24

Глупости

преди 2 години

ТИЯ, ПАК ЛИ ЩЕ ИСКАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ......ЩОТО СА СВИКНАЛИ НА МУФТА....?!!!!! .... ..

23

Алекс

преди 2 години

И какви са конкретните искания на превозвачите?1.Да получават субсидии 2.Да използват пътищата без да плащат.Коронавирусните ограничения отпаднаха и съответно държавните помощи се спират.Камионите и автобусите амортизират пътната мрежа най-много и съответно плащат най-много тол такса.

22

!

преди 2 години

Искат да не плащат винетка, толтакса и да се движат по пътища

21

:(

преди 2 години

няма ли кои да ви плаща сметката? Нали сте частни конпании ?

20

Анонимен

преди 2 години

Нчуакйте му канчето на Простото .. Найс...

19

Анонимен

преди 2 години

Тия превозвачи бяха на хранилка от чекмеджета със злато на Тиквата. Сега искат да заграбят милиарди от данъкоплатеца

18

Анонимен

преди 2 години

Хаха тези пък субсидираните за какви се мислят ?Хайде фалирайте няма кои да ви плаща сметката. Нали сте частни конпании ?

17

Анонимен

преди 2 години

Да ги обложат с тол или винетка и за третокласната мрежа

16

Анонимен

преди 2 години

Това не са превозвачи, а изнудвачи. Моята фирма работи от 12г. Една стотинка не съм получил държавна помощ, присъединителен фонд или земеделска субсидия. Храня ги всички тези готованци. Да покажат какви коли карат и тогава да реват за помощи!

15

Анонимен

преди 2 години

Стига хулите, вместо всички да се обединим, пак се започва. Нямам, никакво отношение към транспортните фирми, ама кога ще сме единни?Възхищавате с ена гърци и французи, а тука се обиждаме.

14

Maybe

преди 2 години

Изобщо не ги подкрепя. Всички мислещи българи от доста време им е кипнало от ганьовщината на транспортния бранш. Не плащане на пълни осигуровки, не издаване на касови бележки при превос на пътници, претоварени камиони и неплащане на пътни такси спрямо използването на мрежата. Дано министъра и правителството имат топки и най накрая да въведат справедливост. В цяла Европа, даже и на балканите има тол такси за камиони и автобуси. Стига толкова корупция и натиск!

13

българина

преди 2 години

бла бла бла... чакаме да запалите парламента, само тогава ще има промени.... 32 г само ала бала и сме до под 6 млн души и най бедните! само върл патриотизъм ще ни спаси

12

СПОМЕН

преди 2 години

Мъжъ-превозвач,който днес беше по БТВ,ако си спомняте предвождаше тираджиите,които скачаха срещу предложенията на Макрон.Заплашваха,че 500 000 семейства ще останат на улицата.Какво стана?Приеха европейските предложения и се кротнаха по техните пътища.Ама нали са герберасти-скочиха.Не искат да плащат,ама реват че пътищата били лоши.Те са лоши не заради сегашното правителство,а заради "големите строители" мутри.Не е минала година от построяването на пътя и вече е надупчен.Тогава мълчаха.

11

Иван

преди 2 години

БРАВО!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Кво искат тия бе,кви помощи от държавата!Искат да не плащат винетка,толтакса и да се движат по добри пътища.Е нема как да стане!Освен това са частни фирми,в пазарна икономика като не върви бизнеса обява се фалит и това е!

9

Анонимен

преди 2 години

Бойковите прислужници изпълзяха на припек за да искат пак да пълнят пеликанските си гуши. Ама този път няма да има зоб.Няма!

8

Интересна битка ще е

преди 2 години

Кой ще победи-харвардските мошеници и милионерът,купил си министерски пост,или превозвачите?Залагам на вторите,въпреки че сега цялата манипулативна машина за фалшива информация и лъжи на властта чрез продажните телевизии и радио,ще бъде впрегната в сатанизирането на превозвачите.Когато отрепките от отровното трио и протестърите на Божков и сие тормозеха хората през 2020г.,това бе справедлив протест според сегашната власт,а сега протестът на превозвачите вероятно ще е гнусен рекет и терор.

7

Анонимен

преди 2 години

*** Киро трябва да си остане в Америка

6

Анонимен

преди 2 години

Да искат снемане на санкциите и плащане в рубли не пак да тормозят данъкоплатците. малко че носим укрите на гърбовете си ми и вас.

5

eve1

преди 2 години

Превозвачите искат пари от държавата т.е. от нашите данъци и ще си ги преберат в джобовете,няма да ги дадат за заплати на работниците си или за намаляване на цените на услугите.