТИЦАТА.САМ КОПАЕШ,САМ КУПУВАШ,САМ ТЪРГУВАШ,САМ ДОБИВАШ,САМ ПЪЛНИШ БУТИЛКИ И ЗАПАЛКИ НА НАРОДА!БОЛЕН СИ КИРО,БОЛЕН СИ И ЛЕЧЕНИЕТО ТИ Е САМО ШУТА!

162

Е, па...

преди 2 години

Как така Газпром спря газа.....??? Защо спря, питам? Подобни внушения са много опасни. Газпром спря, защото, и когато ние спряхме да плащаме! Нека да се казват нещата с правилните им имена! Проблем нямаше. Проблемът го направи правителството!

161

Анонимен

преди 2 години

До Курис ПичерядисПо-добро е от твоето ниво де.

160

Анонимен

преди 2 години

Веселин, той е от моя роден град! Не обиждай типично по български, по толкова грозен начин един човек, на който не можеш да стъпиш на малкия пръст!

159

Анонимен

преди 2 години

А дали Русия иска да ни включи?

158

До ББ

преди 2 години

Гледай си ТЛС с предаванията за преболюдейци и откачалки, които имат странни фетиши, както и Супер бол и си лягай.

157

ББ

преди 2 години

До Щирлиц"късно"...за кое...за топлото или за Свободата ни?така стана късно за хитлер...сега путин си прави късното сам!Аз съм Свободен Човек...и ми дреме какво иска путин...на кого плаща в България...какво плещят тв-тата на домузите и пеевски...с парите на путин...дреме ми какви стачки ще правите за да сеете несуигурности насаждате страх,Петков се справя перфектно...въпреки вас,няма да финансираме "бизнесите"ви печелете от бачкане,не от данъците на пенсионерите,от хазната...Нинова и костя

156

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,работете за България,Българите оценяваме усилията които полагате...руските *** са много силни...ще ни е нужна помощ...от 75 год. манипулират хората...безкомпромистно,заплахи,бедност,зависимости,липса на образование и ценности...ЕС подпомагаше тези процеси...от глупост...Сталинка е шеф на МВФ...нечовешко!!!и Свободният Свят прави същата грешка както ВСВ...решителността,крайна...Желязната лейди,Рейгън,те не разбират...те са болни!!!

155

Щирлиц

преди 2 години

Не,не ви мисля.Вие тепърва ще започнете да мислите,дано не бъде късно обаче.

154

ББ

преди 2 години

До Щирлицидва 3-та световна...за съжаление...другаря ти путин ще те отърве от нуждата от топло...Свободният...не ни мислете...споко!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...пущиняка путин...Анатема!!!

153

Щирлиц

преди 2 години

Иде зима,господа.Та по-плавно набирайте скорост,че току-виж станало хлъзгаво.

152

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Мокри сънища има Просто Киро!