488

Анонимен

преди 2 години

Сега ще мълчите долни укронацисти. Защото сти доказани такива

487

Анонимен

преди 2 години

Когато тормозиш хора на етническа основа, език и религия му си вика Нацизъм от тоя Хитлеристкия. Тога обоснования и извинения за тази дискриминация спрямо граждани на тази държава, НЯМА

486

Qanon

преди 2 години

Бих бранил страната от ФАЩ, не от Русия! Натовци и американци нямат работа в България!

485

Българин

преди 2 години

Продажни журналисти. Значи да не изпълняваш сляпо заповедите на една държава, която те е окупирала с нейна армия на твоя територия е снишаване? Напротив. Точно това е борба за независимост.

484

Анонимен

преди 2 години

https://youtu.be/ZoKnhXnp-ZkФранцузинът Andrien Bucquet казва истината за Буча,Азов и Украйна.Интервюто е пред SudRadio.Истината започва да излиза.Твърдо съм против да даваме оръжие на хора,които имат татуирана свастика!Подкрепям французина.Той е очевидец какво става в Украйна.

483

Анонимен

преди 2 години

ами няма по-добро решение, плюс това снишаването най-го умеят родните независими диферсифицирани журналисти

482

Анонимен

преди 2 години

не да се сниши а да вземе твърда позиция за защита на националните интереси като унгария. стига сме се кланяли на фашисткото нато и ес

481

Ттт

преди 2 години

Мотивацията е големият проблем на русите! На никой не му се умира на двайсет!

480

Анонимен

преди 2 години

***,знаеш ли как ме надъхваш да не съм роб на някакви болшевики,които тук ми плямпат на руски и били уж украинци?

479

Анонимен

преди 2 години

Пак чужденци пишат...*** и Бай Паню.

478

Анонимен

преди 2 години

Всички украински дезертьори да си се връщат на фронта в Украйна вместо да коментират българите.Ако продължават ще ни надъхат да ги наритаме и ще видят наклонена главица и сабя!

477

Паню Баирски

преди 2 години

Не народ, а *** - ще кажа, и със туй ще свърша! Дядо Славейков го е казал преди много години! Затова цял живот ни мачкат въшкавитеруснаци!

476

цървул

преди 2 години

Хайде да помислим. Ние имаме една поговорка заради която ме е срам, че съм българин: Преклонена главица, сабя не я сече. Сърбите от дуга страна имат следната: По-добре гроб отколкото роб. Ха сега кажете ми, кой Ви е по-симпатичен.

475

Мен

преди 2 години

Българина е сноб и трябва да му се забранят всякакви референдуми.Срам ме е от това комунистическо племе.

474

americano

преди 2 години

русофилите са налазили коментарите!! ха хааре че рублите свършват, ха ха ха

473

Анонимен

преди 2 години

Въоръжените сили на Украйна са спрели и въздържат мащабно настъпление на на Руската федерация, чиито въоръжени сили са 10 пъти повече в определени направления, не само в личния състав, но и във въоръжение и военна техника. Айде ватенки, чао, чао, хахахах :)

472

Тъжно

преди 2 години

От бедни хора какво да очакваш. Достойнство, чест, справедливост са хубави неща, но тук хляба и ракията са по-ценни!!!!

471

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 498 - Споко бе маймун - Ти си последното което Путин иска - камък на врата ! Имаш СВОБОДАТА и всички ПРАВА да се оправяш сам както можеш ( със *** ли ще е , с г-зене ли ще ) твоя си работа !

470

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 521- "Искаш мир..." - ДА , но за твоите " демократични " господари мира НЕ е даденост , която ще ти сервират наготово ! Мира е лукс , който не съвпада с ИМПЕРСКИТЕ интереси на всички тези на които се кланяш , а е стока която трябва да платиш с ресурсите си , ако имаш такива ! Знам че урока по демокрация може и да е малко горчив , но при толкова " Експерти и Професори " в бананова България , трябваше да Ви се обясни много отдавана , че нио не опира до бананите в магазина !

469

wseki

преди 2 години

Тази измислена агенция естат е създадена и предназначена да служи на своите господари. А защо ги цитира този сайт dnes - отговорете си сами.