40

Анонимен

преди 2 години

Митова говори от името на всички партии в парламента(без Възраждане)и менторите им от Американското посолство.Страх ги е че при нови избори половината партии изобщо няма да влязат в Парламента,а Възраждане ще е с водеща позиция.И България ще излезе от ролята си на вярна колония на Вашингтон.Страх ги тресе и затова говорят от наше име че нямаме нужда от нови избори.Моля Ивчето да не говори от мое и на моите близки име.Всички са за незабавни,скорошни избори.Това управление е връх на некадърността

39

Анонимен

преди 2 години

Хванали са се като удавник за сламка,защото няма да видят пак парламент.Тъжна и жалка история на гърба на народа.Слави е за публичен линч,американска ***

38

L.

преди 2 години

Има - именно за да избегнем евтаназията на държавата.

37

Стар

преди 2 години

Проблемът е че и никой няма полза от вашето ,,управление"!!Държавата не е училище за полуграмотни управленци!

36

Ивайло

преди 2 години

Не, Не, не. Иво Митева, моля те не говори от мое име. Аз искам нови избори и нормални,честни и компетентни хора да управляват изстрадалите хора и държава, но ме е страх че ще гласуваме пак за крадци - типове на които не им пука за никого. Аз има две деца /ученици/, съпругата ми е на половин работен ден в БГ ПОЩА и получава чисти 365 лева, аз работя за 1130 лв чисти. Ти получаваш около 13 000 на месец. Моля те не говори, с малко пари живея, НО ДОСТОЙНО. Възпитавам си и децата така.

35

Анонимен

преди 2 години

да избори нема нужда ротивен случай никои нема да остане много лъжете започнахте от кораба в мариопол стигнахте до газтане търсите интересите на бг на вас ви е интересно да си пълнете джобовете-- нови избори

34

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак ще бъдат изненадани на изборите.Нищо,че точат лиги пак за власт.

33

Анонимен

преди 2 години

Боковите червенотиквениковчета си мечтаят за нова власт и ново крадене,ама дупе ги лъже.Каквото са отмъкнали,това ще им остане.

32

Анонимен

преди 2 години

всичките сте за изритване

31

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо се ядете взаимно като зли кучета и наливате вода в мелницата на ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 2 години

Най-харесвам пишман политици да говорят от името на народа!!!!

29

Нане

преди 2 години

Тая, кат се научи да говори... Па тогаз да дава акъл...)))

28

КНСБ

преди 2 години

Митеваааа,недей да говориш от наше име,на избирателите!Ами пробвайте се само да ви дим дали нямаме желание за нови избори - искаме и още как! Дойдохте ни до гуша с ва шите жалки обещания и оправдания за какво ли не,с напрекъснато нарастващите цени във всички сфери,с вашето лутане и туткане ! Дай Боже скоро да ви подменим с по-подхо дящи и можещи хора !!!

27

Анонимен

преди 2 години

Еми, няма, защото ще отидете в небитието бая хора, а сега си смучкате парици.....

26

?!?

преди 2 години

Он ви го каза. Когато се стигне до избора между политиката и хладилника българина винаги избира хладилника. А вие не само на хладилника посегнахте ами и на бъдещето на децата ни , на безопасността ни. С тегленето на яки кредити и както вашия министър каза магистрала Струма не можел да направи. Лишите могат той не можел . Веднага оставка и съд.

25

Анонимен

преди 2 години

И дори ГЕРБ-ДПС да спечелят изборите ще трябва да имат поткрепа за да съставят правителство, в което силно се съмнявам. И преди ГЕРБ-ДПС са печелили избори, но са били в пълна изолация от останалите партии в парламента. Президента Радев ще е най-големият печеливш от предсрочните избори. Ще си назначава служебни кабинети..Такива каквито лично на него му харесват. И пак той ще управлява България.

24

Ако България беше

преди 2 години

Правова, уредена, просперитетна държава щяха ли украинските бежанци да ни заобикалят, а тези, които са дошли тук да искат да си тръгнат. КОЙ управлява държавата 12г, а преди това още 20? Замислете се. От 9 млн. души 1989г, сега сме 6.5 млн. Сегашното правителство е на власт от 5 месеца. Дори да броим и служебните правителства на Янев, които бяха с орязани правомощия става 1г. 32г деградация, геноСид, грабене и разсипване, срещу 1г опит за промяна. Мисли, о ти клети българино!

23

Сашо

преди 2 години

Вие не искате избори,защото ще сте вън от пармалента със сигурност.

22

рибока

преди 2 години

винаги има полза за някого от каквото и да е

21

Вьзмутен

преди 2 години

За мен всяко правителство ще е по добро от сегашните жьлтопаветници които докараха хората до просешка тояга