219

Pesho

преди 2 години

То в русия само шпиони, *** и комунисти има май. И вече са толкова много, че сами се избиват.

218

???? МАЛЕ,МАЛЕ

преди 2 години

ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ. СЕГА НА МИТРОФАНКАТА ЩЕ И ИЗРАСТЕ ОЩЕ 1 УСТА, ОЩЕ 2 РЪЦЕ И ЩЕ ХВАНЕ ТОЯГИ, С КОИТО ЩЕ НАЛАГА ......, ...... ,..... . А НА ТЯХ УСТАТА ИМ СЪВСЕМ ЩЕ ЗАРАСНАТ. НИЕ КАКВО - БЯГСТВО НА ЗАПАД, ВКЛ. И КОПЕЙКИНЦИИ РУСОФИЛИ. ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТЕ ЩЕ ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ? ХА-ХА

217

Божинката

преди 2 години

Да не му мислим на президента на Русия проблемите а да видим кой ще оправя малките котета!!!

216

Анонимен

преди 2 години

Абе не му е лесно на Путин. Всекви циркаджии около него му разправят колко голяма работа били, мятат кинжали и циркони наляво и надясно, ядрени дронове потапят ЮК и т.н. И като е огледа кво да види - ми те горките 3 месеца обискат пред портала на завода в Мариупол и викат "ми не ни пускат бе!", където и да идат лошите украинци им трошат наред супер-кораби, танкове, самолети, въртолети, 26-хилядна cган претрепаха.... На кого да вярва?

215

Анонимен

преди 2 години

Украинското разузнаване е включило Алексеев, който е роден в Съветска Украйна, в списъка си с военни престъпници и разкри негови лични данни, включително местоположението на дома му в Москва. -------------- охооо, тоя вече го вкараха в списъците на "безсмъртния полк", ако разбирате какво искам да кажа :)))

214

Анонимен

преди 2 години

Помните ли 2018-та когато Тръмп изнесе реч в Европейския парламент и им каза в лицето, че ЕС е зависим от Руската енергетика и торове и трябва максимално скоро да се откъсне от тях, а немците му се смяха? Е сега нека се смеят пак. Човека им каза, че не можеш да имаш вяра на Русия и това в последните 500г все е важало и никой не се стресна. Е дано се стреснат сега. Вяра в Руска дума или Руски договор е като вяра, че ако гушнеш кротал той няма да те охапе. Русия винаги е лъгала и винаги ще лъже!

213

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите по принцип се съмняват във всеки, един му се подмазва, друг му се подмазва и накрая никой не му казва истината, щото глави хвърчат, така е при диктатурите :)))

212

Анонимен

преди 2 години

Другаря Путин от месец на месец старее. От преди войната вече изглежда остарял с 15г. Това от дългата поредица Руски успехи ли е ?

211

Анонимен

преди 2 години

Това, че хиените се ръфат, е добре.

210

ДДРОнег

преди 2 години

путинчо, направи чистка , вие болшевиците разбирате от тия работи, нали ?!___Навремето чичко ти сталин също беше направил една чистка и неговият съюзник Хитлер го хвана неподготвен :) :) :)

209

Гошо

преди 2 години

Путин официално е аут от света.

208

Гиви

преди 2 години

Журналистчето, ти разсъздаваш или просто преписваш от някъде. ФСБ е федерална служба, тоест вътрешна сигурност, това което е ФБР в САЩ. ГРУ е военното разузнаване, сирец американското ЦРУ. Коя служба според теб се ползва по време на война зад граница?

207

Бай Дрън

преди 2 години

Първо, кой си измисля тия информации. Второ, не е ли нормално по време на война, както твърди запада, да участва военното разузнаване? Що за глупосттттти пишете?

206

Анонимен

преди 2 години

Ей, червени бабички тука ли сте бе, как е хавата в раша, май са се оплели като пиле в калчища, а!!

205

Анонимен

преди 2 години

ГРУ действат безнаказано у нас.И Румбата и Янев и Копейкин са все техни хора.

204

Щерю

преди 2 години

ФСБ официално е аут от войната в Украйна, Путин се доверява на Тангра и на Сигнал...

203

некъфф

преди 2 години

ГРУ което е клон на армията и поддържа свои собствени специални части, е замесено в нагли операции по целия свят, включително опити за преврати, убийства и саботаж на критична инфраструктура.Е то щото ЦРУ са чиста вода не напита , и никогя не са се нанесвали в работите на никоя държава нали ....

202

ФСБ

преди 2 години

излиза, идва БТР и Сигнал

201

USAСУПЕР КИРО Е ФОН

преди 2 години

Господ ще ги накаже подобаващо!

200

Ще,ще

преди 2 години

До Па съм я бе.....Кога си смениш именцето на ПАСЪЛ СЪМ БЕ!