60

Анонимен

преди 2 години

Тоя и другарчетата му от вмро ще останат без работа ако макетата влязат в ес.

59

Анонимен

преди 2 години

Е, Каракачанов, ти готвиш предателство от толкова много години и още не си го сготвил...Хахахахаха

58

Shark

преди 2 години

Допускам че това може и да е вярно. Затова на 18ти трябва да му се иска оставката и докато не се махне да не се прекратява протеста.

57

Анонимен

преди 2 години

Развей байрака шкембе войводо, само това ти остана, повече власт няма да видиш

56

Вьзмутен

преди 2 години

Затова го инсталираха от сащДа вкара - рсм в евро сьюзаТук каракачанов е абсолютно прав

55

Анонимен

преди 2 години

Един съвет лоена буцо - НЕ харесвам Петков , но го докараха от нищото и го направиха първрнец , именно защото такива като теб и ортаците ти по КРАДЕНЕ и ГРАБЕНЕ докарахте България до това положение - БЕЗГЛАСНА и ОГЛОЗГАНА бананова колонийка ! Къде Валерката , Къде са другите " Юнаци " , или Вие сте " патриоти" само за НАДЕНИЦАТА ?!

54

Анонимен

преди 2 години

Значи ще има служебен кабинет юни! Киро ще падне за два дни ако направи глупост с макетата, ако дотогава не го свали бизнеса!

53

Анонимен

преди 2 години

ВМРО психопати.

52

Най-големият

преди 2 години

срам за една медия е да дава право на глас не този измамник и предател който да прехвърля своята вина на друг ! Това е човекът прибрал 12 % комисионна от покупката на рисунки на "хвърчила" за 2.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ! Как сте уфси, тоя го направихте свръх богат само с ппростотията си, сега му се радвайте, ДНЕСкашните *** ви предлагат тази радост !

51

НИКО

преди 2 години

СЛАВА НА МАКЕДОНИА!

50

Анонимен

преди 2 години

Предател си ти Другарю. Добре че не си в парламента...поредния русороб! Я се скрий!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Всяко обвинение е признание за собствено деяние..Двойния агент говори за предателство...Само това знае.. това му е света

48

Случаен минувач

преди 2 години

Аз бях в Скопие през септември 2018. За какво е нужен самолет до Скопие, като дотам се отива за около 3 часа с кола от София. Но това е друга тема. Истината е, че по отношение на Македония в българското общество има рядко срещан консенсус. И ако просто Киро реши да прави необмислени действия, ще бъде убит с камъни. Това ще му е краят!

47

Анонимен

преди 2 години

г-н Каракачанов агента на комунистическата Държавна сигурност, доносника, не може да бъде изхвърлен като мръсно коте,а като мръсен вол

46

Анонимен

преди 2 години

Напиняй, шкембо, че рублите станаха неконвертируеми и само на най-усърдните ще плащат в омразните евро.

45

Анонимен

преди 2 години

Колко агнета изяде бе бай лой?

44

Анонимен

преди 2 години

Кога този човек е казал вярни неща?Казваше,че няма да има война в Украйна ,а после твърдеше,че Русия я е спечелила.Днес уж за Украйна,ако Русия почне да бие ще е за Путин.Това е дребен търгаш.

43

Г-н Каракачанов,

преди 2 години

радвайте се,че дойде 10 ноември,който ви позволи,на вас бившите слуги на бившата ДС - агенти - лакеи,съгледвачи и доносници,да дойдете от нищото,да изпълзите от тайните си леговища,като *** след дъжд,и към днешна дата да се ерчите и перчите или кичите с подарени почетни титли и звания,абсолютно незаслужени,и да давате акъли,мнения и съвети,които никой не ви иска,и за това,простосмъртният български избирател ви изхвърли,като мръсни котета!!!Радвайте се,че не последвахте съдбата на Чаушеску!

42

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов: Петков готви предателство около 24 май, а аз вече го направих предателството докато бях военен министър.

41

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов е един обикновен сръбски доносник.И като такъв провали делото на Борисов за западните Балкани.За Борисов щеше да се говори като за Шуман ,да речем.Уви,малко балканска глупост и много българска простотия провалиха всичко.Сега лаврите ще обере Петков,като добрия пастир......Който се е доверил на ВМРО не е прокопсал,четете в историята.